Yanlış mı düşünüyorum?

Ben her beğendiğim şeyi ona almak istiyorum.onu mutlu edince bende mutlu oluyorum

Öncesinde çok güzel süprizler yapardı.Ancak iki senedir hiçbir şey yapmıyor.Geçen seneki bahanesi virüs olduğu için hediye bakamamışmış internet ne güne duruyor.Ev adresimi de aldı benden.Heyecanlandım haliyle.1 çiçek yeterdi ama onu da yapmadı maalesef.Kendisine daha önce anlattım doğum günlerinin benim için ne kadar özel olduğunu biliyor

Sosyal medya kullanmıyorum hayır.Hava atmama gerek yok çünkü meslek olarak gayet güzel bir yerdeyim.Ayrıca ailemde gayet varlıklı.Maddiyat peşinde değilim beni düşünmesini istiyorum.Kendin çok ince düşünceli olduğum için sevgilimin ince düşünceli olmayışı beni yoruyor

Hediyenin büyüklüğü önemli değil.En azından bir şeyi beni düşünerek almış düşüncesi dahi insanın içini ısıtıyor ama maalesef.İki senedir gözüm yolda bekliyorum.İşe yeni 6 aydır başladı düzenli geliri de var.Benim için köşeye atacağı 50 lirasının dahi olmayışı üzüyor :)

şuna karar verin. evlenince de almayacak çok büyük ihtimal. buna katlanabilir misiniz, gözardı edebilir misiniz?

15 gün sonra doğumgünü ve ben aylar öncesinden hediyesini hazırladım.Kargoyla göndereceğim günü bekliyorum.Ben bu kadar heyecanla bir şeyler yaparken onun yapmaması üzücü
Bence yapmayın
Sasirsin neden desin
Hatasını anlar

Tüm sayfaları okudum okumasınada umarım kendisine söylememissinizdir neden dogum günümde incelik yapmıyosun diye. Cünkü söylenildikten sonra yapmasının bir anlamı yok. Bunu bilmelisiniz. Laf bile sokmayın kendisinin düsünmesi gerek bunun.

Ayna olmalısınız ona. Neden herseyin farkındayken hala onun icin birseyler hazırlıyosunuz anlamadım? Hediye almıssınız vermeyin hediyesini falan. Kalsın öyle. O size nasıl yaklasıyosa sizde ona o sekil yaklasacaksınız. Yoksa baska türlü anlamaz.

Bir çok danışmanın önerdiği konu. Yani kendinizi geri çekin o halde. Öyle büyük sistemlerle, çocuk küskünlükleriyle değil tabi. Bazı telefonlarını açmayacak, bir iki havadan bahaneler sunarak, sessizleşerek, her programına katılmayarak vs. O sizin peşinize düşsün, ne oluyor, neden böyle davranıyorsun diye. Oturup konuşalım demek zorunda kalsın. O zaman söylersiniz. Benim önemsediğim, değer verdiğim konuları bildiğin halde önemsemiyorsun. Bu beni kırıyor ve üzüyor. Şimdiden böyle önemsememen insanı düşündürüyor doğal olarak dersiniz.
Madem önemsediğiniz konuları önemsemiyor, siz öğreteceksiniz.

Bu konudaki fikrimi söylemek gerekirse de bu durum hediyeye önem vermenin ötesinde, hassasiyetlerinizi dikkate almamaya başladığına işaret ki, ilerisi için mutsuz edici bir durumdur.

Öyle abartılı şeyleri sevmem ben utanırım. Doğum günleri ve evlilik yıldönümü müz önemli benim içinde ben baştan söyledim eşime sevgililer günü tanışma günü yok elimi ilk tuttun gününü kutlamaya karsiyim diye. Bu konuda haklısınız. Canımız yaş pastami yemek istiyor alıyoruz elimize pastayı kim müsaitse onlarla onlarin yanına gidip yiyoruz

Siz de özenmeyin

Kaç defa trip attım,sessizleştim sayamadım.Sorun hediye değil düşünülmemek.Yılda birgünü önemsiyorum onda da ince düşünmek zor olmamalı.Çok mutsuzlaştım zaten.En mutlu anımızda dahi aklıma geliyor düşünceli olmayışı ama kendisine söylediğim zaman benim gibi düşünceli biri mi var diyor anlamıyorum gerçekten.Sırf bu yüzden nişanımızı dahi ertelemeye karar verdim.Bu husus beni fazlasıyla yoruyor çünkü. Arkadaşlarım dahi sen çok ince düşüncelisin cansuyy bu çocukta öyleydi son 2 senedir noldu diyor?

Benim gözardı edemeyeceğim şey düşüncesizlik.Ama kendisi çok düşünceli olduğunu savunuyor ısrarla
Cevap bu değil ki. Onun ne dediği önemli değil. Ne yaptığı yada yapmadığı önemli.

Evlenince şimdiki gibi buna katlanıp gözardı edebilir misiniz?aslında evlilik değil, bundan sonraki doğum günlerinde de?

Başka özellikleri bunu bastırır mi, ya şimdi sevgilimin şu huyunu çok seviyorum, bu yüzden dogumgununde hediye almasa da olur diyebilir misiniz?

Bende hiçbir özel günü kutlamam.Herkesin fikrine saygı duyarım ama kutlamaya değer görmem.Doğum günlerini çok önemserim ama.Arkadaşlarımın,sevgilimin,ailemin doğumgünlerinde haftalar öncesinden plan yaparım

Kendisi kabullenmediği sürece değişmez.Ben hala bir Ümit gözüm yolda kargo bekliyorum veya geldiğinde sana minik de olsa bir süpriz yapacak cansuyy diyorum.İş gereği bulunduğum şehre geldi ancak görüşemedik.Ben heyecanla bak hakkını yedin çocuğun sana süpriz yapmış bulunduğun şehre geldi diye havalara uçtum ama kendisini göremedim tabi

Bazıları için çok normal bir problem gibi gelebilir ancak brnim için öyle değil maalesef.Alttan alta laf vurmama rağmen anlamıyor veya anlamamazlıktan geliyor.Direk söylemeye de çekiniyorum o akıl etsin istiyorum.İleride kaldırabilir miyim bilmiyorum.Bildiğim tek şey düşüncesiz biriyle yapamayacağım ve kabul etmek istemeyeceğim.Yılda birgün dahi önemsenmiyorsam ne anlamı var ki o evliliğin ?

Bunu onunla oturup ciddi ciddi konuştunuz mu?
Ben bunu çok önemsiyorum ama sen beni ciddiye almıyorsun, bu şekilde olmaz. 2 yıldır Kendimi önemsiz ve mutsuz hissediyorum. Ben bu şekilde bir evlilik yapıp mutlu olamam. Sen ne diyosun? Diye konuşun.
Ayrılmaktan korkmuyorsaniz. Ayrılmam ama anlasın değişsin olmuyor malesef. Ya ciddi ciddi ayrılığı göze alacaksınız,ya da susup kabulleneceksiniz.
Mesajınızda gorusememe sebebini anlamadım zaten. Acaba beyefendi ufaktan ufaktan kaçıyor yada uzaklaşıyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…