facebooktan engelleyeyim mi mesela? sanki o zaman da onu çok ciddiye alıyo gibi görünür müyüm? bende ekli değil zaten artık.
zaten duyunca çok gururum kırıldı
ya napıcan pişman olmasını filan.
serseri bi hayat yaşıyomuş baksana.
sen kendi hayatına odaklan.
boşver onu:))
Özgüvensiz herif. Benim karşıma çıkanda böyleydi. Yok benim göbeğim var, yok sen benden zekisin falan. sonrada hoşlanmadım dedi bide bana :) resmen boş beleş özgüvensizler işte. kimse değer vermediği için değer verene karşı cesaretsizler. Boşver geçiyor sonra görünce bile için cız etmiyor. çünkü istediğin ve aradığın o değil, yaşamak istediğin duygu.beni çok incelikli anlamışşsın , teşekkür ederim
aslında yaşadığım tam olarak bu. ilk defa biri kalbimi çarptırdı ama başta bu adam böyle değildi inan ki. yani göstermedi gerçek yüzünü. sürekli aile özlemi çektiğinden (ailesi başka memlekette) çocuk özlemi çektiğinden, artık bir aile kurmaya hazır olduğundan sözetti.başta sevecendi bana karşı sonradan bir beğenmemezlik kusur bulma, sıkıntıya gelemem halleri oldu. tespitin öyle doğru ki. ben bu kadar ilgi gösterince kendi de sasırdı.sürekli benim neremi beğeniyosun ki boyum yok posum yok diyordu. neyse kalsın öyle yapayalnız
Hiç üzülmeden bu kendini beğenmiş adamı bir an önce unutun
Çok terbiyesizmiş
Ayrıca kilonuz da hiç fazla değil olsa bile verilir
İnsan doğumdan sonra kocası bile biraz klon kadı sanırım gibi bir cümleye bile bozuluyorken o kim ki
Özgüvensiz herif. Benim karşıma çıkanda böyleydi. Yok benim göbeğim var, yok sen benden zekisin falan. sonrada hoşlanmadım dedi bide bana :) resmen boş beleş özgüvensizler işte. kimse değer vermediği için değer verene karşı cesaretsizler. Boşver geçiyor sonra görünce bile için cız etmiyor. çünkü istediğin ve aradığın o değil, yaşamak istediğin duygu.
Köprüden önceki son çıkış psikolojisine girmiş, değmeyecek insana fazla değer vermişsiniz.
Ne köprüler, ne çıkışlar var kim bilir önünüzde, herkes 30'undan önce evlenmeli, 30'dan sonra hayat yok gibi bir durum yok merak etmeyin. Oturup da kendi tipine, g.tüne, göbeğine baksın nezaket yoksunu, sığ kafalı denyo. Ne mal olduğunu erkenden belli etmiş işte ne güzel.
Takip etmediginize inanıyorsanız yasaklamayin.
Ama ben düşünülenin aksine düşünüyorum , yasaklandiginda öyle bir izlenim vermez.
Yok sayılır .
bakmış konuşmadığımız dönemde. bir ara bir resim koydun neydi o falan dedi, arka kapak resmini değiştirmiştim. takip ettiğini anladım. engelleyeyim madem
boyle insanlar genelde bir sure sonra tekrardan konusma egiliminde olurlar.. esimden onceki erkek arkadasim boyle biriydi. cok uzmustu beni. ve yaninda asagilik kompleksine girmistim resmen. kendimde kusur bulmaya baslamistim. oyle bir algi yaratti ki sanki o cok muhtesem, ben onun yanina yakismiyorum, ama iste yine de o beni secmis gibi.. bir arardi, bir aramazdi, ne yaptigi nerede oldugu hic belli degildi.. ben cok asiktim malesef, sonra kendimi toparladim ve ayrildim, beni bir daha asla aramamasini soyledim. 1-2 ay hic aramadi. sonra nasil pesime dustu anlatamam. ben git istemiyorum dedikce telefonu acmayip cevap vermedikce o oluyorum bitiyorum diyordu.. iyi ki de kanip aldanmamisim.. 6 ay pesimde kostu kilimi kipirdatmadim. bir ara aramalari kesildi. sonra ben esimle tanistim, evlenmeden once beni esimle birlikte yolda el ele yururken gordu, sonrasinda tekrar aramalara basladi.. boyle bir insan yani. duzgun bir adam "biriyle birlikteymis madem, rahatsiz etmeyim" diye dusunur ama yok.. yarin bir gun aradigini bulamayinca yine size yonelirse sakin kanip aldanmayin, uzulen siz olursunuz.
Evet bulamam senin gibi tipsizi deyip engelleyeceksin, aranıyor adama bak. Bir insan bu kadar mı bağırır benden hiçbir cacığa hıyar olmaz diye.sen beni ne kadar güzel anladınşu cümlen bile olayı özetliyor: kimse deger vermediği için deger verene karşı cesaretsizler. durum tam da bu dediğin gibi. sürekli ben kelim boyum kısa, daha iyisini bulursun boşver beni. sürekli lafları böyleydi. ama baksan beni beğenmiyor! evet sanırım onu değil de ona hissettiğim duyguyu sevdim..
Evet bulamam senin gibi tipsizi deyip engelleyeceksin, aranıyor adama bak. Bir insan bu kadar mı bağırır benden hiçbir cacığa hıyar olmaz diye.
Oylesi de evleniyor merak etme .Sasip kaliyorsun benim neyim eksikti diye.Ayni bu sozleri diyordum ben de.Ters kose oldum sonra.Hayat garip.kesinlikle! hayatı boyunca yalnız kalmaya mahkum o. bir kadının sevgisinden sıcaklığından mahrum yaşayacak hep. beter olsun.
haklısın.. hiç belli olmaz.Oylesi de evleniyor merak etme .Sasip kaliyorsun benim neyim eksikti diye.Ayni bu sozleri diyordum ben de.Ters kose oldum sonra.Hayat garip.
Duygusal anlamda hayatinda baska birisi olmadigi icin buna sarmış vaziyettesin...hayatını doldur...sen mutlu bi sekilde hayatini doldururken etrafa verdigon pozitif enerjiden illaki birisi etkilenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?