Yanlış mı düşünüyorum ?

Arkadaşlar, güncelleme yapıyorum. Benim flört buluşmak istiyor daha ileriye taşımak istiyorum, oğlunla da tanışmak istiyorum seni de yüz yüze görmek istiyorum dedi. Yağmur, fırtına bişiler uydurdum erteliyorum. Hem heycanlandım hem napcağımı bilemedim. Napsam kızlarr

Oğlunuzla tanıştırma işi için erken olduğunu düşünüyorum. Bence sadece ikinizin arasındaki ilişkiye odaklanın şu süreçte.

3. Kişileri tanıştırabilmek için belli bir seviyeye gelinmeli diye düşünüyorum.

Evet haklısınız ama daha oğlum küçük 2 yaşında onsuz bir yere gidemiyorum maalesef ve bir de flörtü tanıyorum ama hiç yüz yüze gelmedim yine de oğlumu götürmemeli miyim ki ? Aslında ben telefon da konuşmak sohbet etmek istiyordum sadece buluşmak içinden gelmiyor açıkcası erken gibi o yüzden bişiler uydurdum ama bilmiyorum

Cocugunuz var dıye flört etmeyi hak etmiyormusunuz sizce:) bunu yapınca kötü anne mi oluyorsunuz :) aman sakın ha

Sevmek sevilmek her canlının ihtiyacı anormal bir durum değil yani sadece seçimlerinize dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…