Yanlış Bir Şey mi Dedim ?

Browni_intense

Mom to be ❤❣
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
1.315
6.017
108
Arkadaşlar yarın benim belediyede işaret dili sertifika törenim var. Orada işaret diliyle İstiklal marşını yapacağız grupça. Tören 1 de başlayacak. Bunu nişanlıma söyledim. Oda bende geleyim biraz dolaşırız dedi. Bende ilk başta tamam dedim ama sonradan hem hava çok sıcak hem de oruçlu olunca kıyamadım. Zaten geç saatlere kadar da çalışıyor. O gün izin alacaktı. Bende "canım hem yorgunsun hava sıcak ve oruçlusun sana tamam dedim de kıyamadım" dedim. Sonra tamam gelmem sen istemiyorsun beni diye tavır aldı. Her ne kadar onun için dedimse de biraz alınganlık yapıyor hala ya

hayır tabi ki seni istemediğim için demedim seni düşündüğüm için dedim, deseydiniz. mantıklı olarak yani.

Kocaman adam, gelmek istemese, yorulacağını düşünse kendi diliyle söylerdi herhalde.

Ne meraklısınız başkasının adına karar vermeye?

Siz davet etmişsiniz, o da düşünmüş ve oruçlu olmasına rağmen, hava sıcak olmasına rağmen, yorgun olmasına rağmen gelmek istediğine karar vermiş. Neden ona 3 yaşında çocuk muamelesi yaptınız ki???

Hatta davet de etmemişsiniz, o kendisi geleyim demiş.

Şaşkınım valla. Bir de alıngan demişsiniz adama. Pesssss

Geleceğim diyen adam yorgunluğunu,orucunu düşünüp öyle teklif etmiştir zaten, alıngan değil söylediğiniz yersiz,yanlış geldi bana da.

Geleceğim diyen adam yorgunluğunu,orucunu düşünüp öyle teklif etmiştir zaten, alıngan değil söylediğiniz yersiz,yanlış geldi bana da.
Bir kaç gündür doğru düzgün uyumadı haftasonu da iftara gitmiştik bayağı yorgundu ben de ondan böyle bir şey demiştim. Zaten havalar 40 dereceye yakın sıcak olunca ama cuma konser varmış ona gidelim dedim şimdi.

Ben aslında onu düşünerekten böyle demiştim ama demek ki yanlış düşünmüşüm.

Biraz ayıp olmuş madem göze almış gelseydi
yorulacak olmasını kendi düşünmüştür sanırm
Böyle sanki orada görmesini istemediğin bir şey varmış ya da onu yanına yakıştıramıyosun da insan içine çıkarmak istemiyorsun ondan gelme demişsin gibi olmuş

Böyle bir konuya bile garip garip tepkiler veren hanımlar olmuş . Neyse. Sen onu düşünmüşsün yanlış birşey dememişsin. Oda alınganlık etmiş . Birbirinizi yanlış anlamışsınız canım .

"Ben seni düşündüğümden kıyamadığım için demiştim. Tabiki de gelmeni çok isterim hayatım. Orada senin olman beni çok mutlu edecek." Diyip gönlünü alabilirsin

Bence adamın çocuk gibi küsmesi daha saçma.
Yani gelme demekle neyi kastetmiş olabilir ki karşı tarafı düşünmekten başka?
Bana fazla alıngan geldi.

Dedim hadi inanayım bari dedi. Arada bir tutuyor böyle bazen yanlış bir kelime edeceğim diye korkuyorum sırf bu yüzden. Bir de mesajla olunca pek duygu olmuyor haliyle :)

Bence adamın çocuk gibi küsmesi daha saçma.
Yani gelme demekle neyi kastetmiş olabilir ki karşı tarafı düşünmekten başka?
Bana fazla alıngan geldi.
Arada böyle yaptığı oluyor işte 7 yıldır alıştım sayılır :)

Belli baya alıngan :) sorun sende değil onda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…