Yanlış mı düşünüyorum?

Söyleyemiyorum ben

Kusura bakmayin da Öyle de çok itici ya bana biri böyle bişi yapsa bırak hediyeyi bir toka bile almam

Çok dolmuştum başka türlü de anlamayınca böyle yapmayı denedim maalesef kendisi sevmeyi bilen biridir ben bazen abartıyorum sanırım
Seviyorsa önemi yok ki gözüne de batmamasi gerek evlenirsen bu büyük bı probleme dönüşecek bundan emin olabilirsin

Öncelikle hediye veya maddiyat meraklısı olmadığımı belirtmek istiyorum

arkadaşım öncelikle maddiyat olmasa da hediyeye ve özenmeye önem verdiğin belli. Neden ben bir şey beklemiyorum ki diyerek o şekilde bir imaj oluşturmaya çalışıyorsun? Belki sevgiline de böyle bir imaj oluşturdun adam da önemsemiyor.
Ben hediyeye de sürprize de önem veririm desene çatır çatır adamın yüzüne? Bu dünyada sevgilimiz/eşimiz bize özenip iki üç bişey almayacaksa komşu ayşe teyze mi alacak? He durumunun yetmeyeceği şeyi bile bile istiyorsan zaten bunun pek mümkün olmayacağını da bilirsin de, herkesin de ufak tefek şeyleri almaya gücü yeter illaki...

ya bu bak yanlış çirkin
başkasına alınan şeyi yüceltme, ya da başkasının sana aldığı şeyi gösterme falan...
yanlış yoldasın.
İma etmeyeceksin söyleyeceksin, beklentim bu diyeceksin. Bu şekilde.

Kendisine ifade ettim bu durumu düşünülmeyi çok sevdiğimi ve doğum günlerinin çok özel olduğunu da söyledim.Söylemesem dahi benim gösterdiğim özenden anlaması gerekiyor.Kesinşikle özenmeye önem veren biriyim ama sevgilim birazcık düz mantık

Hediyeleri göndermekten çekinmiyorum ama direk söylemekten çekiniyorum maalesef

Seviyorsa önemi yok ki gözüne de batmamasi gerek evlenirsen bu büyük bı probleme dönüşecek bundan emin olabilirsin
Bende ondan korkuyorum zaten.Şuan problem ediyorsam ileride daha fazla problem oluşturur mu diye? Nişanımıza çok az kaldı çünkü.21 gün sonra nişanlanıyoruz.İşler ciddiye binmeden bir şeylere karar vermek istiyorum.

Yani problem olur bu hayatınızda evlenince belki hiç onemsemeyecek çünkü genelde evlenmeden herşey farkliyken evlenince farklı olabiliyor şimdi almıyorsa evlenince almayabilir

Yani problem olur bu hayatınızda evlenince belki hiç onemsemeyecek çünkü genelde evlenmeden herşey farkliyken evlenince farklı olabiliyor şimdi almıyorsa evlenince almayabilir
Sizce ne yapmalıyım? Çünkü en mutlu olduğum zamanlarda dahi doğum günümü önemsememesi aklıma Geliyor mutsuz oluyorum.Bu durum ilişkimize de yansıyor artık.

Sizce ne yapmalıyım? Çünkü en mutlu olduğum zamanlarda dahi doğum günümü önemsememesi aklıma Geliyor mutsuz oluyorum.Bu durum ilişkimize de yansıyor artık.
Uzun ilişkiyi bitirmek çok zor alışkanlık yaşanmışlık vs ne biliyim ben 7 8 senelik ilişkimi bitirmiştim ordan biliyorum karşınıza alip konuşun bence çünkü sizin beklentiniz farklı

şahsi görüşüm eğer ki sevdiğim, önemsediğim bir insanın doğum günüyse 20 yıl geçse de ufacık da olsa bir şey alır veya yaparım. Eşime her zaman bir bütçe ayırır ihtiyacı olan güzel bir hediyeyi alırım her doğum gününde aynı şekilde o da bana. Bunun maddiyatla alakası yok insan sevdiğini özel gününde mutlu etmek ister. Etmiyorsa yeterince önemsemiyordur. İlla bir şey almak da gerekmez, sokaktan bir dal çiçek koparıp getirse bile yeter. Beklentilerinize kalmış.

Bende sıkıntı çıkarırım ve her defasında konu açıldığında bende yüzüne vururum
Cunku doğum günü benim içinde önemlidir
Geçte olsa o hediyeyi aldırırım

Sosyal medyanın içinde, sosyal medya için yaşıyor olabilir misiniz?
Eski konunuza baktım, teklif ederken fotoğraf çektirseydi.
Helvayı paket yaptırdı.
Çiçek almadı.
Bunun gibi şikayetleriniz var. Kıyasladığınız başkaları kendine gelen hediyeleri sosyal medyada paylaşan insanlar olabilir mi? Eğer buysa 2 seçenecek var:
1. Sandığınız kadar sevmiyorsunuz karşı tarafı.
2. Kişisel gelişiminiz henüz tamamlanmamış, hava atılabilecek maddi/manevi jestler peşindesiniz.

Yanılıyor olabilirim elbette, yazdığınız şeyler doğrultusunda benim düşündüklerim bunlar oldu.

Ben bu tür durumlarda beklentilerin de kişiye ve kişiliğe özel olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle genele sorduğunuzda "ne önemi var, hediye mi bekliyorsun, ben beklemem, buna mı takıldın" gibi cevaplar da bolca gelecektir.

Her kişiliğin beklentisi kendi özeli, her ilişkinin dinamiği farklıdır oysa. Madem siz bu konuları önemsiyorsunuz ve partnerinizle evlilik düşünüyorsunuz, o halde bu konulara şimdiden dokunuşlar yapacaksınız

Hazır doğum gününüz geçmişken ; Alacaksınız karşınıza ve bu özel günleri önemsediğimizi, bunların sizin için hayatın güzel anları, özel hatıraları olduğunu, bu konuya hassasiyetle önem veren bir insan olduğunuzu, bu güne kadar bunu kendisinin fark etmesini beklediğinizi ama ısrarla cevap alamadığınızı, bu konuda üzüldüğünüzü anlatacaksınız sakince. Çünkü hayat boyu benim için önemli olacak bir konu bu, bu nedenle bilmeni istedim de diyeceksiniz

Unutuyorum vs gibi bahanelerine, unutmamak için telefon alarmını, özel gün hatırlatan programları kullanmak gibi bir çözüm bulması gerektiğini, sizin için özel günlerde özel hissettirmesi gereken insanların en önemlisi olduğunu bilmesi gerektiğini de ekleyeceksiniz ciddi ve sakin bir ifade ile.

Ve bir daha bu konuyu açmayacağınızı, çünkü artık bu konuya özen göstereceğini düşündüğünüzü belirteceksiniz

Tabii ki her konuda bu kadar zıt ve farklı beklentilere sahip değilseniz, genel anlamda sizi önemseyen bir sevgiliye sahipseniz bu şekilde düzeleceğini düşünüyorum

Ben bana hediye almıyorsun diye sızlanmam bana almadıysa bende ona almayarak krşılık varmiş olurum kaldı ki öyle de yaptım.Hayatımdaki insan doğum günümü kutlamayı unutmuştu bende onunkini kutlamadım.Bana hayıflandı unuttun diye bende sende benimkini kutlamadım bu sene böyle olsun dedim.Hiçbirşey diyemedi.Bence size karşı nasıl davranıyorsa aynısını yapın ancak öyle anlıyor karşı taraf

peki ne dedi cevap olarak
evlenmeden alıştırıyor sizi yavaş yavaş bak ben hediye almayacağım vs diye

bence sizde yavaş yavaş özensiz yapın onun doğum günlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…