• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı düşünüyorum?

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
İyi günler bayanlar. Eşimin üç tane kardeşi var . Babasi birinin nereye olduğu bilinmeyen borçlarını ödedi 150 bin TL kadar toplamda. Birinin oğlunun yani torununun düğününü yapacak ve eşyalarını alacak bu arada tek torun o değil beş tane torunu var. Bu durum benim çocuğuma yapılmış haksızlık değil mi? Ve diğer kardeşe durduk yere ortadaki borcun ne borcu bile olduğunu bilmeden verilen 150 bin TL bize haksızlık değil mi?

Sizin ihtiyacınız olduğunda size de yardımı olur siz neden böyle bir düşünceye kapıldınız ki

Adamın kendi parası. İstediğini yapar.
Benim dedem de çok zengin, kuzenime araba ve ev aldı bize almadı benim ve diğer kuzenlerimin laf söylemeye hakkımız yok bence. Söylemedik de...

Adamın kendi parası. İstediğini yapar.
Benim dedem de çok zengin, kuzenime araba ve ev aldı bize almadı benim ve diğer kuzenlerimin laf söylemeye hakkımız yok bence. Söylemedik de...
Benim sorunum verilmesi değil acil bir durum olduğunda bu durumun bize zararının olması yani bizim para verecek olmamiz

Daha hastalık , elden düşme bile yok ortada. Siz neler düşünüyorsunuz.

Ve biri parasını harcıyor diye eşit bolusturmek zorunda değil.
Sizin durumunuz iyi diye ihtiyaç duymuyordur.
Bunlar çok küçük hesaplar.

Neler düşünmüşsünüz şok oldum okurken. Hasta olurlarsa yardım etmeme sebebi de evladının borcunu ödemesi. Demek ki ihtiyaç oldu yaptı adam. Geçin karşısına bize de bi 150 bin çık, belli mi olur hasta olursan bakarız o zaman sana deyin öyleyse. Vay anasını ya daha neler okuyacağız acaba? Kendiniz demişsiniz maddi durumumuz iyi diye. Allah ihtiyaç sahibi yapmasın umarım. Özellikle de onları size muhtaç bırakmasın.

Daha hastalık , elden düşme bile yok ortada. Siz neler düşünüyorsunuz.

Ve biri parasını harcıyor diye eşit bolusturmek zorunda değil.
Sizin durumunuz iyi diye ihtiyaç duymuyordur.
Bunlar çok küçük hesaplar.
Ortada hastalık durumu olduğu için düşünüyorum bunları zaten

Yemin ediyorum akrabalık ilişkilerinden nefret ediyorum. Çoğu da böyle paragöz işte...

Hasta herhalde bu kadar endişe ettiğinize göre.

150 bin krediyi kimse kimsenin kaşına gözüne vermiyor demek ki var adamın malı mülkü

Olmasa bile ben düşüncenize hayret ettim adam vakti geldikçe tek tek yardım ediyor
Bundan nasıl kendinize zarar biçtiniz
Üstelik maddi durumunuz da iyi

Şaşıyorum ve tavrınızı daha açık kelimelerle ifade etmek istemiyorum.

yanlış düşünüyorsunuz.
anne baba olmak zor iş.
evladını memnun edemiyorsun ömür boyu.
sen hicbisey beklemeden hep veriyorsun ama onlar hep bekliyor.
ayrım yapıldığını düşünüyor.
kardeşini kıskanıyor.anne babaya düşman oluyor.sevgiyi geçtim para pul hesabı yapıyor.
bakın iki çocuğum var.sizce ayrım yapabilir miyim?
küçüğüm bir haftadır hasta.bütün ilgim onda.dikkatim onda.çünkü korktum endişe ettim sağlığı için.
ondan öncede büyük hastaydı aynı şekilde ona.
yarın buyuduklerinde birinin durumu daha iyi diğeri daha ihtiyaç sahibi olsa.
benim yaptığım yardıma diğeri alınırsa."ben sana nasıl yardım ederim.sen yıllarca bana baktım ettin ama parayı kardeşine verdim"derse anneligimdem utanirim.ben hiç bişey verememisum çocuğuma diye.
bunlar sizden çok eşinize.
evlat ayrımı yapan var mi ?tabiki vardır belki ama bu dediğiniz şekilde değil.

Back
X