ben bu bmw olayına takıldım hemsıre maasıyla nasıl alabılıyor tabıı babası cok zengınse o ayrı
bence sevgilinizle beraber calismayin...
o zaman birbirinizi ozlemezsiniz...
gun bitiminde birbirinize anlatacak seyiniz olmaz...
hersey daha sevgililik doneminde rutine biner...
bence is hayati ve ozel hayat farkli olmali...yani ayni olunca ortaya vicik vicik her dakika birlikte olmanin getirdigi can sikilmislik kaplar insani...
sahsen ben boyle bir sey kesinlikle istemezdim...
is baska ask baska...
bana kalirsa erkek arkadasinizla rahatsizliginizi anlatin, kizin 2 defa ayni seyi yaptigini ve artik bunun unutkanlikla alakasi falan olmadigini soyleyin.
onun isini etkilemek istemediginizi ama kizin nasil biri oldugunu anlamasi ve ona guvenmemesi icin bu konuyu paylastiginizi soyleyin.
ayrica bize anlattiginiz herseyi erkek arkadasiniza eksiksiz anlatin, yani kizin erkek arkadasiniza ayni semtten ev buldugunu, beraber dosediklerini...sonuc olarak her parcayi birlestirirsek kizin erkek arkadasiniza karsi hisleri oldugunu...
hepsini anlatin...
öyle aslında doğru yazmışsın ama bu kızla da sabahtan akşama kadar beraberler bir şeyden bahsetmiyeceğim ama daha sık gidip kontrol edeceğim. Bir daha da bekleme salonunda falan beklemiyeceğim direk odasına dalacağım.
erkek arkadasiniza kizin bu hareketlerinden bahsetmezseniz cocugun aklina gire gire bu kiz sizi saf disi birakabilir.
yani orda siz yokken ikisinin ne konustugunu neyden bahsettigini bilmiyorsunuz o acidan soyluyorum.
bekleme salonunda da beklemeyin bence de, kapiyi tiklatin sonra iceri dalin
Dün akşam üstü gittim hiç bekleme salonuna falan girmedim direk odasına gidip oturdum kapıyı da kapattım suratına birşey diyemedi sadece bakakaldı. Erkek arkadaşımda hasta odasındaydı beni görünce iki gündür bana baskın yapıyorsun dedi gülerek aslında neyden rahatsız olduğumun farkında ama birşey söylemedi. Sabaha karşı nöbetim bitti bir hastayı doğurtuyormuş yanına gittim bu arada söylemeden geçemiyeceğim doğum yapan kadın iki saat içinde 4800 gr erkek çocuğu dünyaya getirdi hem de normal doğumlu hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Emzirmesine yardım ediyim diye annenin yanına gittim normalde yeni doğan bebek hemen memeyi tutamaz ama bu bebek öyle bir emiyordu ki tosuncuk hali gözümün önünden gitmiyor. Neyse ikimizde yorgunduk muayenehaneye döndük kanepeye uzanmıştık uyuya kalmışız sabah kız bizi o hale gördü ama erkek arkadaşım hiç umursamadı ama kızın bozulduğunu fark ettim ama bizi böyle gördükten sonra heralde öyle bir teşebbüste bulunmaz diye düşünüyorum.
Sen çalışırken bir sabah muayenehanede bir kızın uyuduğunu sabah gördüğünü söylemiştin aynı sahne olmuş.Keşke kız çalışmasa artık orada.Bir kadın kafaya birşeyi takarsa neyapar eder elde eder bence. Ne kadınlar var valla ben 3 kg çocuğu sezeryanla ölümden dönerek zor doğurdum Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin.
Sen yine de çok emin olma valla öyle kadınlar var ki evli erkekleri yoldan çıkarıyor ki siz evli olmayı bırak nişanlı bile değilsiniz. Bu arada bunu üçüncü kez yazıyorum ama bu adamla evlenmeyi istiyorsan en azından annene durumu alıştıra alıştıra anlatmalısın. Umarım bundan sonra hep böyle güzel haberlerini duyarız
Bu kadından rahatsız olduğumu bugün biraz ima ettim. Resmen azarladı beni, boğma beni dedibugüne kadar onu boğacak bir şey yapmadım. Gece hayatına bile ses çıkarmıyorum ama o beni boğacak bir sürü davranış yapıyor facemi bile kapattırdı. Facede oyun oynamama bile kızıyor onun yüzünden fake hesap açtım. Gerçi özür diledi ama sözler ağızdan bir kere çıkıyor.
Dranas aileme bir şey söylemedim. Zaten annemle bu aralar aramız iyi değil. Bir de daha önce yazmadım Alp ile aramda mezhep farklılığıda var bu bizimkiler için maalesef önemli bir ayrıntı. Sadece ablam biliyor. Bir de abim var yani durumumuz pek parlak değil...
ama tan cım ne olacak böyle?nereye doğru gidiyorsun?beklentilerin neler?neden alp ?bence bunları artık düşünmenin vakti geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?