Yanlış mı anlıyorum?

Bakması normal değil de, sizin bu bakışlardan hoşlanıyor olmanız normal mi? Bence yanlış anlıyorsunuz. Size baktığı falan yok, siz bir şekilde etkilenmişsiniz , o yüzden muhtemelen öyle yorumluyorsunuz, buraya da destek görmek için yazdınız ama o cümleyi yazmayacaktınız, tam bir let the lynch begin cümlesi olmuş. Bir de söylemeden geçemeyeceğim burada sizin düşündüğünüz gibi reelde vasıfsız insanlar değil, vasfını duysanız şaşıracağınız nitelikte kadınlardan çok var, bir çoğu da aktif yorumcu, biraz daha takılın buralarda öğrenin kimin kim olduğunu.
Yo ben normal demedim ki zaten. Kendi düşüncemden rahatsız olduğumu da bekirttim. He he hiç tanımadığım insanlardan destek bekliyorum🤪 böyle olsa çok da mıtlu olursunuz eminim. Madem vasıfsız değiller o halde öyle davranmasınlar

Bu siteyi eğeydir takip ediyorum. En iyisi buraya yazayım da hemcinslerimin fikrini alayım dedim. Öğretmenim. Benim gibi öğretmen bir arkadaş sürekli bana bakıyor gibi hissediyordum .pandemi bitti okul açıldı. Şimdi yine öğretmenler odasındayken hep bakışlarını yakalıyorum. O da evli. Eşi de arkadaşımın yakın arkadaşı hatta.
Sizce ben yanlış anlıyor olabilir miyim? Yoksa kadın hisseder mi? Kafam takıldı yaa.bir de ben bakınca hemen gözlerini başka yere çeviriyor.Diğer bayan arkadaşlarla sürekli muhabbet açar konuşur. Benle pek diyalog kurmaz. Bu da dikkatimi çekti. Terlesem mi ne yapsam bilemedim
Bazen insanın istemese de gözü takılıyor, çok anlam yüklemeyin.. öğretmenler odası küçük alan, bir sürü öğretmen var olabilir böyle şeyler,
Bu arada farkında olmasanızda o her baktığında sizde ona bakıyorsunuz, size baktığını gördüğünüze göre ☺️

Ben ona bakmıyorum aslında.Aynı odada olunca illa ki o tarafa baktığım oluyor. Baktığımda da göz göze geliyoruz
Belki o da sizin ona baktığınızı düşünüyordur. Umursamayın görmezden gelin. Tersleseniz ya da birine deseniz daha büyük rezillik zira sizi iftira ile suçlayabilir. 🤷🏼‍♀️ Elinizde somut bir delil olmadan bir şey yapmaya kalkmayın. Ayrıca rahatça bakmayacağı bir yere de oturabilirsiniz rahatsız oluyorsanız. Yani bunun pek çok yoluvar.

Reelde bir vasfı olup olmadığını nereden biliyorsunuz, tanıyor musunuz?
Psikolojik problemleri olduğunu nereden biliyorsunuz?psikolog musunuz,öğretmen olduğunuzu sanmıştım
Bana görede sizin psikolojik sorunlarınız var ama psikolog olmadığım için sizi etiketleyemiyorum mesela
O kısmı ben o kadar umursamamışım ki, sen yazmasan farketmezdim 😂 Günde en az 8 kişi tarafından vasıfsız, psikolojik sorunlu, mutsuz falan ilan ediliyorum. Tamamen yansıtma 🤷🏻‍♀️

Bana bakıyor mu diye sürekli ona bakmayın .Birkaç kere bu yuzden baktığınızi gördüyse belki o da sizin için aynı şeyi düşünüyor .Bu kadın bana bakıyor diyordur .Muhabbet açmaması da ondan olabilir .İlgilense muhabbet eder mutlaka .Yokmuş gibi davranın .

Kadınlar yanılmaz bende yakın zamanda aynı şeyi yaşadım. Bir iş arkadaşım bana benden hoşlandığını söyledi (evli biri) bende sınırını aşmaması gerektiğini, arkadaş olarak gülüp eğlenebileceğimizi ama benden başka birşey beklememesi gerektiğini ,gerekirse kötü tarafımı kendine göstereceğimi söyledim. Ve muhabbet burada kaldı. Benim durumumda kırmak istemediğim, iyi anlaştığım biri, grup olarak takılıyoruz iş ortamında o nedenle birden muhabbeti kesmekte olmuyor diğer kişilerin durumdan haberi yok,olmasına da gerek yok yetişkin insanlarız kendi aramızda hallettik konuşarak. Konuşmak bana olan hislerini değiştirdi mi hayır (zamanla o da unutur gider) ama bana karşı yanlış bir hareketi olmadı , zorlama yok, sadece fikrini beyan etti bende karşılığını verdim olumsuz anlamda ve konu kapandı.
Ne hissi pislik herifin biriymis ortam yoklamis

Kadın yanilmaz cınıms biz 3. Gözle dünyaya geliyoruz hani filmi bilr var. Filmde başka bir şey anlatılıyor ama olsun özel güçlerimiz var bizim bir de bunun filmi yapılsın 4.göz diye 3 var çünkü. Niye yapımcılar vs bunu görememiş ki şimdiye kadar?

Ben de lisenin ilk yılındayken sınıfta bir çocuk vardı, yani o kadar alakam yoktu ki çocukla ismini bile sonradan öğrenmiştim. Gidip arkamdan 'Gatsby bana bakıyor derslerde sürekli, benden hoşlanıyor' diye herkese konuşuyormuş. Oysa ben ona değil onun iki arkasında oturan hoşlandığım ama asla karşılık alamadığım çocuğa bakardım sürekli :KK70:Sonradan öğrendim ki ona baktığımı zanneden çocuk baştan beri benden hoşlanıyormuş, yüzüne senden hoşlanıyorum demek haricinde ilgimi her türlü belli ettiğim çocuk ise hiç fark etmemiş.

Yani bu işler biraz böyledir, size bakmasını istediğiniz biriyse size bakıyormuş gibi hissedersiniz. Her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışırsınız. Bu yüzden sadece bakmaktan bir anlam çıkarmayı doğru bulmuyorum.

Son düzenleme:
O kısmı ben o kadar umursamamışım ki, sen yazmasan farketmezdim 😂 Günde en az 8 kişi tarafından vasıfsız, psikolojik sorunlu, mutsuz falan ilan ediliyorum. Tamamen yansıtma 🤷🏻‍♀️
Yaw moda oldu işlerine gelmeyen birşey yazıldığında ya psikolojik sorunlu oluyoruz ya mutsuz ya vasıfsız
Dünde biri bana dedi mutsuzmuşum buraya gelip millete saldırıyormuşum öyle bir kahkaha attım ki eşimin ödü koptu
Bir de hak haram etmeler var, neremle güleyim şaşırdım artık
İçimde ekşimsi bir acıma duygusu çay koyamda herifimle oğluşumla içem diyip çıkıyorum

Empati kurmaya çalıştım da , Biri bana sürekli bakıyor diye konu açacak olsam hergün konu açmam lazım... Üzerinde düşünüp de buraya konu açacak kadar kafanıza takmışsanız, ya evli barklı adamdan hoşlanıyorsunuz ya macera arıyorsunuz ya da hayatınızda size hiç bakan ilgi gösteren olmamış

Ben evliyim o evli habire bakışını yakalıyorum,madem o bakıyor ben de bakarım hem zaten baktığımı fark etmesine rağmen gözlerini kaçırmıyor belli ki onun da hoşuna gidiyor,belki bir şeyler yaşanır aramızda ben tam gaz bakmaya devam,Yarın öbür gün muhabbeti de kurarım etkinlikler falan derken ben yolunu yaparım bir şeylerin...

Öğretmen bey ile görüştüm aynen böyle dedi sayın hocam

Bu siteyi eğeydir takip ediyorum. En iyisi buraya yazayım da hemcinslerimin fikrini alayım dedim. Öğretmenim. Benim gibi öğretmen bir arkadaş sürekli bana bakıyor gibi hissediyordum .pandemi bitti okul açıldı. Şimdi yine öğretmenler odasındayken hep bakışlarını yakalıyorum. O da evli. Eşi de arkadaşımın yakın arkadaşı hatta.
Sizce ben yanlış anlıyor olabilir miyim? Yoksa kadın hisseder mi? Kafam takıldı yaa.bir de ben bakınca hemen gözlerini başka yere çeviriyor.Diğer bayan arkadaşlarla sürekli muhabbet açar konuşur. Benle pek diyalog kurmaz. Bu da dikkatimi çekti. Terlesem mi ne yapsam bilemedim
Evlisiniz ve evli is arkadasinizin size bakmasi hosunuza gidiyor ama sorsan sorunlu, psikolojisi bozuk olan biz :işsiz:

Kendi kendime itiraf edemesem de sanırım bana bakması hoşuma gidiyor. Sonra da kendime kızıyorum işte
Yani evli adamın bakışı ile egonuz şişiyor, doğru mu?
Valla tebrik ederim, adamı terslesem mi diye lafa girdiniz, hemen ardından itiraf geldi. Böyle “x sürekli bana bakıyor, bakışını yakalıyorum, rahatsız oluyorum” diye konu açanların tamamı beğenilmenin gururunu paylaşmak için açıyor konuyu, sizinki de bunun ispatı…

Ben de öğretmenim canım. Ben böyle durumlarda kaldığımda çok sinirleniyorum çünkü kimse bana asılamaz modundayım. Ama sakin kalıyorum ve o kişiyle muhabbet kuruyorum. Gayet kardeşçe ve samimi davranıyorumki karşı tarafın varsa ümidi o da tükensin diye😀 böylece hem erkeklerden köşe bucak kaçan nobran bi kadın olmamış oluyorum hem de bu durumdan kurtulmuş oluyorum🙏

Back
X