Yanlış mı düşünüyorum ?

Papatyalar Mevsimi

Banliyödeki yalın fırtına 📌
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
1.415
3.957
83
31
Hanımlar iyi geceler öncelikle ben yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama “hadi bi cesaret papatya” dedim sorarken bile suçluluk hissediyorum lütfen kırıcı yorum yapmayın
Ben bir seneden fazladır eşimden boşandım bir de iki yaşında oğlum var. Bu zamana kadar karşı cinsten kimseyle konuşmadım istemedim hiç. Aslında yine ilişki falan istemiyorum ama biriylede sohbet ediyorum ne diyor gençler flört gibi ama bir yandan da suçluluk hissediyorum oğluma karşı, çocuğun var senin genç kızlar gibi ne flört ediyorsun diyorum kendi kendime yani içimde bi mahalle kocakarısı var sürekli kendimi baskılıyorum ama konuşmakta iyi geliyor ne olacak ki papatya napıyon sanki diyorum.
of bilemedim hanımlar sizce biraz daha zaman geçmeli mi ? Ayıplanacak bir şey mi yapıyorum?

Bazen bu da geçiyor o güzel kafamdan ama çoğunlukla “çocuğun var senin üstelik hasta olduğunu yeni öğrendin şimdi böyle şeyleri düşünecek zaman mı” diyor içimdeki kocakarı
Ne hastalığı var geçmiş olsun

Yasak aşk değil aldatma değil.. Edebinize konusuyorsunuz.. Bunda abes bişey yok.. Oğlunuz olması da kadın oldugunuz gercegını degıstırmıyor
Evet işte üstelik o kadar masumca ve eğlenceli bir sohbetimiz var ki özlemişim koşarak telefona bakmayı ve bu suçluluk hissi benim tadımı kaçırıyor

of bilemedim hanımlar sizce biraz daha zaman geçmeli mi ? Ayıplanacak bir şey mi yapıyorum?
Ne kadar zaman? Oğlunuz evlenip barklanıp çoluk çocuğa karışıncaya kadar mı? Asıl ozaman ayıplanırsınız :) Malesef.. Siz çocuklu bekar kadınları flört edince ayıplıyormusunuz ki ben de ayıplanırmıyım diye endişe ediyorsunuz? Elbette hoşlanacaksınız, aşık olacaksınız, belki tekrar evleneceksiniz. Tanışmadan hiç biri olmaz. Oğlunuza karşı suçluluk hissetmeniz anormal, çünkü anne olmak ayrı, kadın olmak ayrı bir şey.

Evet işte üstelik o kadar masumca ve eğlenceli bir sohbetimiz var ki özlemişim koşarak telefona bakmayı ve bu suçluluk hissi benim tadımı kaçırıyor

Kendınızı hiç suclamayın.. İnsan sevildikçe guzelleşir.. Hatta eğer kafalar uygunsa evlenebilirsiniz de.. Neden olmasın? Cocuklu kadın evlenemez diye bişey yok.. Bosanmak nasıl haksa, boşanmış kadının evlenmesi de haktır.. Lütfen psıkolojınızı hem cocugunuza hem flörtünüze odaklanın ve tadını çıkarın

Bazen bu da geçiyor o güzel kafamdan ama çoğunlukla “çocuğun var senin üstelik hasta olduğunu yeni öğrendin şimdi böyle şeyleri düşünecek zaman mı” diyor içimdeki kocakarı
biriyle flört ediyorsunuz diye , heyecanlanıyorsunuz diye kötü anne değilsiniz .
çocuğunuz hasta ama iyileşebilir ve geçici bir durum, değil mi ?
sevmek sevilmek heyecanlanmak sizin de hakkınız.
eski eşi yada çocuğunuzu yada annelik kavramını aldatmış , ona ihanet etmiş olmazsınız.

Asla hiç öyle düşünmedim yine görsem düşünmem ama kendime karşı niye böyleyim anlayamıyorum

Böyle çarpık dusunceleri toplumun düşünceleri merhaba aşılıyor ki bize?
Daha gencecik yasinizda içinizden ikide bir çıkıp cık cık diyen kocakarı varsa kesin böyledir yani. Bu yaşta mesela oldugunuzdan yaşlı görünmek istemezsiniz hatta 5 yaş küçük gostermek istersiniz, hepimiz kadınız tahmin ediyorum.
Eee düşünceler kısmında neden tam tersini düşünelim.
25 yaşımda görüneyim ama 65 gibi düşüneyim saçma bir durum bence.
Yanlış hiçbir şey yok yaptığınızda yanlışı gectim çok doğal bir süreç. 1 yıl olmuş yahu. Eski eşiniz belki 3. Sevgiliyle ayrıldı dün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…