Allah korusun yahu eşim açtı konuyu ben değilDur bismillah adam bi ölsün
Ayrılırsak ikiye bölünür demedi ki ben öyle düşündüm lütfen iyi okuyup anlayıp yorum yapın tamda bu yüzden konuyu açtım zatenBenim üstüme yaparsın demenize takılmadınızda eşinizin ayrılırsak ikiye bölünür demesine mi takıldınız gerçekten?
Lütfen yorumların tamamını bı okuyun sonra cvp vericem sizeDaha ölmemiş insanin malini ustunuze yaptirma muhabbeti ne yahu. Cocugum da yok ama şöyle muhabbetleri okudukca, duydukça iyice soğuyorum ya cocugum olsa zerre yatirim yapmayasim gelir sirf bu yuzden.Kendi alabiliyorsa alsin oyle başkasinin ustune yapsin cok istiyorsaa.
Neyse. Miras yoluyla gelen mal ikiye bolunmuyor, siz de bunu bildiginizden garantiye alma derdindesiniz kendinizi o yuzden ustunuze istiyorsunuz keşke biraksaydiniz da eşiniz dusunseydi bunu.
Eşimin evlenirken arabası vardı sattı masraflar için bende satma pişman olursun dedim pismanda oldu piyasa uçtu çünkü neyse söz vermisti ilerde alırsak senin adına olur demisti sırf bu.yuzden o konuyu açıp araba alırız deyince bende üstüme yaparsın dedim
Alınmssiniz diyorsunuz yaniEşinizin söylediğinde bir sorun yok ama benim üstüme yap demeniz hiç hoş olmamış. Eşler arasında böyle muhabbetler olmamalı bence.
Çok teşekkür ederim konuyu tam anlamiyla anlayıp cvp verdiğiniz içinAnladım, bence sizin düşündüğünüz anlamda söylememiştir. Evlilik sonrası alınan malların üzerinde iki tarafın da hakkı olabiliyor evet, ancak konuyla alakalı detay düzenlemeler de var diye biliyorum, hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir benim alanım değil. Boşanma ile ilgili bir söz çıkmamış ağzından sonuçta, ki hayat bu yani boşanma da olabilir elbet. Mevcut durumu söylemiş yani eşiniz, bana kalırsa bir şey yok bunda alınacak.
Tamam o zaman neye alındınız ki? Bende öyle anlamadim gayet normal bir sey söylemiş. Bende bazen eşime diyorum kimin üzerine fark etmez ne de olsa yari yarıya her şey diye.Ayrılırsak ikiye bölünür demedi ki ben öyle düşündüm lütfen iyi okuyup anlayıp yorum yapın tamda bu yüzden konuyu açtım zaten
Sizin gibi kadinlar el ustunde tutuluyor bu memlekette, boyle devam edin. Yaptiginiz cok yanlis bana gore ama siz memnunsunuz halinizden farkindayimMerabalar kızlar ilerde eşime dedesinden miras kalırsa küçük bı meblağ, araba alırız diye konuştuk. Benim üstüme yaparsın dedim ,kızımız var küçük 18 yaşını doldurmadigi icin senin üstüne yaparız zaten dedi.Herşey yarıya yarıya evliyiz ya dedi böyle bir hak var dedi. Bende tam bu cümleye takıldım.Eşim ilerde ayrılırsak ikiye bölünür anlamindami demiştir bunu, yoksa benmi yanlış anladım ve büyütüyor muyum? Yanlış anladigimi anladi hemende alın ben öyle demek istemedim gibisinden bir tavır sergiledi.Fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Kendi yuvanızı kurmak için verdiniz ama sonuçta değil mi ? Erkek sorumluluğunda görülüyor bazı şeyler bu çok yanlış. Gayet bizlerde elimizi taşın altına koymalıyız. Bir de bırakın böyle kararları karşı taraf versin. Sizin üstüne mi onun üstüne mi ?Ama ben eşimle evlendiğimde bütün herşeyimi verdim borçlar için altılari falan yani artı birde çalıştım borçlar için. Benim üstüme yapmasi çokta normal değil mi bence bu işler böyle olmalı
Dediğiniz gibi konu çokta hoş değil ,ben bazen fazlasıyla alınıp huzurumu kaçırıyorum sanırım, zaten eşimin kendi dedesi olduğu için benim öyle bi konu açmam haddime değil ,eskiden arabası vardı satma dediğimde sattigi için bı araba sözü vardı , malum bu senede herşey uçtu zaten bizimkisi hayali bı konuşma oldu diyelimTamam o zaman neye alındınız ki? Bende öyle anlamadim gayet normal bir sey söylemiş. Bende bazen eşime diyorum kimin üzerine fark etmez ne de olsa yari yarıya her şey diye.
Hiç alınacağını düşünmedim. Bizim bir arabamız var. Benim üzerime araç ama eşimin de olabilirdi benim acımdan önemli bir fark yok. Çoğunluğu benim bekarken yaptığım birikim ile olduğu için eşimde böylesini daha doğru buldu. Bende o zaman ne de olsa her şey yari yarıya demistim.
Ileride eşime babasından ev kalma ihtimali var. Kentsel dönüşüm sebebiyle. Hicbir çocuğunun evi olmadığı için kayınpeder hemen veririm hepinize rahat edin der. Mirası bekletmeyeceğini söyler. Bende eşime diyorum senin üzerine olsun. Senin babanin emeği.
Açıkçası eşinizin dedesinden kalan mirası uzerinize istemeniz hoş olmamış.
Bütün yorumlari okursanız belki anlarsınızKendi yuvanızı kurmak için verdiniz ama sonuçta değil mi ? Erkek sorumluluğunda görülüyor bazı şeyler bu çok yanlış. Gayet bizlerde elimizi taşın altına koymalıyız. Bir de bırakın böyle kararları karşı taraf versin. Sizin üstüne mi onun üstüne mi ?
Sizin gibi kadinlar el ustunde tutuluyor bu memlekette, boyle devam edin. Yaptiginiz cok yanlis bana gore ama siz memnunsunuz halinizden farkindayiz Neden böyle bı yorum yaptınız anlayamadim
Bütün yorumları okudum evet bence senin üstüne de olsa her şey yarı yarıya zaten ileride boşanırsak vs manasında demiş.
Eşiniz ileride araba alırsam senin üstüne yaparım demiş ama bu mal kalırsa dedesinden kalacak sonuçta. Orada benim üstüme yap demeniz fırsatçılık olmuş çünkü emeğiniz yok. Eşiniz de bu fırsatçılığı farkedip bence öyle söyledi. Çalışıp emek verilerek ortak alınsa neyse. Ama alınacak bir şey yok bence çünkü sizinkisi adam ince düşünse daha Alinganlik yapmışım fazlasıyla demek ki teşekkür ederim okuduğunuz için
Bütün yorumları okudum evet bence senin üstüne de olsa her şey yarı yarıya zaten ileride boşanırsak vs manasında demiş.
Eşiniz ileride araba alırsam senin üstüne yaparım demiş ama bu mal kalırsa dedesinden kalacak sonuçta. Orada benim üstüme yap demeniz fırsatçılık olmuş çünkü emeğiniz yok. Eşiniz de bu fırsatçılığı farkedip bence öyle söyledi. Çalışıp emek verilerek ortak alınsa neyse. Ama alınacak bir şey yok bence çünkü sizinkisi adam ince düşünse daha aAlinganlik yapmışım fazlasıyla demek ki teşekkür ederim okuduğunuz için
Zenginin malı, züğürdün çenesi...keşke uzun uzun yazsaydimda bu yorumu çok boş bı şekilde yazdigini anlatabilseydim sana
Ben anne ve babama bile “su arabayi benim ustume yapin” diyemezdin hele ki esime hic demedim, gene olsa gene demem. Ustelik sizin mirastan dogan bir hakta hukuken payiniz yokBütün yorumlari okursanız belki anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?