- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.957
- 83
- 31
- Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi
-
Bazen bu da geçiyor o güzel kafamdan ama çoğunlukla “çocuğun var senin üstelik hasta olduğunu yeni öğrendin şimdi böyle şeyleri düşünecek zaman mı” diyor içimdeki kocakarıbirini aldattığınızı mı düşünüyorsunuz ?
Ne hastalığı var geçmiş olsunBazen bu da geçiyor o güzel kafamdan ama çoğunlukla “çocuğun var senin üstelik hasta olduğunu yeni öğrendin şimdi böyle şeyleri düşünecek zaman mı” diyor içimdeki kocakarı
sürebilsem keşke sürekli konuşuyor zalımİçinizdeki kocakarının ağzına biber sürün, sussun.
Kalbi delikmiş ve astımı varmışNe hastalığı var geçmiş olsun
Evet işte üstelik o kadar masumca ve eğlenceli bir sohbetimiz var ki özlemişim koşarak telefona bakmayı ve bu suçluluk hissi benim tadımı kaçırıyorYasak aşk değil aldatma değil.. Edebinize konusuyorsunuz.. Bunda abes bişey yok.. Oğlunuz olması da kadın oldugunuz gercegını degıstırmıyor
Evet ben de öyle diyorum ama işte içimdeki sesi de bastıramıyorumSanırım oğlunuza karşı mahcup hissediyorsunuz ama hissetmeyin. Evet çocuğunuz olabilir ama sizin de bir hayatınız var.
Ne kadar zaman? Oğlunuz evlenip barklanıp çoluk çocuğa karışıncaya kadar mı? Asıl ozaman ayıplanırsınız :) Malesef.. Siz çocuklu bekar kadınları flört edince ayıplıyormusunuz ki ben de ayıplanırmıyım diye endişe ediyorsunuz? Elbette hoşlanacaksınız, aşık olacaksınız, belki tekrar evleneceksiniz. Tanışmadan hiç biri olmaz. Oğlunuza karşı suçluluk hissetmeniz anormal, çünkü anne olmak ayrı, kadın olmak ayrı bir şey.of bilemedim hanımlar sizce biraz daha zaman geçmeli mi ? Ayıplanacak bir şey mi yapıyorum?
Evet işte üstelik o kadar masumca ve eğlenceli bir sohbetimiz var ki özlemişim koşarak telefona bakmayı ve bu suçluluk hissi benim tadımı kaçırıyor
biriyle flört ediyorsunuz diye , heyecanlanıyorsunuz diye kötü anne değilsiniz .Bazen bu da geçiyor o güzel kafamdan ama çoğunlukla “çocuğun var senin üstelik hasta olduğunu yeni öğrendin şimdi böyle şeyleri düşünecek zaman mı” diyor içimdeki kocakarı
Asla hiç öyle düşünmedim yine görsem düşünmem ama kendime karşı niye böyleyim anlayamıyorumNe kadar zaman? Oğlunuz evlenip barklanıp çoluk çocuğa karışıncaya kadar mı? Asıl ozaman ayıplanırsınız :) Malesef.. Siz çocuklu bekar kadınları flört edince ayıplıyormusunuz ki ben de ayıplanırmıyım diye endişe ediyorsunuz? Elbette hoşlanacaksınız, aşık olacaksınız, belki tekrar evleneceksiniz. Tanışmadan hiç biri olmaz. Oğlunuza karşı suçluluk hissetmeniz anormal, çünkü anne olmak ayrı, kadın olmak ayrı bir şey.
İlişki istemiyorum evlilik falan aman diyorum hala ama flört etmek, güzel sohbet etmek kalbime ılık ılık akıyor açıkcası ilerisini istemiyorum zatenFlört etmezseniz iyi anlasabileceginiz birini nasıl bulup ,anlayacaksınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?