selam kızlar.beni tanıyanlar bilir.tek oğlum var.eylül de 3 yıllık evli olacaklar.bugüne kadar sorun yaşamadık çok şükür ,gerçi bugünden sonra da yaşamayız.karakterime aykırı çünkü.kırılırım ama kimseye belli etmem.
oğlum gelinim de olsa.
şimdi sizlere bir konuda fikir danışacağım.gelinimin ailesi de istanbul da,biz de.ama ailesinin istanbul dışında bir yazlığı var.her bayram(bayramdan önce)ailesinin yazlığına toplanıp gidiyorlar,anne baba,kızkardeşler falan.
geçen sene ramazan bayramında,oğlum işlerinden dolayı önceden gidemedi.bayramın birinci günü,bizimle bayramlaştıktan sonra,öğlende yola çıkıp gitti.kurban bayramında,onlarla birlikte kurban kestiler.arife günü,bayramın birinci günü oradaydılar.2.günü piknik yaptılar.3.günü nihayetinde bizdelerdi ama onda da gelinim surat yaptı.hep beraber bir yere gideceklermiş,planları bozuldu diye.
geçen sene ben bozuldum ama eşim açıkça tavrını koydu.bundan sonra bayramlarda ,bizimle bayramlaşmadan,bir yere gidemezler diye.
ama gelgelelim geçen pazar bana,oğlum anne biz bayram da,yine onlarla gideceğiz,sen babama söyle dedi.o anda hiç birşey söyleyemedim.tek evladım.ve ben bayramlarda yalnızım.
burada çocukları rahat bırakın diyen gelinler olacaktır.temmuzda tatillerini ayarladılar.yani öyle her zaman dipdibe bir durum yok.istedikleri zaman gidip,istedikleri zaman gelirler.kimse karışmaz.
eşime söylemeye çekiniyorum.çok üzülür.sizce araya girmelimiyim.yoksa bırakayım,ne halleri varsa görsünler mi?
Siz çok hoşsunuz ya ne zaman yorumunuzu okusam bunu hissediyorum maşallah.Günaydın. ..valla ben bir gelinim öncelikle ve bu konularda büyükleri de anlamaya çalışırım. ..geçen hafta kayinvalidem leri iftara aldım ve bayram sabahi beraber kahvaltı yapmak istediğini usulunce söyledi. .. (geçen yıl tesadüfen böyle olmustu)...Eşim de bana bıraktı. ..işin ilginç tarafı annem de bayram sabahi Kızkardeşim çocuklar beraber kahvaltı yapalım dedi. ..Ancak gelininiz ne kadar küçük olursa olsun evlenecek kadar büyük !
Yani beklentinin ve yapılması gerekenin farkındadır yani...Katı bir şekilde illa burda olacaklar olmaz ama burda olmayacağız da hoş bir durum değil. ..durduk yere saçmalık olur bayram günü. .ben mesela daha eşimi ikna ettim bayram sabahi kayinvalidem lerde olmamiz gerektiğini ve yakışanı bu olduğunu. ..yani aslında oğlunuza hal diliyle soyleseniz baban da ben de çok uzuluruz oğlum diye...bence elbette biz anneler evlatlarimiz evlense bile uyarmak ve doğruyu göstermek hakkımız var...O KADAR DA HAKKIMIZ OLSUN YANİ BENCE...dilerim tatsizlik yaşanmadan güzel bir bayram geçer. ..şimdiden iyi bayramlar. Sevgiler size.
konunuzda sonuna kadar haklısınız.selam kızlar.beni tanıyanlar bilir.tek oğlum var.eylül de 3 yıllık evli olacaklar.bugüne kadar sorun yaşamadık çok şükür ,gerçi bugünden sonra da yaşamayız.karakterime aykırı çünkü.kırılırım ama kimseye belli etmem.
oğlum gelinim de olsa.
şimdi sizlere bir konuda fikir danışacağım.gelinimin ailesi de istanbul da,biz de.ama ailesinin istanbul dışında bir yazlığı var.her bayram(bayramdan önce)ailesinin yazlığına toplanıp gidiyorlar,anne baba,kızkardeşler falan.
geçen sene ramazan bayramında,oğlum işlerinden dolayı önceden gidemedi.bayramın birinci günü,bizimle bayramlaştıktan sonra,öğlende yola çıkıp gitti.kurban bayramında,onlarla birlikte kurban kestiler.arife günü,bayramın birinci günü oradaydılar.2.günü piknik yaptılar.3.günü nihayetinde bizdelerdi ama onda da gelinim surat yaptı.hep beraber bir yere gideceklermiş,planları bozuldu diye.
geçen sene ben bozuldum ama eşim açıkça tavrını koydu.bundan sonra bayramlarda ,bizimle bayramlaşmadan,bir yere gidemezler diye.
ama gelgelelim geçen pazar bana,oğlum anne biz bayram da,yine onlarla gideceğiz,sen babama söyle dedi.o anda hiç birşey söyleyemedim.tek evladım.ve ben bayramlarda yalnızım.
burada çocukları rahat bırakın diyen gelinler olacaktır.temmuzda tatillerini ayarladılar.yani öyle her zaman dipdibe bir durum yok.istedikleri zaman gidip,istedikleri zaman gelirler.kimse karışmaz.
eşime söylemeye çekiniyorum.çok üzülür.sizce araya girmelimiyim.yoksa bırakayım,ne halleri varsa görsünler mi?
Ay çok teşekkür ederim ne kadar naziksiniz. ..gulumsettiniz beni...sevgiler size Aydın dan....Siz çok hoşsunuz ya ne zaman yorumunuzu okusam bunu hissediyorum maşallah.
Çok üzüldüm burada hatalı olan oğlunuz belki gelininiz düşünmüyor olabilir hadi 1 defa oldu 2 defa oldu ama göze sokar gibi her bayram arefesinde karşı tarafa gidilmesi çok saçma olmuş. Bence hiç araya girmeyin eşiniz oglunuzla halletsin sonra herkes iyi olur siz kötü kv olursunuz.selam kızlar.beni tanıyanlar bilir.tek oğlum var.eylül de 3 yıllık evli olacaklar.bugüne kadar sorun yaşamadık çok şükür ,gerçi bugünden sonra da yaşamayız.karakterime aykırı çünkü.kırılırım ama kimseye belli etmem.
oğlum gelinim de olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?