- 6 Aralık 2009
- 6.217
- 2.912
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız ne yumuşaması. Boşanalı 6 ay filan oldu. Unuttum gitti bile. Ben bu konuyu kapatalı çok oldu da mesaj atınca yapmak geldi içimden.İyi yapmışsın. Ama sakın yumuşama. Oyle bı hal sezdim sanki
Bende böyle düşünüyorum. Kendi aileme söylemedim zaten huzursuz olmasınlar diye. Zaten evliliğimde de son raddeye kadar yine ben kimseye söylemedim. Eski eş her olayda ailesini arar çağırırdı.Ufak olayları aileye yansıtmamak lazım
Aradaki saygıyı yıtıyoruz
G.t olmuştur şimdi ohhh15 ay evli kaldık. Hep içimde bir şey yapma hissi vardı. Böylede olunca onu rezil etmek istedim ailesine. Çünkü boşanma aşamasında bile bana gelip yalvarırı yinede arkadan ailesine ben istemiyorum boşanalım derdi.
Boşandım bitti zaten. Aklıma da gelmiyor artık zaten gayet iyiyim. Ama bu olay hala içimin bir köşesinde aşamadığım bir durumdu. Ailesiyle aram iyiydi şiddet olduğunda oğullarını çok uyardılar filan ama. Benim derdim eski eşimdi. Onların yanında sürekli seni istemiyorum gibi cümleler kurdu. Boşanma sürecinde bana yalvarıp arkadan ailesine ben baristayı istemiyorum diyordu hala. Herkeste aynı etkiyi bırakmaz belki ama bu durum beni çok etkilediBoşanmışsınız bitmiş sizce onların yanında şiddet uygularken ses çıkarmayan ailesi bu mesajlarda oğluna toz kondurur mu artık ne bilseler boş görümceye karşı hala ne gururu bilmediğiniz hesapların mesaj atmasını engelleyebilirsiniz ailesinin numarası hala sizde ne arıyor ki
Geçmiş olsun diyelim o zaman. Allahindan bulsun.Yok kız ne yumuşaması. Boşanalı 6 ay filan oldu. Unuttum gitti bile. Ben bu konuyu kapatalı çok oldu da mesaj atınca yapmak geldi içimden.
AyneennÇok iyi olmuş burda dert zaten adama saydırmak falan değil ailesinin yanında istemiyorum ayakları yapıp tenhada yalvarıyor çok iyi olmuş onlarda görmüşler