Yanlış mı anlıyorum acaba???

Dikkkatli ve temkinli davranin. Birdahaki sefere gitmeyin yemege. Giderseniz de erkek arkadasinizi goturun. Hicbirseyi gizlemeyin ondan. Sonra o pis zampara iftira falan atar allah korusun. Yani dusunun patronunuz bayan olsaydi cagirirmiydi sizi yemege? Hayir
O yuzden birdaha cok dikkatli davranin mesafenizi koruyun resmi olun iliskilerinizde.
Asla gizlemiyorum. O da hoşlanmıyor ama sana güveniyorum diyor. Alkol içerikli bir yemek yediğimizi söyledim ve genelde bana olan övgü cümlelerinden de bahsediyorum. Kızıyor kıskanıyor ama yansıtmıyor. Bunun onu yıpratmasından korkuyorum. Çünkü işe başladığımda projeler yaptığımız yurtiçi yurt dışı gezilerimizin olduğu zamanlar olucak

Kariyerim için çok önemli bir işe girmek üzereyim. Aylardır üstüm benim işe alınmam için çaba sarfediyor. Bahsettiğim kişi ile beraber çalışacağız ve kendisi orta yaşlı boşanmış çocuğu olan bir adam. Sadece bana karşı değil diğer evli orta yaşlı kadın iş arkadaşlarına da samimi konuşan onlar tarafından sevilen bir adam. Ama beni işe almak konusundaki bu çabasını bazen farklıya yoruyorum. Kabul aldığım için dün gece kutlama yemeğine çıktık ve beni rakı balığa götürdü. Arkadaşlarıma rakı balık gittik dediğimde çok garipsediler gereksiz buldular ve altında bir şeyler aradılar. Dün gece erkek arkadaşımdan da bahsetmeme rağmen sohbetin havasında bir değişim olmadı. Bana kendinin yeteneklerinin farkında değilsin işlenmemiş bir elmassın diyip durdu tüm gece. Bilemiyorum bana ilgisi mi var yoksa normal mi kestiremiyorum. Bir yanım bu kadar ilgisi varsa ve benle takılmak istiyorsa beni işe almak için çabalamaz aksine işiniz olmadı diyip benimle dışarda sohbet kurmaya çalışırdı diyor. Siz ne düşünüyorsunuz
"İşlenmemiş bir elmassin "cümlesi çokta iyi niyetli olmadığını gösteriyor hemde sevgiliniz olmasına rağmen, sizi beğeniyordur ya takılmak istiyor yada ilişki yaşamak istiyor sevgilinizden ayrılmanızi bekliyordur belki de , rakı balık özeldir herkesle gidilmez bana göre

Evet yani nereye gidelim diye bana sorduğunda siz bilirsiniz dedim ama normal kahve yemek yer döneriz diye düşünmüştüm. Oyle bir ortama gidince yine bozuntuya vermedim. Zaten nerde durması gerektiğini bilen biriyim alkolde. Gayet normal şekilde taksiye binip evime döndüm ama bana "erkek arkadaşın problem eder şimdi yoksa gel salonda yatarsın derdim" Dedi. Her şey bariz gibi geliyor ama bazen diğerlerine olan samimiyetini de görünce anlamlandıramıyorum
Ooo niyetini belli etmiş adam, sevgilinizi bile bile size asılıyor

Herkes tuhaf bulmuş ama bazı insanlar bu tarz davranışlar sergileyebiliyor en basitinden eşimle birlikte aynı şirkette çalışıyoruz ve bizim üstümüz de aynı senin anlattığın adan gibi eşime karşıda bana karşıda aynı çok samimi ve yılışkan ama yıllardır tanıyoruz ve içindeki niyeti biliyoruz ama tabikide gidipte baş başa yemek yemek biraz saçma olmuş kestirip atabailirdin yada isim var başka zaman diyebilirdin birdaha böyle herhangi bir şey olduğunda karşılık vermezsen asil niyeti o zaman ortaya çıkar. Ve sunuda eklemek istiyorum bazı insanlar yazmak için sadece dışarısı olsun demek yerine gözümün önünde olsun der sizjnkide belki o hesaptır hoşlanıyordur hep yanında gözünün önünde ol istiyoda olabilir dediğim gibi bir kere tersle yada istemiyorum de o zaman gerçekten niyetini belli eder zaten sonraki davranışlarından anlayabilirsin bunu.❤️

Evet yani nereye gidelim diye bana sorduğunda siz bilirsiniz dedim ama normal kahve yemek yer döneriz diye düşünmüştüm. Oyle bir ortama gidince yine bozuntuya vermedim. Zaten nerde durması gerektiğini bilen biriyim alkolde. Gayet normal şekilde taksiye binip evime döndüm ama bana "erkek arkadaşın problem eder şimdi yoksa gel salonda yatarsın derdim" Dedi. Her şey bariz gibi geliyor ama bazen diğerlerine olan samimiyetini de görünce anlamlandıramıyorum
Buraya kadar hepsi samimiyet olarak yorumlanabilirdi ama evin barkın var ne diye adamın salonunda yatacakmışsın, çok saçma. Bence dikkatli olun derim.

Buraya kadar hepsi samimiyet olarak yorumlanabilirdi ama evin barkın var ne diye adamın salonunda yatacakmışsın, çok saçma. Bence dikkatli olun derim.
Kendisi biraz sarhoş oldu. Eve bırakamayacağını söyledi. Otobüs saati geçmişti. Sonrasında o cümleyi kurdu. Ben de sağ olun taksi çağırıp evime dönerim dedim ki öyle yaptım

Herkes tuhaf bulmuş ama bazı insanlar bu tarz davranışlar sergileyebiliyor en basitinden eşimle birlikte aynı şirkette çalışıyoruz ve bizim üstümüz de aynı senin anlattığın adan gibi eşime karşıda bana karşıda aynı çok samimi ve yılışkan ama yıllardır tanıyoruz ve içindeki niyeti biliyoruz ama tabikide gidipte baş başa yemek yemek biraz saçma olmuş kestirip atabailirdin yada isim var başka zaman diyebilirdin birdaha böyle herhangi bir şey olduğunda karşılık vermezsen asil niyeti o zaman ortaya çıkar. Ve sunuda eklemek istiyorum bazı insanlar yazmak için sadece dışarısı olsun demek yerine gözümün önünde olsun der sizjnkide belki o hesaptır hoşlanıyordur hep yanında gözünün önünde ol istiyoda olabilir dediğim gibi bir kere tersle yada istemiyorum de o zaman gerçekten niyetini belli eder zaten sonraki davranışlarından anlayabilirsin bunu.❤️
Umarım bir an önce niyetini belli eder. Uzun yıllar çalışacağımız ve birlikte götürmemiz gereken bir iş. En iyisi olur umarım ❤

sen işlenmemiş elmassın :) o mu işleyecekmiş seni. zanaatkarım diyor yani. yaşı gereği türk filmi repliği kullanmış ne yapsın. hayır demeyi bilmiyorsunuz. seninle içkili yemeğe çıkması hoş değil. gel salonda kal demesi hoş değil. espri olsa bile.
işe sokmak için çabalaması da aslında çıkarı için. minnetli kalacaksın. o da ara ara senden bir şey istediğinde yapmak zorunda hissedeceksin. erkek arkadaşından da ayrılır diye bakıyordur. senin medeni hareketlerine anlam yüklememesi için soğuk ol. madem sana elmas diyor aynı elmas gibi o kadar sert ol ki senin özel hayatına şekil veremesin. övgüsünün hakkını vermek lazım adama. her kuşun eti yenmez. işe sokmuyorsa da sokmasın. her şeyde bir hayır vardır.

Bence acik kapi ariyor araliyor. Yani ufak bir yesil isik yakmaniz durumunda sizi hemen yataga davet edebilecek birisi. Cok samimi olsaydi erkek arkadasinizi da cagirirdi yemege.
Bence dikkatli olun
Ben de öyle düşündüm. Erkek arkadaşı olmasını takmamış , adamın amacı bence yatak

Hayatınızda biri varken neden başka erkekle başbaşa yemek adama siz yüz vermişsiniz.Sevgilinizin yerinde olsam sizi terkeder suratiniza bakmazdim.

Yalnız resmen "benim vasıflarım özgeçmişim kariyerim yeterli değildi, sayenizde buraya kapak attım" olmuş. Arkadaşlarınız doğru söylemiş, gereksizin gereksizini yapmışsınız. Ne alaka rakı balık? İşe gittiğiniz her gün bu adama yatıp kalkıp şükran falan mı duyacaksınız? Böyle seviyesiz adamlara ilk günden sınırını haddini bildirmezseniz sahibiniz olurlar. Şimdi tersleseniz bile "işi alana kadar, içmeye giderken iyiydik de şimdi mi kötü olduk"diyecek. Kusura bakmayın ama gözünüze perde mi indi sizin? Hiç mi o işe kabul edileceğinize dair kendinize güvenmediniz? Mevkisini kullanıp herkese olta atıyor, siz de oltasına takılmışsınız. Patronla takıldığı için bu işi aldı diyebilirler niye kendinizi bu pozisyona soktunuz?

Adam yatırım yapmış karşılığını istiyor, ahlaksız. Gel salonda kanepede yat cümlesini duyacak kadar hatta duyup da cevabını veremeyecek kadar aciz misiniz? Sevgiliniz iyi niyetli birine benziyor ama kendisine saygınız varsa bitirirsiniz ilişkinizi. Bu adam planda olmasa bile kafasından yurt içi yurt dışı geziler tertipler, siz de acaba mı diye diye dolanırsınız peşinde.

Benim yaşadığım yerde bu davranış için çok ciddi soruşturma açılır. İşe alma aldırma vaadiyle astının üstünde baskı kuruyor istismar ediyor.
Eşinize değil de sadece size böyle davransa tuhaf bulmaz mıydınız? Yani sizinle şakalaşsa yılışsa samimi olsa ama eşiniz yokmuş gibi davransa bu normal mi gelir size? Erkek arkadaşıyla ikisini davet etse dediğiniz gibi iyi niyetli olurdu ama adam resmen avcı. Konu sahibi şimdi kestirip atsa, o zamanlar koşa koşa geliyordun işe girince mi kötü olduk diyecek.

Ayarsız ve yılışık demek ki. Ne diye herkesle samimi ki? Boş.

Back
X