Öyle mi diyosun :/ :STehlikeli bir durum. .
Kadın hisseder. .
Öyle mi diyosun :/ :S
Kızlar,
İçim inanılmaz sıkılıyor.
Tavsiyenize ihtiyacım var.
Hayatımda uzun zamandır istediğim değişiklik oldu ve bir firmada kısa bir süre önce işe başladım. Gayet keyifli ve hevesli başladım ama şuan bıraksam mı diye düşünüyorum.
Takım liderimiz, otuzlu yaşlarda, herkesin gözünün üstünde olduğu ,etkileyici ,hoş bir bekar adam.
Tavırları dolayısıyla sanırım ondan gayet rahat. İlk hafta bana karşı çok yardım sever ve ilgiliydi. Anormal gelmedi tabi ki ama zamanla olmadık zamanlarda bana bakışlarını yakalamam, flörtöz tavırları ve çok alakasız nedenlerle watsaptan yazması biraz tuhaf geliyordu. Yine de kötü düşünmüyordum hem iş arkadaşı olduğumuzdan hemde evli olduğumdan. Kaldı ki ben gösterişli bir kadın değilim kesinlikle, hani evli olmasına bile aldırmadan asılmaya kalkılacak bir tip değilim ambiyane tabirle :) Kaldi ki kendisine ilgi gösteren bayan da çok.
Fakat bu akşam benimle alakası olmayan bir işe beni yazdığını, iki günlüğüne istanbula seyahat etmemiz gerektiğini söyledi. Benim o işle alakam olmadığımı söylesem de ısrar edip beraber gideceğiz dedi. Dahası yeni girmiş elemanım ben ne bilirim ki zaten?
Yakın arkadaşımla paylaştım bu konuyu tabi ki . O bana asıldığı konusunda ısrarcı, bu tavırlar normal değil diyor. Bende onun gazıyla mı yanlış yorumluyorum yoksa hakikaten öyle mi çözemedim ve çok bunaldım.
Böyle şeyleri düşünmek bile açımdan çok utanç verici. Fakat bir yandan da böyle bir ilgi hoşuma mı gidiyor diye de endişeleniyorum, dediğim gibi hoş adam yani ay çok kötü((
Kızlar ben saçmalıyorum değil mi?
Bıraksam mı işi, adama ters mi davransam, ortada fol yok yumurta yokta ben mi abartıyorum acaba?
Siz ne diyorsunuz :/ ?
ambiyane tabirden sonrasını okumadım.
gülme tuttu
Eşiniz de gelsin geziye imkanı varsa mutlaka....
İş zamanı olduğu için gelemez, ısrar etsem şimdi noluyo der. Tuhaf olur o da
ilkgezim tek başıma gitmek istemiyorum nolur rapor filan al gel de, yanımda ol de. nazlan biraz ikna et bence... o adam sizi yanyana görmeli.. hem eşiniz de adamı görsün, bişey varsa o da hisseder mutlaka sizi uyarır.
Tamam iş gezisine gelemese bile bir iş yerine gelmesi konusunda ısrarcı olayım en iyisi. İlk gün çiçek göndermek dışında bir aktivite de bulunmadı beyfendi çünkü.
Ki bende gitmek istemiyorum istanbulakaçasım geliyor oy
Ben deyanlismi anliyorum diye düşündüğüm de
hep dogru anlamis oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?