ne demek erkekler etkilenir, yoldan çıkar bilmem ne ya?
maymun mu bu adam? gözünü boyayınca hemen gözü mü kayacak, ne demek bu?! adam seni seviyorsa ki sevgili olduğunuza göre seviyordur... korkulacak hiçbir şey yok.
canim cok haklisin, kim olsa yanlis anlar..
bence tekrar bir araya geldiginize göre sen yine onun yaninda calissan daha iyi olur...
hem daha fazla zaman gecirirsiniz beraber...
hemde unutma onun yaninda calisiyorken ögrenmistin onun hakkinda bilmediklerini...
en iyisi konus tekrar alp ile ve yaninda calismaya basla tekrar...
ne demek erkekler etkilenir, yoldan çıkar bilmem ne ya?
maymun mu bu adam? gözünü boyayınca hemen gözü mü kayacak, ne demek bu?! adam seni seviyorsa ki sevgili olduğunuza göre seviyordur... korkulacak hiçbir şey yok.
(yanlış anlamayın siz yaptınız demiyorum) sanki bunu bir yerde okudum gibi geldi..alıntı gibi..
neden o kız sizi bu kadar rahatsız ediyorki?sırf sizinle konuşmadı,pas vermedi diyemi? hadi ona güvenmiyorsunuz ya erkek arkadaşınızadamı? bence bi hırs yada bi kıskançlıkla birbirinizi kırmayın boşuna..erkek arkadaşınızdan bekliyosanız bişey o zaman haklısınız..bence siz kıskançsınız ondan oluyor bu..erkek arkadaşınızla bir konuşun ama kıskandığınızı asla belli etmeyin yanlış anlayıp inadına size yapabilir yani samimiliği artrır modunda..ondan sakince konuşun..ama direkt kızdan şüphelenmeyin..ayrıca diyelim aralarında oluştu bişey şüphelenmede haklısınız ee kızdamı suç tek?en çok erkek arkadaşınızda o durumda ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler yani..tek tarafa yüklenmeyin ve durduk yere şüphelenmeyin..olan size olur..
sevgilinizin yanında sabahtan akşama kadar kalmanız ilişkinizin tutkusunu azaltır...birbirinizi görmediğiniz zamanları ne kadar uzun tutarsanız o kadar istekle görüşür ve keyif alırsınız...size tek diyeceğim dikkatlice bir birlerıyle olan diyologlarına bakın ...yaşınız kaç bilmiyorum bazen ortamın havasını koklamak bile yeterlidir bunu anlamaya..ama ..içiniz rahat değilse bilinki bir şey doğru gitmiyordur.ben şu sözü yineleyeceğim..Erkeğin düşündükleri doğrudur,ama kadının hissettikleri erkeklerin düşündüklerinden daha doğrudur. Allah bize bu özelliği vermiş kullanmalısın yüreğine sor..
eldeki delillerin yetersiz bence daha fazla durum söz konusu olmadı.diğer konunuda okumuştum.erkek arkadaşın sana fazla açık değildi.geçmişi ile ilgili sakladıkları vardı.bilinçaltında bunun güvensizliği de olabilir.ayrıca hemşirenin değil,erkek arkadaşının o kıza nasıl davrandığı önemli...
ben olsam erkek arkadaşıma hiçbir şey demezdim hani eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye bir deyim vardır ya bu gerçekleşebilir. sonuçta erkekler bizim gibi değiller beğenildiklerini hissettiklerinde multu olurlar ister istemez bi şekilde yönelebilirler. o kıza bi gözdağı vermek gerek diye düşünüyorum yani niyetinin ne olduğunu biliyorum canım ama boşuna uğraşma tarzında
Evet erkek arkadaşıma karşı güvensizliğim var beni aldatsa inanın şaşırmayacağım. Ona güvensiz olmamın tek sebebi geçmişi yoksa şu an ilişkimiz çok normal gidiyor. Bilemiyorum belki de bunlar çok iyi arkadaşlar çünkü erkek arkadaşımın böyle arkadaşları çok olduğu için klme ne kadar önem veriyor bilemiyorum. Aslında ben biraz dolmuşum birden bu konuyu açtım ama sanırım ben bu kızı takıntı haline getirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?