yanlış insan olduğunu bile bile..

O derdiniz ise erkekler dış görünüşe bakarak aşık olur malesef o yüzden hep takılırlar benim eski sevgilim de bana vücudun iyide bir simit bölgeni eritemedin gitti derdi :) düşün yani

valla sadece görüntüme bakıp da aşık olacak adam hiç olmasın bence. insan yalnızca görüntüden ibaret değil ki. kaldı ki bunun hastalığı var kazası var allah korusun ama her zaman bu vücut bütünlüğünde olacak mıyız? ama bir kadın olarak sadece karakterimi değil beni de beğenmesini isterim, her kadın gibi.

Muhtemelen senden daha iyisini bulana kadar Eti'nden sütünden faydalanacak
Sonra yapamıyoruz evliliği düşünecek kadar içime sinmiyorsun diyecek

Ben seni anladım. Yaşadığın şey kesinlikle aşk falan değil. Etkilenmişsin ama tavırlarıda seni çok üzmüş. Bu yüzden etkilenmiş olmanı da bir tarafına yediremiyosun, ama o hissi de uzun süredir yaşamadığın için hoşuna gitti. Bak adam demiyorum, his diyorum hoşuna giden. Değmeyecek adamlara fırsat vermek gibi hatalarımız olur bazen takılma. Zaten böyle tecrübeler olmasa doğru insanı tanıyamayız. Kendinde kusur arama sakın, adam ıq olarak gelişememiş. Muhtemelen tek ilgi gösterende sen olunca biryerler tavan yapmış. O soruyu sorunca da egosundan cevaplamış. O ulvi beyinciğinden değil yani. Ve yine muhtemelen o konuştuklarıda netten ordan burdan bulduklarıdır :)

Komple iletisimi kesmelisin..

Erkek çenesini tutacak, gevşek ağızlıları, ağzına geleni söyleyen adamları hiç sevmem. Ayrıca ne demeye soruyorsunuz ki bu kadar detay, sen ona diyebiliyor musun, boyun kısa, alın geniş, saçlar seyrelmiş diye!

Bu kadar kendinizi ezdirmeyin, siz güzelsiniz, karşındaki erkek seni güzel bulmuyorsa, .iktirip gitsin yani, ne bu kadar TAVİZ ya?

Evlenilecek kız demek " ben her haltı yedim, yerim de ama sen benim hayatımda ki paravanim olursun demek.

Şirinsin ama çekici değilsin, her an biri beni çekebilir, seni sevseydim böyle gormezdim demek.

Biliyorum, cümlelerim canınızı yaktı ancak bu insan sizi değersiz kılacak. Hayatınızdan cikarmadiginiz her an için sıkıntı çekeceksiniz.

Ilk paragrafta ne dediniz,karakter görmediğim için devam etmediğim ilişkilerim oldu. Ee bunda hiçbir şey yok.
Kesip atmak öyle göründüğü gibi zor değil.
Güle güle denecek hepsi bu.
Diğer her şey aklın oyunu.

Adam kaç benden diye basbas bağırmış.
boşversene.
bırak kes tüm irtibatı.
böyle kötü yanlarını düşünerek bırakacaksın pat diye.
delimisin alkolik adamla işin ne.
derdi ne o kadar belli ki.
yakma kendini

Belli bir yaştan sonra mantığa dayalı yapılan görücü usulü evlilikler de böyledir; aşk, tutku, arzu yoktur. Sonra cinsel hayatta problemler başlar; eşim bana yaklaşmıyor, beni arzulamıyor vb... Böyleleri sırf evlilik olsun diye evlenirler; aile yapısına uygun, hizmetçiliğini yapacak, çocuklarına analık yapacak birini bulup eve tıkarlar. Bu adam da belli ki bu kafada biri. Adam size açık açık sizi kadın gibi görmediğini ama karakterinizi beğendiği için evlenilecek bir insan olduğunuzu söylemiş. Bir kadına söylenebilecek en ağır cümledir herhalde. Tamam, sırf dış görünüşten etkilenip evlenmek de doğru değil ama çiftler arasında bir çekim, bir arzu da olmalı.

beni çok incelikli anlamışşsın , teşekkür ederim

aslında yaşadığım tam olarak bu. ilk defa biri kalbimi çarptırdı ama başta bu adam böyle değildi inan ki. yani göstermedi gerçek yüzünü. sürekli aile özlemi çektiğinden (ailesi başka memlekette) çocuk özlemi çektiğinden, artık bir aile kurmaya hazır olduğundan sözetti.başta sevecendi bana karşı sonradan bir beğenmemezlik kusur bulma, sıkıntıya gelemem halleri oldu. tespitin öyle doğru ki. ben bu kadar ilgi gösterince kendi de sasırdı.sürekli benim neremi beğeniyosun ki boyum yok posum yok diyordu. neyse kalsın öyle yapayalnız

kesinlikle s..irsin gitsin cehenneme kadar

yazdıklarınıza tamamen katılıyorum. o mesajlaşmadan sonra henüz konuşmadık. veda mesajı yazsam mı yazmasam mı. böyle mi bıraksam. nasılsa karşı tarafa bişey farketmiyor.

alkol sorunu olduğuna yüzde yüz emin oldum. çünkü biz ne zaman konuşsak içiyordu. benim yanımda hiç içmedi tabii allah var:)) biz kafede oturup kahve içiyorduk :)) dedim ki evlensek ilerde bunu bırakmanı istesem? seviyorum dedi. yani hergün içmem ama haftasonları içerim o zaman dedi. yani perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. haklısınız çok.

zaten duyunca çok gururum kırıldı

valla saniye düşündüğün kabahat:))

yazdıklarınıza tamamen katılıyorum. o mesajlaşmadan sonra henüz konuşmadık. veda mesajı yazsam mı yazmasam mı. böyle mi bıraksam. nasılsa karşı tarafa bişey farketmiyor.

Bence yazmayın. Silin her yerden. Yok sayın. Numarasını da engelleyin lütfen. Yoksa size ulaştığında cevap yazabilirsiniz.

Bence yazmayın. Silin her yerden. Yok sayın. Numarasını da engelleyin lütfen. Yoksa size ulaştığında cevap yazabilirsiniz.

facebooktan engelleyeyim mi mesela? sanki o zaman da onu çok ciddiye alıyo gibi görünür müyüm? bende ekli değil zaten artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…