Yanlış mı Düşündüm

Papaaaaaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2021
170
6
46
42
Merabalar kızlar ilerde eşime dedesinden miras kalırsa küçük bı meblağ, araba alırız diye konuştuk. Benim üstüme yaparsın dedim ,kızımız var küçük 18 yaşını doldurmadigi icin senin üstüne yaparız zaten dedi.Herşey yarıya yarıya evliyiz ya dedi böyle bir hak var dedi. Bende tam bu cümleye takıldım.Eşim ilerde ayrılırsak ikiye bölünür anlamindami demiştir bunu, yoksa benmi yanlış anladım ve büyütüyor muyum? Yanlış anladigimi anladi hemende alın ben öyle demek istemedim gibisinden bir tavır sergiledi.Fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Ama ben eşimle evlendiğimde bütün herşeyimi verdim borçlar için altılari falan yani artı birde çalıştım borçlar için. Benim üstüme yapmasi çokta normal değil mi bence bu işler böyle olmalı

Dogmamis cocuga don bicmissiniz o ayri da evet adam hakli.
Evlilik birligi icinde alinan her sey yari yariyadir.
Peki sizin illa da ustunuze olmasini istemenizdeki amac ne?
Siz buna kiriliyorsaniz esiniz de size bana guvenmiyor musun neden illa da ustune yapmaliyiz diye mi bozulsun?
Uzun vadeli maddi planlar yapmayin bence siz.
Ozellikle de baskasinin mali uzerinden.

Borçlar dediğiniz şey evin dizilmesi, düğün vs içinse sizin de borcunuz. Yani altın vermeniz ekstrem bir durum değil.

Bir de ben neye alındığınızı anlamadım. Eşiniz alınsa anlarım. adama miras kalacak parayla üstünüze araba istemişsiniz. Ama alınan sizsiniz ilginç

Ben değil o konuyu bu şekilde açtı öyle bi insan değilim çok şükür haddime değil

Çok erken değil mi bu konuşma.Bildigim kadarı ile mirastan geçen mallar yarı yarıya olmuyor.
Yani eşimin annesi alırsa esimede bı para verir gibisinden eşim konuyu acti hatta bende bellide olmaz belkide vermez kendileri bişey yapar dedim

Ama öyle olmuyor maalesef, dedenize Allah uzun ömürler versin bu arada, olur da araba alıp sizin üstünüze yapsa dahi boşanınca yarı yarıya bölünüyor hem eşiniz de borç ödemek için emek vermiştir sonuçta iki kişi el birliği ile halletmişsiniz birbirinize borcunuz yok evlilik dediğin böyle bişey yani taraflar beraber inşa eder kimse borçlu değildir

Evet onlarda var eşimin bekarken kredileri falanda vardı onlarida oderken bı şekilde bende yardımcı oldum odemesine

Siz neden arabayı üstünüze istediniz orayı anlamadım ben.

Benim üstüme yaparsın demenize takılmadınızda eşinizin ayrılırsak ikiye bölünür demesine mi takıldınız gerçekten?

Siz neden arabayı üstünüze istediniz orayı anlamadım ben.
Eşimin evlenirken arabası vardı sattı masraflar için bende satma pişman olursun dedim pismanda oldu piyasa uçtu çünkü neyse söz vermisti ilerde alırsak senin adına olur demisti sırf bu.yuzden o konuyu açıp araba alırız deyince bende üstüme yaparsın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…