• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YANLIŞ MI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE?

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
384
95
98
42
Hanımlar merhaba , kısaca şu konuda sizin fikirlerinizi merak ediyorum?

ben özel sektörde çalışıyorum bes yıldır evlıyım . eşimde özel sektör olup bu beş yıl içinde bayagı bır iş değiştirdi. şu an yıne işsiz evde , ben ona ınternetten vs... iş buluyorum bıkaç görüşmeye gıttı ama olmadı. her neyse gecen telefonunda watsap bölümünde kayıtlı olmayan bır tel bayan bu bayan işte ..... (eşimin ismi) cv 'ım hakkında bır gelişme var mı ? naptın diye yazmış eşime ben acayıp sınırlendm ve tartıştık .kım dıyorum önemlı degıl bır arkadas dıyor. nıye ısmı yok dedım önemlı bırı degılmış.
nerden tanıyosun nerde oturuyor dıyorum ...bana söyledıgı 3+1 evde evde oturuyor dıyo tartıstık .şimdı de anasının evıne gıttı . ben şimdı ne düşüneyım ?

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba , kısaca şu konuda sizin fikirlerinizi merak ediyorum?

ben özel sektörde çalışıyorum bes yıldır evlıyım . eşimde özel sektör olup bu beş yıl içinde bayagı bır iş değiştirdi. şu an yıne işsiz evde , ben ona ınternetten vs... iş buluyorum bıkaç görüşmeye gıttı ama olmadı. her neyse gecen telefonunda watsap bölümünde kayıtlı olmayan bır tel bayan bu bayan işte .....bey cv 'ım hakkında bır gelişme var mı ? diye yazmış eşime ben acayıp sınırlendm ve tartıştık .kım dıyorum önemlı degıl bır arkadas dıyor. nıye ısmı yok dedım önemlı bırı degılmış.
nerden tanıyosun nerde oturuyor dıyorum ...bana söyledıgı 3+1 evde evde oturuyor dıyo tartıstık .şimdı de anasının evıne gıttı . ben şimdı ne düşüneyım ?

Peki ne düşündünüz de bu kadar sorguladınız? Mesajlar da açık işte cv ile ilgili bir şeyler sorulmuş? Eşiniz ilk defa mı karşı cinsten biri ile iş hakkında konuşuyor? Neye bozulduğunuzu anlamadım açıkçası. merhaba nasılsın nasıl gidiyor iş bulma macerası falan gibi mesajlar yakalasanız gene bir derece yani.

3+1 ev ne alaka ya . Bacım sen kocandan biraz daha bilgi alınca tekrar yaz. Bu kadar bilgiyle çözülmesi zor

Yani yazan erkek olsa taktir edip eşim iş arıyor diye taktir mi edeceksiniz
Tek problem kadın olması mı?kıskançlıkta level atlıyoruz her seferinde bdv hatunları

şimdi ben eşime iş araştırıyorum, eşimde o hanıma iş konusunda yardımcı oluyor ne alaka kı zaten kaç aydır evde işsiz sınırlerım zıpladı nerden tanıyosun dıyorum onemlı bırı degıl dıyor adını kaydetmemiş, nerde oturuyor dıyorum 3+1 ev dıyo beyfendı bende şalter attı şimdi ben mı suçluyum ?

Şimdi mesajda aslında birşey yok ama nerden tanıdığını niye söylemiyor.eski çalıştığım yerden iş hakkında konuşmuştuk bi ara ,onu sormuş dese neyse.soylememesi sıkıntı bence.ama acaba sorgulanmaya sinir oldu da inadina mi söylemedi.aslinda bey diye hitap etmiş aralarında samimiyet yok gibi

Şimdi mesajda aslında birşey yok ama nerden tanıdığını niye söylemiyor.eski çalıştığım yerden iş hakkında konuşmuştuk bi ara ,onu sormuş dese neyse.soylememesi sıkıntı bence.ama acaba sorgulanmaya sinir oldu da inadina mi söylemedi.aslinda bey diye hitap etmiş aralarında samimiyet yok gibi

bey diye hıtap etmemış .... sadece ismı yazmış cv'ım hakkında bır gelışme varmı dıye

gizli birikim yapmaya çalışın ama farketmesin o

para vermeyin ona ki mecbur kalsın çalışmaya
ama bunu ona asla tartışma anında ya da tehditkar söylemeyin
hiçbirşey demeyin sadece para olayını minimuma indiriin
sonuçta çapkınlıkta parayla

evet sanki kendi çok iş bulmuş gibi kadına mı iş arıyo. cv sini nereye veriyo. bence vermiyo.. cv bahanesiyle mi konuşuyor kadınla bu durumda?? yani eşinin bi işi olmalı ki cv sini de gösterebilsin kadının. masum bi durum diyelim hadi, neden insan gibi açıklamıyo. neden seni böyle üzüyo...kadın kelin ilacı olsa kendi başına sürer diye niye düşünmüyo da eşine yazıyo??? offffff kafamda deli sorular vala:110::110::işsiz::işsiz:

Back
X