Yanlış mı anlıyorum ,yoksa? Ne yapmalıyım kızlar

Ne alaka ya kadın zor bulmuş işi tabiki de gitmesi gerekse gidecek. Öyle bi durum varsa da tavırlarını net koyarsa Adam bişey yapamaz. Zorlayacak kadar sapık değildir herhalde. Ortada bişey yokken niye işten çıksın ki.

Öf sıktınız ya.bunu yapan kocan olsaydı bosaniyorum kizlar diye gelirdin
Git 2 gunlugune hevesini al gel neolur olmaz temiz ol yinede

Ne fikrin fikir ne uslubun uslup.
Gidip hevesimi alacak olsam burda konu acmaz senin gibilere gun dogurmazdim sanirim. Neyse siz yorumlarinizi kendinize saklayin rica ediyorum

Eşim istemiyor"dedin mi? Eşin ilgisizse bu durum daha da vahim.Axaba bu adam biryerden bunu duymuş olabilir mi?Gerekirse işten çıkmalısın.Eşine de durumu söyleyerek.Duyması iyi de olur.Bu adamın ilgisi hoşuna gitse bile güvenme ilgisine.Cinsel amaçlı yaklaşıyordur.Eşinin başına gelse bu durum ne ne hissederdin onu düşün(şeytan dürtmesi için).

Esim istemiyor demedim. Desem o zaman maasini da esin versin diyebilir sonucta. Isin benimle alakali olmadgini yeni oldgum icin gitmek istemedigimi soyledim. Isten mi kaytariyorsun diye tersledi en sonunda.
Ben araya mesafemi koymaya calisiyorum. Simdi gitmesem iki ay sonra yine konusu olsa yine gitmek zorundayim ya isi birakicam ya bu deveyi guducem. Isi birakmak istemiyorum dahada kotulesirse benim acimdan o zaman birakayim dedim. Neyse artik konusmaya gerek yok kafamda bir seyler oturmaya basladi. Konu nasil kapattiriliyor acaba? Bi fikrinvarmi

Yetkili arkadaslar konumu kapatirsa cok sevinirim tskler

eşim beni bekar bir kimse ile tek başına şehir dışına yollamıyor desen.enazından bir bayanı daha yanınıza almanız için ısrar etsen?yanında bir bayan daha istemeni de artık hayır demez heralde bir kere filan diyelim seni aramak için bir sebep bulduğunda eşin çıksa telefona müsait değil dese az çok "nezaketen" alması gereken cevabı almış olur.

Daha neden fikir almak için konu açıyorsunuz ozaman? Ortada alacak bir fikirde yok, tabiki giymeyeceksiniz. Giytiniz diyelim orada size askintilik yapti farkli olaylar gelisti ozaman ne olacak. Kocaniza aciklayabilecekmisiniz yoksa isten atmasinlar diye susacakmisiniz? Bile bile lades sizinki. Ve durum ortadayken hala bir çırpınış gitsemmi diye konuşuyorsanız evet mide bulandiricisiniz

Ben mide bulandırıcıyım tamam ama sen neden burdasın bir de destanlar yazıyorsun.
Hakaret ederek kutsanacağını filan düşünüyorsan yanlış yerdesin.
Senin görüşlerine ihtiyacım yok, lütfen fikirlerini kendine sakla.

Bugun konustu mu sizinle

Evet konuştu.
Artık paylaşmayım en iyisi. İnsanlar hakaret etmeye başladı iğrenç bir şekilde hemde.
Sanal diye seviyesizce yorum yapabilme cesareti göstermelerini anlayamıyorum.
Ben bir hayat yaşıyorum burada, kıymet verip fikir danışıyorum ama bi yollu demedikleri kaldı

Belli ki şefiniz size takılmış, sizde eşinizden soğumuşsunuz. Eeer kadınlara da ilgiyi görünce hoşunuza gitmiş. Evliyim yanlış olur diyede kendinizi dizginliyorsunuz gibi geldi.

Bence şefinizle konu açıldığınızda eşinizi sevdiğinizden bahsedin.

kendi egosunu tatmin etmek, evli bayanı bile tavladım diyebilmek için yaklaşıyordur pislik size.hem evli biri ile cinsel anlamda çok daha rahat olacağını düşünmüştür
Aynı fikirdeyim

Eşsizde istanbula gitseniz. Sürekli eşimle buluşucam. Beni bekliyor. Oda geldi istanbula akrabalarının ziyaretine diye söyleyin. Hatta otel odama gelenilirmi kocam diye sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…