- 17 Kasım 2016
- 283
- 269
- 23
- 37
- Konu Sahibi uckizanasi
-
para hakkinda konusmaya cekiniyorum esimle ama dun ilk defa kirildigimi dile getirdimBakın bu kadar belirsizlik insanı gerer. İnsan kurar da kurar. Böyle olmuştur falan demek yerine eşinizle konuşun. Eşinizle konuşamıyorsanız, dpüru ve düzgün cevaplar alamıyorsanız da inanın daha büyük sorunlarınız var demektir.
bir memur maasi var elimizde pekde parlak degil durumum ama ac acikta degilimBen artık ısrarla geçiştirmenizden anladım ki 500 lira sizi zorlayan bir rakam değil.
O zaman bu kadar tepki göstermeyin.
Sadece ben de bu evin bir bireyiyim. Bu meblada verilecek bir parada haberim olmasını istiyorum diyin. Ama haberiniz olunca sorun çıkartacak mısınız? Bunu yapmayın. Sizi dara düşürmüyorsa, standartınızı etkilemiyorsa yapmayın.
yeğen işe yeni girmiş ama benim de kardeşim işe başladı maaşını hemen almadı 1 ayı doldu konuda ki yeğeninde böyle olabilir.ben hoş karsılamazdım bu durumu
annesı babası yok mu
calıısyormus kendı maası da var
ailesi anası babası yok mu bu yeğeninin?dun aksam esimin telindeki mesajda gordum esim yegenine 500 lira yollamis neden diye sordugumda maasi yatmamis filan dedi borc yolladim peki ne zaman verecek dedigimde ise ben yegenimden para almam dedi esim yanlis mu dusunuyorum esimin yegeni 26 yasinda ziraat muhendisi mersinde ise baslamis guya maasi yatmamis
e
Aferin. Ne kadar da hayırlı evlatmissin.daha 6 ay olmadi babam bizden 500 lira aldi geri odemedi diye zamaninda diye anneme soyledim geri gonderdiler
bir memur maasi var elimizde pekde parlak degil durumum ama ac acikta degilim
1 kerelıkse bırsey olmaz.dun aksam esimin telindeki mesajda gordum esim yegenine 500 lira yollamis neden diye sordugumda maasi yatmamis filan dedi borc yolladim peki ne zaman verecek dedigimde ise ben yegenimden para almam dedi esim yanlis mu dusunuyorum esimin yegeni 26 yasinda ziraat muhendisi mersinde ise baslamis guya maasi yatmamis
e
dun aksam esimin telindeki mesajda gordum esim yegenine 500 lira yollamis neden diye sordugumda maasi yatmamis filan dedi borc yolladim peki ne zaman verecek dedigimde ise ben yegenimden para almam dedi esim yanlis mu dusunuyorum esimin yegeni 26 yasinda ziraat muhendisi mersinde ise baslamis guya maasi yatmamis
e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?