Söyleyemiyorum benHaklısın, hediye beklemen çok normal tabi ki doğum gününde, hele sen özenerek planlar yapıp, hediye alıyorsan. Siz almayın bile deseniz, onun alması lazım ama söylenir mi böyle bir şey bilemedim. Ben olsam söyleyemezdim gibi geliyor ama bozulurdum evet.
Kusura bakmayin da Öyle de çok itici ya bana biri böyle bişi yapsa bırak hediyeyi bir toka bile almamDile getiremiyorum utanç duyuyorum çünkü.nasıl söylenir böyle bir şey? Hııı arada düşüncesizsin ince düşünceli değilsin diyorum.Doğum günümde gelen hediyelerin resimlerini attım kendisine ne kadar düşünceliler değil mi diye aöa değişen bir şey olmadı :)
Konularınıza bakılacak olursa size Cristian Grey lazım
Bu konudan müzdarip olan büyük bir çoğunluk var.Herkesin ihtiyacı var demek :)Konularınıza bakılacak olursa size Cristian Grey lazım ..
Çok dolmuştum başka türlü de anlamayınca böyle yapmayı denedim maalesefKusura bakmayin da Öyle de çok itici ya bana biri böyle bişi yapsa bırak hediyeyi bir toka bile almam
Seviyorsa önemi yok ki gözüne de batmamasi gerek evlenirsen bu büyük bı probleme dönüşecek bundan emin olabilirsinÇok dolmuştum başka türlü de anlamayınca böyle yapmayı denedim maalesefkendisi sevmeyi bilen biridir ben bazen abartıyorum sanırım
Öncelikle hediye veya maddiyat meraklısı olmadığımı belirtmek istiyorum
Dile getiremiyorum utanç duyuyorum çünkü.nasıl söylenir böyle bir şey? Hııı arada düşüncesizsin ince düşünceli değilsin diyorum.Doğum günümde gelen hediyelerin resimlerini attım kendisine ne kadar düşünceliler değil mi diye aöa değişen bir şey olmadı :)
Kendisine ifade ettim bu durumu düşünülmeyi çok sevdiğimi ve doğum günlerinin çok özel olduğunu da söyledim.Söylemesem dahi benim gösterdiğim özenden anlaması gerekiyor.Kesinşikle özenmeye önem veren biriyim ama sevgilim birazcık düz mantıkarkadaşım öncelikle maddiyat olmasa da hediyeye ve özenmeye önem verdiğin belli. Neden ben bir şey beklemiyorum ki diyerek o şekilde bir imaj oluşturmaya çalışıyorsun? Belki sevgiline de böyle bir imaj oluşturdun adam da önemsemiyor.
Ben hediyeye de sürprize de önem veririm desene çatır çatır adamın yüzüne? Bu dünyada sevgilimiz/eşimiz bize özenip iki üç bişey almayacaksa komşu ayşe teyze mi alacak? He durumunun yetmeyeceği şeyi bile bile istiyorsan zaten bunun pek mümkün olmayacağını da bilirsin de, herkesin de ufak tefek şeyleri almaya gücü yeter illaki...
Hediyeleri göndermekten çekinmiyorum ama direk söylemekten çekiniyorum maalesefya bu bak yanlış çirkin
başkasına alınan şeyi yüceltme, ya da başkasının sana aldığı şeyi gösterme falan...
yanlış yoldasın.
İma etmeyeceksin söyleyeceksin, beklentim bu diyeceksin. Bu şekilde.
Bende ondan korkuyorum zaten.Şuan problem ediyorsam ileride daha fazla problem oluşturur mu diye? Nişanımıza çok az kaldı çünkü.21 gün sonra nişanlanıyoruz.İşler ciddiye binmeden bir şeylere karar vermek istiyorum.Seviyorsa önemi yok ki gözüne de batmamasi gerek evlenirsen bu büyük bı probleme dönüşecek bundan emin olabilirsin
Yani problem olur bu hayatınızda evlenince belki hiç onemsemeyecek çünkü genelde evlenmeden herşey farkliyken evlenince farklı olabiliyor şimdi almıyorsa evlenince almayabilirBende ondan korkuyorum zaten.Şuan problem ediyorsam ileride daha fazla problem oluşturur mu diye? Nişanımıza çok az kaldı çünkü.21 gün sonra nişanlanıyoruz.İşler ciddiye binmeden bir şeylere karar vermek istiyorum.
Sizce ne yapmalıyım? Çünkü en mutlu olduğum zamanlarda dahi doğum günümü önemsememesi aklıma Geliyor mutsuz oluyorum.Bu durum ilişkimize de yansıyor artık.Yani problem olur bu hayatınızda evlenince belki hiç onemsemeyecek çünkü genelde evlenmeden herşey farkliyken evlenince farklı olabiliyor şimdi almıyorsa evlenince almayabilir
Uzun ilişkiyi bitirmek çok zor alışkanlık yaşanmışlık vs ne biliyim ben 7 8 senelik ilişkimi bitirmiştim ordan biliyorum karşınıza alip konuşun bence çünkü sizin beklentiniz farklıSizce ne yapmalıyım? Çünkü en mutlu olduğum zamanlarda dahi doğum günümü önemsememesi aklıma Geliyor mutsuz oluyorum.Bu durum ilişkimize de yansıyor artık.
şahsi görüşüm eğer ki sevdiğim, önemsediğim bir insanın doğum günüyse 20 yıl geçse de ufacık da olsa bir şey alır veya yaparım. Eşime her zaman bir bütçe ayırır ihtiyacı olan güzel bir hediyeyi alırım her doğum gününde aynı şekilde o da bana. Bunun maddiyatla alakası yok insan sevdiğini özel gününde mutlu etmek ister. Etmiyorsa yeterince önemsemiyordur. İlla bir şey almak da gerekmez, sokaktan bir dal çiçek koparıp getirse bile yeter. Beklentilerinize kalmış.Hepinize iyi günler sevgili arkadaşlar.Benim problemim yanlış anlamaya müsait bir durum.Öncelikle hediye veya maddiyat meraklısı olmadığımı belirtmek istiyorum.Doğum günü hariç özel günleri kutlamayı seven biri değilim.Ama doğum günlerini oldukça önemserim.Sevgilimle 8 senedir beraberiz.Her doğum gününde çok özenerek sürprizler hazırlıyorum.Kendisi de öncesinde doğum günlerimde özenirdi ancak son iki senedir ufacık bir hediye dahi almıyor.Kendisinden 2 senedir hiç hediye almadım.Maddiyatı kötü değil aylık iyi bir miktarda geliri var.Kendisinin doğum gününden aylar önce hediye araştırmasına girdiğimden onun önemsememesi beni üzüyor.İster istemez çevremdeki insanlarla karşılaştırmaya başladım.Bu durumu ifade etmekten çekiniyorum ancak düşünceli değilsin diye laf vurmama rağmen bir şey değişmiyor.Sizce ne yapabilirim ? Abartıyor muyum acaba ?
peki ne dedi cevap olarakDile getiremiyorum utanç duyuyorum çünkü.nasıl söylenir böyle bir şey? Hııı arada düşüncesizsin ince düşünceli değilsin diyorum.Doğum günümde gelen hediyelerin resimlerini attım kendisine ne kadar düşünceliler değil mi diye aöa değişen bir şey olmadı :)
Ne güzel kıskandım arkadaşlarını benden düşünceli davranmışlar dedipeki ne dedi cevap olarak
evlenmeden alıştırıyor sizi yavaş yavaş bak ben hediye almayacağım vs diye
bence sizde yavaş yavaş özensiz yapın onun doğum günlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?