Yanlış bir şey yaptım sanırım

Boşanmışsınız bitmiş sizce onların yanında şiddet uygularken ses çıkarmayan ailesi bu mesajlarda oğluna toz kondurur mu artık ne bilseler boş görümceye karşı hala ne gururu bilmediğiniz hesapların mesaj atmasını engelleyebilirsiniz ailesinin numarası hala sizde ne arıyor ki
Boşandım bitti zaten. Aklıma da gelmiyor artık zaten gayet iyiyim. Ama bu olay hala içimin bir köşesinde aşamadığım bir durumdu. Ailesiyle aram iyiydi şiddet olduğunda oğullarını çok uyardılar filan ama. Benim derdim eski eşimdi. Onların yanında sürekli seni istemiyorum gibi cümleler kurdu. Boşanma sürecinde bana yalvarıp arkadan ailesine ben baristayı istemiyorum diyordu hala. Herkeste aynı etkiyi bırakmaz belki ama bu durum beni çok etkiledi

Görümce müstembeside hemen çamur atacak yer aramış deseydin kendi hesabından bile yazacak cesareti yok kardeşinin tasmasını iyi tutun diye

Yani saydırıp bırakabilirmişsiniz. Görümceye gerek yokmuş. Ama onca kötülükten sonra sizin de bir parça saçmalamaya hakkınız var. Aman boş verin, millet ne haltlar yiyor da pişman olmuyor. Ne yapmışsınız sanki? Hırsınızı aldıysanız süper. :KK53: Bebekler gibi uyursunuz bu akşam işte.

Onun yaptığının yanında hiç bir şey bu. Hic düşünme ve vicdan yapma. İçin soğuduysa oh de geç

Yapmadığın bir şeyden pişman olacağına boş ver yaptığından tecrübe çıkar. Ama inan pişman olacak bir şey yok. Öyle iyi yapmışsın ki. Ortalıkta yapılan hatanın kuytuda affı olmaz. Çok iyi yapmışsın göndererek eski kocanın acizliğini.

Back
X