Bence agir konusmussun simdilik gelme durumu yok diyosun bıraksaydin onlar annenle konusup kapatsaydi ben tür konularda zamani gelince konusma taraftariyim esinde sana destek veriyo sanirsam o yüzden zamansiz ve gereksiz bir konusma olmus canim
Bence agir konusmussun simdilik gelme durumu yok diyosun bıraksaydin onlar annenle konusup kapatsaydi ben tür konularda zamani gelince konusma taraftariyim esinde sana destek veriyo sanirsam o yüzden zamansiz ve gereksiz bir konusma olmus canim
Yorumları okudukça rabbim hayırlı evlatlar hayırlı gelinler versin bize diyorum :)
Varsın evlatlarımız mutlu olsun biz huzur evinde de kalırız.
Pardonda yani çok komik yorumunuz kimse gitsin huzur evinde kalsın demedi zaten.Anlamak istediğiniz gibi anlamayın bence ve kaynanasıyla oturmayan herkes hayırsızmı yani bu nasıl bir yorumdur.
Neden üstünüze alındınız ki ? Ben genel yazdım .
Kendimi kayınvalidenizin yerine koydum da , kötü hissettim kendimi , fikrimi söyledim
Siz fikir sordunuz ben de belirttim , sizi kastederek hayırsız vs demedim .
Dua etmek ne zamandan beri komik bir durum oldu ?
Demegoji yapmayın. duaya değil huzur evi muhabbetine komik dedim zaten diyorum ya anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz diye bence tek bir dua yapılmalı Allah gelininize sabır versin.
evet vicdanım rahatsız çünkü yanlış anlaşılmak istemediğimden hele senin anladığın gibi... Ama sende bunu anlıycak durum yok o yüzden gereksiz yorum yapma konu sahibi diye belirtmene gerek yok konuyu açan benim yapılan yorumları okudukça diye belirten sensin ve yaptığın çok çirkin. huzur evi falan bunlar duygu sömürüsü başka birşey değil. Burda kimse bu şekilde yorum yapmadı ki huzur evinin lafı bile geçmedi konuyu farklı yerlere çekme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?