mazoşist
aşağılanmaktan, kendisine eziyet edilmesinden, ruhsal ya da fiziksel acı verilmesinden hoşlanan (kimse).
Bence kendiniz için kilo verin kilonuz fazla ben 164B 57kiloyum ve şişko geliyorum kendime kendim için spora başlayacağım sevgilim yok ve olurda beni begenmez kaygısıyla da değil tamamen kendi özgüvenim için sende bunu yapmalısın.
Üzülmek kırılmak aldatilmak istiyorsanız devam edin görüşmeye size bu adam kadar değersiz hissettirecek onemsemryecek başka adam bulamazsınız söyleyeyim
Bence yaşım geçiyor, bundan iyisini mi bulucam endişesi sizdeki.
Bu kadar olumsuzluğun üzerine, ilk iletişime geçen de siz olmuşsunuz.
Bekleyin ya size değer verecek sizi oldugunuz gibi sevecek birileri çıkar karşınıza 34 yaşında evlendim ben bekledimhaklısınız.
Üzgünüm gerçekler acıdırbu ben mi oluyorum :)
Yaa yapma Allah aşkına, sadece içki meselesi olsa tamam dicem, eşimde içerdi ama evlenince çok çok azalttı, arada içer, nadir. Bunu beni sevdiği ve düzenli hayat istediği için yaptı.
Ama gerisi hiç konuşmaya lüzum bile yok, adam sana değer vermiyor, arada konuştuğu stres attığı birisin sanki, onun için yangında ilk kurtarılacaklardan değilsin anlayacağın, bu çok belli. Başka kızla konuşurken seni önemsememesi bile başka ipucuna gerek bıraktırmıyor.
Lütfen aklını başına topla, aşık değilsin bu adama, sadece biraz tutkun var, hem aşık olunca ben sana söylerim...
aslında kilodan ziyade derdim daha başkaydı. teşekkürler yine de:)
Deveye diken misali afedersin.
Evlenilecek kız tabiri de çok çirkin.
Dümdüz de söylemiş kalbini çarptırmadığını.Bunun kadar aşağılayıcı bir cümle olamaz bir kadın için.
Çirkinsen,sadece göstermelik eş olmaya razıysan,sürekli gecelerden başka hatunların yanından toparlamak için yeterli becerin varsa,kısacası sen özgüvensiz bir bireysen devam et doğru yoldasın.
Değilsen de cevabı sen biliyorsun zaten değil mi?
çok haklısın, o kadar haklısın ki. ilk defa böyle bişey yaşıyorum diyebilirim. egosal bişey mi acaba? adam beni beğenmedi ya, o kalp kırıklığıyla daha mı ona doğru çekildim bilmiyorum ki. hani reddeden erkeğe aşık olurmuş ya kadın:) böyle bişey mi?
Üzgünüm gerçekler acıdır
Kesinlikle böyle birşey, insan bir kere kendine böyle davranan bir herife gerçekten aşık olamaz, bu mümkün değil. Aşk böyle basit insanlara duyulacak birşey olamaz. Aşk başlı başınca temiz ve saf bir kavramdır ama esas oğlan tam bir dürzü.
Sendeki adamın tavırlarından ötürü aşk sanma durumu, adam sana ölüyom bitiyom gel atımın terkesine atıcam seni dese, ayyy yok vazgeçtim diye kaçarsın. Çünkü elde ettin adamı sihir bozuldu. Kurbağayı öptün ama prens olmadı. Bir de hem kel hem fodulmuş, tamam herkes yakışıklı adam sevmez ama kel bodur olur karakteri olur, karaktersiz olur dünya yakışıklısı olur, adam hepsinden muaf tutulmuş sanki hayatta.
Boşver bak, aşk değil bu, hırs, kaçan kovalanır durumu. Boşalt kafanı ve adamı defet gitsin.
Bekleyin ya size değer verecek sizi oldugunuz gibi sevecek birileri çıkar karşınıza 34 yaşında evlendim ben bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?