• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı anlıyorum?

Tanufuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
905
1
0
Ankara
Benim kaç gündür kafama taktığım bir şey var aslında abarttığımı düşünüyorum ama bazende acaba diyorum. Erkek arkadaşımın yanında çalışan iki bayan var biriyle samimi arkadaşız ama bir kız daha var biraz tuhaf biri. Mesela bir kere cepten ulaşamadım işyerinden aradım. Bu kız çıktı telefona aradığımı erkek arkadaşıma iletmemiş. önemsemedim unutmuştur dedim. Bir de işyerine gittim. Beni salona beklemeye aldı. Erkek arkadaşımın heralde hastası falan var diye odasına gitmedim yarım saat oturdum. Sonra odadan birlikte çıktılar. Erkek arkadaşım beni görünce aşkım ne zaman geldin diye gelip sarıldı yani kız geldiğimi bile haber vermemiş. Bu dün oldu bir de orada çalışan diğer kızla konuşurken bu kız hakkında konu açıldı. Bmw marka arabasıyla işe geliyormuş. Yani kızın maddi durumu iyiymiş. Erkek arkadaşım ona taş çatlasa aylık 1000 ytl civarı veriyordur. Kız hemşire sağlık bakanlığı atamalarını da başvurmuyor tabi bu onun tercihi beni ilgilendirmez ama bu parçaları birleştirdiğimde sanki kız sevgilime karşı bir şeyler hissediyor gibi geliyor. Bir de kızla sevgilim aynı semtte oturuyorlar. Bizim :26:aramız bozukken kız buna kiralık ev bulmuş hem de kendi semtinden bu durum yüzünden bazen işe birlikte gidip geliyorlar bunu da yeni öğrendim. Bir kere sevgilimin yanında konu açıldı kızın çalışmasını çok beğeniyor ben de kıza ister istemez sinir oluyorum. :26:

tedbiri elden bırakma canım ama fazla da önemseme iş erkek arkadaşında biter
içinde varsa ve sana sevgisi yoksa öyle de böyle de onunla ya da bir başkasıyla aladatacaktır seni
ama yok ben sevgisinden eminim yapmaz diyorsan hiç düşünme bunları..

Sevgiline rahatsız oldğunu söyle bence. Başka eleman bulsun ne demek işe birlikte gelip gidiyolar yani kusura bakma ama ben hayatta böyle birşeye müsade edemezdim. Ben sevgilim iş yerine gidicem yarım saat beklicem ve kız hiç bişi olmamış gibi sevgilimle birlikte aynı odadan çıkacak yok artık. Sen demedinmi ben burda yarım saattir bekliyorum die. Nasıl bu haddi kendinde görebiliyo ve sen müsade ediyosun etme.

sen gözlemle ve erkek arkadaşınında fırsat olduğu zamanlarda ağzını arala...ve işyerini ara yine sık sık bakalım aynı şekilde mi davranacak bu kız...

Sinir oluncak kadar da var. Böyle bir şey nasıl söylenir ki kızı işten at yenisini al demek de olmaz. Bundan sonra gözünü aç ara sıra kontrol et bakalım mutlaka açık verecektir.

çok sinir bozucu gerçekten sıkı takibe al derim sevgiline durumu belli etmeden

bence de yanlış anlamıyorsun gerçekten 3. şahıs tehlikeli.onun yanında sırnaş sevgiline güzel şeyler söyle tabi bunları yaparken seviline de dikkat et bakalım onun yanında sana olan davranışlarında bi değişiklik oluyor mu diye..

Bazen kızın günahını alıyorum diyordum ama sizler de benim gibi düşünüyorsunuz demek ki anormal düşünen ben değilim. Sevgilimin farklı bir davranışı yok ama bizim bir ara aramız bozukken bu kızla baya samimi olmuşlar. Ev tutmuş birlikte eşya almışlar falan. Bir de hırslı bir kız bilemiyorum olmazsa bir süre takip edeyim bakayım belki de ben abartıyorumdur. Erkek arkadaşıma bir şey söylemem bir de bu kızı kolay kolay göndermez çünkü zaten özelde çalışan hemşire yok. Aslında bu kızı gönder ben yanında çalışayım diyeceğim çünkü bir ara birlikte çalıştık sonra aramız bozuldu ben ayrıldım falan filan şimdi tekrar çalışıyım demeye cesaretim yok.

Abartmıyorsun haklısın..
Sizin yarım saat beklemeniz sorun degil , onun sizin geldiginizi sevgilinize söylememesi tuhaf!
Keske sevgilinize xxx sana söylemedi mi? falan deseydiniz..
Bu duyarsızlıgına sevgilinizin tepkisi ne olurdu acaba?

Abartmıyorsun haklısın..
Sizin yarım saat beklemeniz sorun degil , onun sizin geldiginizi sevgilinize söylememesi tuhaf!
Keske sevgilinize xxx sana söylemedi mi? falan deseydiniz..
Bu duyarsızlıgına sevgilinizin tepkisi ne olurdu acaba?

Zaten söyledim geleli çok oldu dedim o anda kıza döndü kızın verdiği cevap kusura bakma kafam dalgın dedi öyle kapandı sonradan düşününce kafama takıldı.

yanlış anlamıyorsun.. devir kötü ve sanırım işyerinde erkek arkadasın patron konumunda dolayısıyla tehlike ikiye katlanıyor..erkek arkadasını akıllı hamlelerle çaktırmadan takibe al..

Zaten söyledim geleli çok oldu dedim o anda kıza döndü kızın verdiği cevap kusura bakma kafam dalgın dedi öyle kapandı sonradan düşününce kafama takıldı.

Anladım..
Erkek arkadasınız böyle birseyi önemsiyor en azından demek ki aynı hatayı bir kac kez tekrarlaması sonucunda pek iyi seyler gelismez.. İster istemez daha dikkatli davranır artık. Sevgiliniz iyi niyetli olmus olsa bile unutmus iste canım deyip öyle bir tepki vermemesi o bayanın daha rahat davranmasına neden olurdu.

Son düzenleme:
kesınlıkle abartmıyorsun canım cok dıkkatlı ol kız 1000 tl maas alıyor ve altında bmw ıle dolasıyor cok ılgınc zannetmıyorum maasını bırıktırıpte alsın.laf arasında sooyle ben calısıyımmı senınle beraber.ben olsam sıkı denetım uygulardım.

ya benım erkek arkadasım elemanıyla falan sabah ıse gıdecek o işyerını once yıkarım sonrada benımkının saclarını yolar agzını ayırırım yuzunude cırmalar cumle aleme rezıl ederdım onu tabı egerkı elemanıyla bıseyler karıstırıyorsa.

sevgiline sakın belli etme haa o kızdan huylandığını.. erkeğin aklında yokken aklına getirirsek işler karışabilir :1: seen şu aramalarını gitmelerini bi süre sıklaştır bakalım geldiğini aradığını söylemeleri yine unutacak mı?? unutrsa ona göre tepkini alırsın

Benim kaç gündür kafama taktığım bir şey var aslında abarttığımı düşünüyorum ama bazende acaba diyorum. Erkek arkadaşımın yanında çalışan iki bayan var biriyle samimi arkadaşız ama bir kız daha var biraz tuhaf biri. Mesela bir kere cepten ulaşamadım işyerinden aradım. Bu kız çıktı telefona aradığımı erkek arkadaşıma iletmemiş. önemsemedim unutmuştur dedim. Bir de işyerine gittim. Beni salona beklemeye aldı. Erkek arkadaşımın heralde hastası falan var diye odasına gitmedim yarım saat oturdum. Sonra odadan birlikte çıktılar. Erkek arkadaşım beni görünce aşkım ne zaman geldin diye gelip sarıldı yani kız geldiğimi bile haber vermemiş. Bu dün oldu bir de orada çalışan diğer kızla konuşurken bu kız hakkında konu açıldı. Bmw marka arabasıyla işe geliyormuş. Yani kızın maddi durumu iyiymiş. Erkek arkadaşım ona taş çatlasa aylık 1000 ytl civarı veriyordur. Kız hemşire sağlık bakanlığı atamalarını da başvurmuyor tabi bu onun tercihi beni ilgilendirmez ama bu parçaları birleştirdiğimde sanki kız sevgilime karşı bir şeyler hissediyor gibi geliyor. Bir de kızla sevgilim aynı semtte oturuyorlar. Bizim :26:aramız bozukken kız buna kiralık ev bulmuş hem de kendi semtinden bu durum yüzünden bazen işe birlikte gidip geliyorlar bunu da yeni öğrendim. Bir kere sevgilimin yanında konu açıldı kızın çalışmasını çok beğeniyor ben de kıza ister istemez sinir oluyorum. :26:

Bence sakin Ol ve çok iyi gözlemle objektif olmaya çalış . kızın sinirini sakın sevgiline yansıtma .. daha sık ara ilgilen yanına git o kızın oldugu zamanlarda daha samimi ol mükemmel bir çift olduğunuzu hissettir ve gözlemle herşeyi

bence bi kadın böyle bişey hissediyorsa büyük ihtimal bişey vardır, bu tür konularda kadınların hisleri gerçekten çok kuvvetli oluyor. sevgilin kötü niyetli olmayabilir, erkekler bu tür konularda biraz saf oluyor kadınların kötü niyetini hissetmeyebiliyorlar, ama kızın niyeti kötü gibi duruyor anlattığın kadarıyla. bence şu diğer çalışan kızla aranı iyi tut ağzını ara, güveniyorsan endişeni biraz çıtlat ona. en iyisi kadın dayanışması bence, içerde adamın olması iyi olur :) onun dışında diğer arkadaşların dediği gibi emin olmadıkça sevgiline bahsetme bence de, ama çok tedbirli olman gerekiyor çünkü gerçekten tehlikeli bi durum...

Erkek arkadaşınızda biter herşey...ama iş yerınde süreklı birlıktelerse kızda şöle hoş bir şeyse ..erkekğin aklından bir şey geçmemesi imkansız...sizle olan en ufak sürtüşmede kapağı ona atacaktır...bu benim düşüncem tabiki...kızın aynı semtte ev felan bakması açıkcası şüpeli bır durum..sevgılınız siznden cok onu görüyor...kızı bir şekılde ordan yollat derim.

sevgiline kızın yaptıklarını bastıra bastıra söyle bence. iş tabi ki erkek arkadaşında biter, o adam gibi biriyse bir şey olmaz ama böyle kötü niyetli bir kadının da çevrenizde bulunmasına gerek yok...

sana tavsiyem aceleci olma birde çok kurnaz ol bekle ve izle arkadaşından tepki almaman gerekiyor ama o kız eğer senin arkadaşına takmışsa işin zor erkek ne kadar karşı çıksada birgün yenilir bu yüzden sen çok akıllıca davran arkadaşını boş bırakma

bence şüphelerinde haklısın arkadaşlara katllıyrum ne yap ne et işten çıkmasını sağla bencede erkek arkadaşının tepkisini ölç ama çaktırma aklında yoksa sen sokmuş olma aklına erkek arkadaşının... besbelli sevgilinden hoşlandığı iş sana düşüyor işyerine gittiğnde ona iyi davran kızın yanında bakalım tepkisini ölç farklı davranış sergileyecekmi.....

Back
X