• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı anlıyorum?

Kadınlar yanılmaz bende yakın zamanda aynı şeyi yaşadım. Bir iş arkadaşım bana benden hoşlandığını söyledi (evli biri) bende sınırını aşmaması gerektiğini, arkadaş olarak gülüp eğlenebileceğimizi ama benden başka birşey beklememesi gerektiğini ,gerekirse kötü tarafımı kendine göstereceğimi söyledim. Ve muhabbet burada kaldı. Benim durumumda kırmak istemediğim, iyi anlaştığım biri, grup olarak takılıyoruz iş ortamında o nedenle birden muhabbeti kesmekte olmuyor diğer kişilerin durumdan haberi yok,olmasına da gerek yok yetişkin insanlarız kendi aramızda hallettik konuşarak. Konuşmak bana olan hislerini değiştirdi mi hayır (zamanla o da unutur gider) ama bana karşı yanlış bir hareketi olmadı , zorlama yok, sadece fikrini beyan etti bende karşılığını verdim olumsuz anlamda ve konu kapandı.
Böyle bir olay yaşamak istemem sanırım ben de. Ama bana söyleyebileceğini sanmıyorum çünkü eşini falan da tanıyorum. Pek muhabbetim olmasa da arkadaşımın arkadaşı. Bir de sert biriyimdir erkeklerle muhabbetim de sınırlı. Olsa da bana söylemeye cesaret edemez. Ama kendimi de suçladığımı farkediyorum. Kendi kendime itiraf edemesem de sanırım bana bakması hoşuma gidiyor. Sonra da kendime kızıyorum işte

Terslemeniz yanlış olur, hissediyorsunuz ama ortada net birsey yok
Kadınlar genelde anlarlar. Siz dikkat edin, mesafenizi koruyun, yok gibi davranın. Özel hayat falan konuşmayın
Valla ben anlar kısmına da inanmıyorum pek. Gözleriyle beni yiyor dediği tüm erkeklerin aslında ortamdaki başka kızlara baktığı ortaya çıkınca, ben yüz vermeyince hedef şaşırtıyorlar diyende gördüm.
Lise öğrencisi değil, meslektaşlar. Görmezden gelicek konu sahibi başka ne yapabilir. Adam deli mi ne evli barklı adamım niye ona bakayım derse ne olacak. Evet bir hata yaptım, sürekli ona bakıp rahatsız ettim diyecek biri var mı sanki.

Bu siteyi eğeydir takip ediyorum. En iyisi buraya yazayım da hemcinslerimin fikrini alayım dedim. Öğretmenim. Benim gibi öğretmen bir arkadaş sürekli bana bakıyor gibi hissediyordum .pandemi bitti okul açıldı. Şimdi yine öğretmenler odasındayken hep bakışlarını yakalıyorum. O da evli. Eşi de arkadaşımın yakın arkadaşı hatta.
Sizce ben yanlış anlıyor olabilir miyim? Yoksa kadın hisseder mi? Kafam takıldı yaa.bir de ben bakınca hemen gözlerini başka yere çeviriyor.Diğer bayan arkadaşlarla sürekli muhabbet açar konuşur. Benle pek diyalog kurmaz. Bu da dikkatimi çekti. Terlesem mi ne yapsam bilemedim
Son öğrendiğim evli müdür yardımcısı kişiliğin eşi olan öğretmen hanımı, eşinin en yakın arkadaşı olan fizik öğretmeni hanım efendiyle aldatıp işten kovulma itirafından sonra bana çok da saçma gelmiyor açıkçası. Dikkat ediniz. Sonra bir de suçlu siz olursunuz, evli olduğumu biliyordu, demek ki tanıdıklar iyi olduğumu anlattı kadın bana göz koydu deme cürretinde bile bulunabiliyor bu tipler. Bir de yüzsüz yüzsüz anlatıyorlar marifetmiş gibi. Tek teselli karısının olay sonrası boşanmış olması oluyor bu durumda da.

Böyle bir olay yaşamak istemem sanırım ben de. Ama bana söyleyebileceğini sanmıyorum çünkü eşini falan da tanıyorum. Pek muhabbetim olmasa da arkadaşımın arkadaşı. Bir de sert biriyimdir erkeklerle muhabbetim de sınırlı. Olsa da bana söylemeye cesaret edemez. Ama kendimi de suçladığımı farkediyorum. Kendi kendime itiraf edemesem de sanırım bana bakması hoşuma gidiyor. Sonra da kendime kızıyorum işte
Hah şöyle sadede gelin. Adamdan etkilendim bakışlarını kovalıyorum deyin.

Neden tersleyeceksiniz ki? Adam kalkıp ne alaka sen üstüne alındın der bir de üstüne sizi suçlu çıkartıyorsa haklı. Ayrıca birinin size baktığını görmeniz için sizin de ona bakıyor olmanız lazım. Belki de dediğiniz gibidir ama ortada altı boş hislerinizden başka bir kanıt yok.

Hissiyatiniza guveniyorsaniz tek bakisla onune gecersiniz.

He yok, yanlis mi anliyorum derseniz orada hosunuza giden bir durum vardir diye yaziyordum ki, siz de hosunuza gittigini yazmissiniz.

O evli bir kadina bakiyorsa, siz de evli bir adama bakiyorsunuz. Bakmayin.

Bekar yok anam, kime bakacağım? :deli:
Zaten köy yeri, derste eşek anırması falan duyuyoruz. Yollarda hayvanlar yayılıyor falan. Ortam bu. :KK53:
Bu arkadaşlar da evliymiş ya
Ne bileyim bakmayın zayen birbirinizr ya 😂

Bence siz adamı beğenmişsiniz, utanmadan da bakması hoşuma gidiyor demişsiniz. Belki adam da siz niye bakıyorsunuz diye bakıyor. Hakikaten adamın baktığından emin misiniz?
Belki de konu sahibi farketmeden bakiyo, adam da bu kadin niye habire bana bakiyo diye bakiyo 😂

Bu siteyi eğeydir takip ediyorum. En iyisi buraya yazayım da hemcinslerimin fikrini alayım dedim. Öğretmenim. Benim gibi öğretmen bir arkadaş sürekli bana bakıyor gibi hissediyordum .pandemi bitti okul açıldı. Şimdi yine öğretmenler odasındayken hep bakışlarını yakalıyorum. O da evli. Eşi de arkadaşımın yakın arkadaşı hatta.
Sizce ben yanlış anlıyor olabilir miyim? Yoksa kadın hisseder mi? Kafam takıldı yaa.bir de ben bakınca hemen gözlerini başka yere çeviriyor.Diğer bayan arkadaşlarla sürekli muhabbet açar konuşur. Benle pek diyalog kurmaz. Bu da dikkatimi çekti. Terlesem mi ne yapsam bilemedim
Sen niye bakıyorsun ???

Ya uzun uzun cevap vermemek için ironi yaptım da . Size normal gelebilir. Bana göre normal değil bakması. Ergen de sizsiniz. Reelde hiçbir vasfı olmayan burda büyüklük taslıyor. Muhtemelen kendi psikolojik problemlerinizi burda bir cümle üzerinden insanları yaftalayarak aşmaya çalışmayın. Daha da cevap yazmayın lütfen
Reelde bir vasfı olup olmadığını nereden biliyorsunuz, tanıyor musunuz?
Psikolojik problemleri olduğunu nereden biliyorsunuz?psikolog musunuz,öğretmen olduğunuzu sanmıştım
Bana görede sizin psikolojik sorunlarınız var ama psikolog olmadığım için sizi etiketleyemiyorum mesela

Hmmm şimdi oldu işte
Sorununuz psikolojik değil ahlakiymiş
Allah şifa versin

Bakması normal değil de, sizin bu bakışlardan hoşlanıyor olmanız normal mi? Bence yanlış anlıyorsunuz. Size baktığı falan yok, siz bir şekilde etkilenmişsiniz , o yüzden muhtemelen öyle yorumluyorsunuz, buraya da destek görmek için yazdınız ama o cümleyi yazmayacaktınız, tam bir let the lynch begin cümlesi olmuş. Bir de söylemeden geçemeyeceğim burada sizin düşündüğünüz gibi reelde vasıfsız insanlar değil, vasfını duysanız şaşıracağınız nitelikte kadınlardan çok var, bir çoğu da aktif yorumcu, biraz daha takılın buralarda öğrenin kimin kim olduğunu.

Back
X