Yanlış mı anlıyorum?

Boşanma ile ilgili yazdıklarınızı okuyunca acaba ben mi yanlış anladım diyorum öyle bir şeyler konuşmuştu ama niye böyle bir yalan söylesin anlayamadım. Ben ona evlenelim diye tek laf etmedim. Sen de istersen yaza evleniriz gibi şeyler söyledi. Boşanırken avukat tutmuş hatta boşanma hızlansın diye gölbaşı ilçesinde başvuru yapmışlar. Sonuçta Avukat bilgi vermiştir. Belki de erkek arkadaşım yanlış anladı bilemiyorum ki.

ben bu bmw olayına takıldım hemsıre maasıyla nasıl alabılıyor tabıı babası cok zengınse o ayrı

Bugün öğlen erkek arkadaşımla yemek yedik. Konuyu bir şekilde o kıza getirdim. Ailesiyle problemleri varmış. Ailesinin istemediği bir evlilik yapmış sonra boşanmışlar eski kocası zenginmiş ama ailesi kızı kabul etmiyormuş onun için de kız kendine yeni bir hayat kurmuş. Ne biliyim bunları duyuncada kızın günahına giriyorum diye düşündüm.

bence sevgilinizle beraber calismayin...
o zaman birbirinizi ozlemezsiniz...
gun bitiminde birbirinize anlatacak seyiniz olmaz...
hersey daha sevgililik doneminde rutine biner...
bence is hayati ve ozel hayat farkli olmali...yani ayni olunca ortaya vicik vicik her dakika birlikte olmanin getirdigi can sikilmislik kaplar insani...
sahsen ben boyle bir sey kesinlikle istemezdim...
is baska ask baska...

bana kalirsa erkek arkadasinizla rahatsizliginizi anlatin, kizin 2 defa ayni seyi yaptigini ve artik bunun unutkanlikla alakasi falan olmadigini soyleyin.
onun isini etkilemek istemediginizi ama kizin nasil biri oldugunu anlamasi ve ona guvenmemesi icin bu konuyu paylastiginizi soyleyin.
ayrica bize anlattiginiz herseyi erkek arkadasiniza eksiksiz anlatin, yani kizin erkek arkadasiniza ayni semtten ev buldugunu, beraber dosediklerini...sonuc olarak her parcayi birlestirirsek kizin erkek arkadasiniza karsi hisleri oldugunu...
hepsini anlatin...

Sen bu adamı seviyorsun ve herşeye rağmen kabul ettin bence hiç yok niye altı ay evlenemiyor diyipkafanı bunla karıştırma. Sonuçta sen evlenelim dememişsin o sana teklif etmiş belki de yanlış anlamıştır. Benim kuzenimde Gölbaşı Adliyesi'nde boşanmışlardı normalde merkezde dava aylarca sürerken orada mahkeme bir ayda bitmişti. Hakkınızda hayırlısı bence artık ailene alıştıra alıştıra söylemelisin. Bu arada o kızında günahını alıyor olabiliriz. Ailesi ile arası bozuksa demek ki çalışmaya ihtiyacı var.

tan cım bu adam neticede erkek sen kıza karşı bence tedbiri elden bırakma,sen çok iyiniyetli bir insansın,yorumlrından anlıyorum.ama hayatta senin gibi insanlar maalesef az.insan bazen eşini bile tanıyamıyor.bence kaygılarını erkek arkadaşına uygun bir dille garipsediğini belirtmelisin.sana karşı saygısısz davranmış çalışanı,haber vermeyerek aklınca bişey yerine koymamış.bana yapılsa ben böyle anlardım.sonuçta o çalışanı,sen aşkısın.senden kıymetli değil ya.

öyle aslında doğru yazmışsın ama bu kızla da sabahtan akşama kadar beraberler bir şeyden bahsetmiyeceğim ama daha sık gidip kontrol edeceğim. Bir daha da bekleme salonunda falan beklemiyeceğim direk odasına dalacağım.

erkek arkadasiniza kizin bu hareketlerinden bahsetmezseniz cocugun aklina gire gire bu kiz sizi saf disi birakabilir.
yani orda siz yokken ikisinin ne konustugunu neyden bahsettigini bilmiyorsunuz o acidan soyluyorum.
bekleme salonunda da beklemeyin bence de, kapiyi tiklatin sonra iceri dalin

tancım kendini cok sıkma ama tedbiri de elden bırakma
bence erkek arkadasında farkında değil
ama kızda bişeyler varki rahatsızlık duymuşsun
erkek arkadasına hissettirmeden
kızı gözlem altında tut bence
ve erkek arkadası da varlığını daha sık hisettir küçük sürprizler yada evdiği seyleri yaparak
sana olan ilgisini biraz daha arttır derim
ama kızla ilgili ona bişey hissettirme sakın
canını da sıkma cok

Dün akşam üstü gittim hiç bekleme salonuna falan girmedim direk odasına gidip oturdum kapıyı da kapattım suratına birşey diyemedi sadece bakakaldı. Erkek arkadaşımda hasta odasındaydı beni görünce iki gündür bana baskın yapıyorsun dedi gülerek aslında neyden rahatsız olduğumun farkında ama birşey söylemedi. Sabaha karşı nöbetim bitti bir hastayı doğurtuyormuş yanına gittim bu arada söylemeden geçemiyeceğim doğum yapan kadın iki saat içinde 4800 gr erkek çocuğu dünyaya getirdi hem de normal doğumlu hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Emzirmesine yardım ediyim diye annenin yanına gittim normalde yeni doğan bebek hemen memeyi tutamaz ama bu bebek öyle bir emiyordu ki tosuncuk hali gözümün önünden gitmiyor. Neyse ikimizde yorgunduk muayenehaneye döndük kanepeye uzanmıştık uyuya kalmışız sabah kız bizi o hale gördü ama erkek arkadaşım hiç umursamadı ama kızın bozulduğunu fark ettim ama bizi böyle gördükten sonra heralde öyle bir teşebbüste bulunmaz diye düşünüyorum.

o kim ki sizi kıskanıyor canım ya, iyice paylamak lazım bu kızı valla.
maşallah tosuncuk iştahlı doğmuş, sağlıkla büyür inş

Sen çalışırken bir sabah muayenehanede bir kızın uyuduğunu sabah gördüğünü söylemiştin aynı sahne olmuş.Keşke kız çalışmasa artık orada.Bir kadın kafaya birşeyi takarsa neyapar eder elde eder bence. Ne kadınlar var valla ben 3 kg çocuğu sezeryanla ölümden dönerek zor doğurdum Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin.

Evet ama en azından kızla birlikte yatmamışlardı zaten ben kızı hiç görmedim arkadaşım diyip geçiştirmişti. Ben bebeğin kilosunu duyunca niye uğraşıyorsun sezeryana alsana dedim kadının çatısı geniş bir iki saate doğurur dedi cidden öyle oldu ama kadının orası komple dikiş diyebilirim çünkü bebeğin kafası çok iriydi iki aylık bebek gibiydi.

sizi uyurken görmesi bomba olmuş bence
erkek arkadasının umursamamasıda gayet güzel
e bebiş de hoş gelmişşş

gelismeler beni cok sevindirdi.
bence artik hep bu tur seyler yap, erkek arkadasinin yanina ona sormadan gir hic umursama onu ki kizin iyice gozune girsin kendisinin dis kapinin mandali oldugu.
uyuz sey
ama yine de aklin hep o kizda olsun, kiz milletine guven olmaz

Son düzenleme:
Sen yine de çok emin olma valla öyle kadınlar var ki evli erkekleri yoldan çıkarıyor ki siz evli olmayı bırak nişanlı bile değilsiniz. Bu arada bunu üçüncü kez yazıyorum ama bu adamla evlenmeyi istiyorsan en azından annene durumu alıştıra alıştıra anlatmalısın. Umarım bundan sonra hep böyle güzel haberlerini duyarız

Bu kadından rahatsız olduğumu bugün biraz ima ettim. Resmen azarladı beni, boğma beni dedi bugüne kadar onu boğacak bir şey yapmadım. Gece hayatına bile ses çıkarmıyorum ama o beni boğacak bir sürü davranış yapıyor facemi bile kapattırdı. Facede oyun oynamama bile kızıyor onun yüzünden fake hesap açtım. Gerçi özür diledi ama sözler ağızdan bir kere çıkıyor.
Dranas aileme bir şey söylemedim. Zaten annemle bu aralar aramız iyi değil. Bir de daha önce yazmadım Alp ile aramda mezhep farklılığıda var bu bizimkiler için maalesef önemli bir ayrıntı. Sadece ablam biliyor. Bir de abim var yani durumumuz pek parlak değil...

Sadece sevgilisiniz ve size face kapatmasını istemiş ve siz yapmışsınız, peki o aynı şey sizin için yapar mı? Bazı kadınlar böyle şeylere niye izin veriyor anlamış değilim üstelik nişanlın kocan bile değil. gerçi ben kocama bile bu kadar hayatıma mudahale etmeye izin vermem. Face sadece bir örnek, bugun bunu isteyen yarın sizden çok daha fedakarlıklar isteyecektir emin olun.
O kıza gelince ,bence dikkatli olun, ben de olsam bu kızdan rahatsız olurdum

Son düzenleme:

ama tan cım ne olacak böyle?nereye doğru gidiyorsun?beklentilerin neler?neden alp ?bence bunları artık düşünmenin vakti geldi

ama tan cım ne olacak böyle?nereye doğru gidiyorsun?beklentilerin neler?neden alp ?bence bunları artık düşünmenin vakti geldi

Bilmiyorum ilk günlerde herşey çok güzeldi. Bir aydır birlikteyiz ilk defa bugün yorulduğumu hissettim düşün bir ayda. Biri bana büyü mü yaptı diyorum onu düşünmeden bir anım geçmiyor. Onunla evlenmeyi istiyorum ama buna değecek mi bilmiyorum...

bütün sayfaları okumadım ama benimde hoşuma gitmezdi. sinir bozucu bir durum hani mulayim bir insan gibi olsa kız, gözünüze batmazdı. sizi huzursuz ettiğine göre bence birşeyler var. eger gücünüzün yetticegine inanıyorsanız. işten çıkartın! yok erkek arkadaşım kabul etmez diyorsanızda yavaş yavaş bu tür davranışlarında rahatsız oldugunu ve üzüldüğünüzü söyleyin. anlatın olayları.... ama kesinlikle senden hoşlanıyor kısmından bahsetmeyin:) farkında değilse, acaba öylemi diye bir inceleme içine girmesin:))) onun kötü yada sizi üzen davranışlarını ( geldiğinizi-aradıgınızı bildirmemek vs. gibi) üzülerek masumca anlatırsanız size kıyamaz ve kıza tavır alır.

benden bir örnek eşimin iş yerinden bir arkadaşı pekte sevmem. saat 10 da arıyor, bir sorun için eşim haliyle yanımda konuşuyor. o saatte aranırmı ne alaka diye kıl kapıyorum. ertesi gün iştede söyleyebilir sonuçta. eşime söylüyorum, birazda tartışyoruz tabi... ertesi gün kıza mail atyor. beni o saatlere arama, evli bir erkegim. eşimin yanlış anlamasını ve üzülmesini istemiyorum diye. kızda bunu değil aramak slm bile vermiyor birdaha:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…