• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlis mi düşünüyorum..

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
esimin annesi ile kesinlikle geçinme durumum yok. esime de hayatımın sonuna dek görmek istemedigimi söyledim kabul etti. bebekte hep benimle olacak yani boylece onun ailesi pek gormeyecek kabul etti. bir haftalik iznimiz var ve herks kendi memleketi nde geçirecek. araba bende kalacak bende 3 aylik bebegimle kendi memleketimde annemle gezip tozucam burya kadr sorun yok ama eşim iznini bayram a kaar uzatmak istiyor. bebeği ozlemeyecek mi anlamadım. yani tuhaf geldi. size de tuhaf gelmedi mi daha uc aylik bebeğin den bu kadar uzak kalabilir olmyi düşünmesi

Babalık içgüdüsel değil. Yavaş yavaş öğreniliyor. Mutlaka özler ama ayrı kalamaz durumu 1 yaş sonra daha yoğun olur.
Eşinizle başka bir plan yapsanız?
Çekirdek aile olarak güzel bir tatil gibi.

Kesinlikle yanlis. Tatili ayrı gecirmemelisiniz. Araya mesafe girer esinle. Bak esinde demek ki annecı ki tatili uzatma peşinde. Niye demiyor ki tamam ben gidiyim biraz kalır yanınıza gelirim. Bu düşüncen sıkıntı yasaticak size gör bak.

Hangi es ki kv taamamen gorusmemeyi kabul edicek .Keske tatilinizi beraber yapsaniz .Kv dediginiz gibi biriyse esinizi doldurma ihtimalide var.Babasida cocugunu ozler tabi ama siz plan yapmisiniz oda kabul etmis .

Üç kişi beraber geçirseniz daha iyi olmaz mı?
Her ikiniz de ailelerinizden uzağa gidersiniz.

esin sana görüsme demiş ama bebegin onun ailesi tarafından görülmemesi donunmus olabilir buda uzaklasmayada sebep olabilir

Valla cogu evli bayanlar kv sine ayilip bayilmiyor Mesela Ben :)ama ara sira görüstügümüzde helede bayram ziyaretletinde kulaklarimi tikiyorum esimi üzmemek icin.sonucta Ben bayramlarda tatilerde esimin aileme benimle gelmesini yanimda olmasini nasil isteme hakim varsa onunda ayni sekilde haki vardir diye düsünüyorum.peki esiniz annem cocugu görmek istiyor bir kac gun cocuguda götürecem.derse izin verecekmisiniz.bence kv icin huzurunuzu bozmayin.

Back
X