- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
-
bunu da söyledim ama ben anlayacağımı anladım dedihayır tabi ki seni istemediğim için demedim seni düşündüğüm için dedim, deseydiniz. mantıklı olarak yani.
Arkadaşlar yarın benim belediyede işaret dili sertifika törenim var. Orada işaret diliyle İstiklal marşını yapacağız grupça. Tören 1 de başlayacak. Bunu nişanlıma söyledim. Oda bende geleyim biraz dolaşırız dedi. Bende ilk başta tamam dedim ama sonradan hem hava çok sıcak hem de oruçlu olunca kıyamadım. Zaten geç saatlere kadar da çalışıyor. O gün izin alacaktı. Bende "canım hem yorgunsun hava sıcak ve oruçlusun sana tamam dedim de kıyamadım" dedim. Sonra tamam gelmem sen istemiyorsun beni diye tavır aldı. Her ne kadar onun için dedimse de biraz alınganlık yapıyor hala ya
Bir kaç gündür doğru düzgün uyumadı haftasonu da iftara gitmiştik bayağı yorgundu ben de ondan böyle bir şey demiştim. Zaten havalar 40 dereceye yakın sıcak olunca ama cuma konser varmış ona gidelim dedim şimdi.Geleceğim diyen adam yorgunluğunu,orucunu düşünüp öyle teklif etmiştir zaten, alıngan değil söylediğiniz yersiz,yanlış geldi bana da.
bunu da söyledim ama ben anlayacağımı anladım dedi
Ben aslında onu düşünerekten böyle demiştim ama demek ki yanlış düşünmüşüm.Kocaman adam, gelmek istemese, yorulacağını düşünse kendi diliyle söylerdi herhalde.
Ne meraklısınız başkasının adına karar vermeye?
Siz davet etmişsiniz, o da düşünmüş ve oruçlu olmasına rağmen, hava sıcak olmasına rağmen, yorgun olmasına rağmen gelmek istediğine karar vermiş. Neden ona 3 yaşında çocuk muamelesi yaptınız ki???
Hatta davet de etmemişsiniz, o kendisi geleyim demiş.
Şaşkınım valla. Bir de alıngan demişsiniz adama. Pesssss
Hadi ya bende yoğun çalışıyor oruçlu da olunca kıyamadım ama yanlış etmişim demek ki. Cuma ya konser var ona gidelim dedim bakalım ordan düzeltmeye çalışayım durumu.anlamış o zaman.cidden yersiz olmuş yaptığınız şey.
Ne bilim dinlenemedi bayadır peşimden sürüklemek istemedim açıkcası.neden onun adına karar veriyorsunuz.
Tamamen iyi niyetle söyledim ama yanlış yapmışım sanırım.Değişik bir tepki vermiş . Iyiniyetle dediğinizi tekrar söyleyin .
Arkadaşlar yarın benim belediyede işaret dili sertifika törenim var. Orada işaret diliyle İstiklal marşını yapacağız grupça. Tören 1 de başlayacak. Bunu nişanlıma söyledim. Oda bende geleyim biraz dolaşırız dedi. Bende ilk başta tamam dedim ama sonradan hem hava çok sıcak hem de oruçlu olunca kıyamadım. Zaten geç saatlere kadar da çalışıyor. O gün izin alacaktı. Bende "canım hem yorgunsun hava sıcak ve oruçlusun sana tamam dedim de kıyamadım" dedim. Sonra tamam gelmem sen istemiyorsun beni diye tavır aldı. Her ne kadar onun için dedimse de biraz alınganlık yapıyor hala ya
Yo yanlış bşy yapmamışsın .Tamamen iyi niyetle söyledim ama yanlış yapmışım sanırım.
Dedim hadi inanayım bari dedi. Arada bir tutuyor böyle bazen yanlış bir kelime edeceğim diye korkuyorum sırf bu yüzden. Bir de mesajla olunca pek duygu olmuyor haliyle :)Böyle bir konuya bile garip garip tepkiler veren hanımlar olmuş . Neyse. Sen onu düşünmüşsün yanlış birşey dememişsin. Oda alınganlık etmiş . Birbirinizi yanlış anlamışsınız canım .
"Ben seni düşündüğümden kıyamadığım için demiştim. Tabiki de gelmeni çok isterim hayatım. Orada senin olman beni çok mutlu edecek." Diyip gönlünü alabilirsin
Arada böyle yaptığı oluyor işte 7 yıldır alıştım sayılır :)Bence adamın çocuk gibi küsmesi daha saçma.
Yani gelme demekle neyi kastetmiş olabilir ki karşı tarafı düşünmekten başka?
Bana fazla alıngan geldi.
Belli baya alıngan :) sorun sende değil onda:)Dedim hadi inanayım bari dedi. Arada bir tutuyor böyle bazen yanlış bir kelime edeceğim diye korkuyorum sırf bu yüzden. Bir de mesajla olunca pek duygu olmuyor haliyle :)
Arada böyle yaptığı oluyor işte 7 yıldır alıştım sayılır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?