yanlış insan olduğunu bile bile..

Su yukarda anlattığınız karakteri yaklaşık 15 gün öncesinde hayatımdan çıkardım..kendimi yanında eksikli gibi hissederdim zayıf olduğum için bana abi kemik ya derdi ağlamıştım bı kere yanında çünkü yıllardır kılo almak istiyorum alamıyorum bünye meselesi.. Daha sonra sürekli elimin kolumun nasıl olması gerektiğini anlatırdı bana söyle yaparsan böyle yaparsan öyle olmaz abdecim böyle davranırsan öyle olmazdı filan.. Anlıcan sürekli eleştirirdi beni artık kendimi ona uygun değilmiş gibi hissederdim. Özgüvenimi yerle bir etti. Nerde nasıl davranmam gerektiğini anlatırdı. Ama Dışardan görseniz çok beyefendi çok düzgün alkolü sigarası yok filan cok iyi birisi görünüyor. Bende ona inanarak evleneceğim insan odur diyerek uzun yıllar sonra hayatıma birini aldım. Daha sonra Geçmişinde çok kızla birlikte olduğunu ve ilişkiye de girdiğini öğrendim. Ben hiç ilişkiye girmedim. Ve o bnm 3. Kışimdı.. Alkolu vardı sigarası ve sürekli sosyal olma peşindeydi. Her kulübe üye olayım vakit geçsin ordan vakit geçirmek için birileri olsun filan arkadaş yapma peşindeydi bunlara bile sustum ama bi yerden sonra Tamam dedim Tmm bnm için bitti.. Sonra alttan girdi üstten çıktı bunu hazmetmemi sağladı. Bı şekilde 8 ay devam ettik ama en başlarda böyle değildi sonra benm Herşeyime suç buluyordu sürekli kendimi bazı konularda değiştirmem gerektiğini söylüyordu. Bir oldu iki oldu üç oldu ve ben patladım gidemez gözüyle bakıyordu. Ama ilk defa birinden gittim ve geri barışalım demedim ama o sürekli seni çok seviyorum çok özledim diyor kalbim acıyor ama gidesim gelmiyor.. Çünkü biliyorum ki o bnm tertemiz sevgimi görmüyor.. Bana hep derdi o kadar iyi birisin ki seni hak edecek Naptım ben derdi. Çok temiz kalplisin derdi ama kıymet bilmedi ne diyeyim.. L lisabel

adam dürüst davrnmış....bence sorun yok. yollarıda ayırmışsınız bu da iyi...
cocuk yalancı degil -sahtekar degil - içtigini saklammamış ki iki bira yı ben bile içerim ne var yani bunda?
bana göre cok sexisin dese sapık diyecektiniz...
tüm bunların sonu onu dedi bunu dedilerin sonu yok. dunyaya farklı yerlerden bakıyormuşunuz ve ayrıldıgınız cokiyi olmuş. geri dönüp vah tüh yapmaya mesaj atmaya unutamıyorum diyip dövünmeye gerek yok.

evet benzer noktalar var benim yaşadıklarımla. inan ki dönsen asla mutlu olamazsın. bir ilişkide değer görmediğini anladığın an gitmek lazımmış..

bile bile hayatını işgenceye çektiren ama kalbini daha hızlı çarptıran biri olmasındansa kalbım normal rıtmınde olsun ama huzurlu olayım derdim ... guvenılmez evlenmek mı asla...

Benimde basimda boyle bir bela var bizde ayriyiz..
Mesaj atmak icin can atiyirum ama yazmicam...umarim dayanabilirim..aramasam aramaz sormaz nerde ne yaptigimi merak etmeZ ..gururumu kiracak cok sey soyledi..ben ona tek kelime edemiyorum cunku cok yakisikli...ancak karekterine saldiriyorum yaziyorum...ucgun sonra yine kopek gibi adamin pesindeyim....hastalik bu ya yeminle...deger verse arar sorar ne halt etmeye barisirim onuda anlamiyirum

mümkünse kendini tut. çünkü seni yine üzecek. onunla olduğun müddetçe hep degersiz hissedeceksin. kısırdöngü gibi resmen

bile bile hayatını işgenceye çektiren ama kalbini daha hızlı çarptıran biri olmasındansa kalbım normal rıtmınde olsun ama huzurlu olayım derdim ... guvenılmez evlenmek mı asla...

haklısın bir insana güvenememek öyle acı ki. mesela konuştuğumuz dönemde nerde ne yaptığını asla açık açık paylaşmazdı. telefonu açmazdı diyelim bir süre. nerdeydin derdim duymadım, uyudum bilmem ne. yalan olduğu o kadar belli ki. yemin ediyorum yazdıkça kendimi üzdüğüme üzülüyorum. yalnız ben bişeyi farkettim şuan, ben bu insan için hiç ağlamadım? kalbim çok acıdı ayrı olduğumuz dönemde ama hiç ağlamamışım. oysaki geçmişteki ilişkimde ayrıldıktan sonra perişan olmuştum. bu adama gözümden yaş akmamış, sevmedim mi acaba?

belkide sevmedin sadece bağlandın neyse ne artık bu konuda canını bıle sıkma hayatına bak emınım senı mutlu edecek kışı karşına çıkacak yeterki sabırlı ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…