- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi
-
Eski eş adı üstünde eskimiş bitmiş gitmiş boşverin onu, atın gitsin. Zaten o iç sesin size ait olduğunu da hiç sanmıyorum ben muhtemelen sizin iç sesiniz kılığına bürünmüş eski koca sesidir o. Hiç kendinizi korkutmayın yeni ihtimaller için. Hemen apar topar düşünmeden evlenecek toy biri değilsiniz ki artık. Siz hoşlandığınız durumların tadını çıkarmaya bakın. Kendinize güvenin. Zaten sizi etkileyebilecek kaliteli bir insan ikna edecektir yeni bir birlikteliğe. Bu bilinçle kendi değerinizin farkında olarak hak eden kişiye şans tanıyacaksınız elbette.Buraya yazan her kadın gibi sizde o kadar haklısınız o kadar kalbimde bir yerlere dokunduki sözleriniz anlatamam. Ben de böyle düşünüyorum çoğunlukla daha çok gençsin diyorum kendime olması çok doğal diyorum ama safiyenin annesi gibi çıkıyor biyerdenbikaç seçenek sundum kendime hepsi de olabilir hiç biri de olmayabilir. Eski eşim boşandıktan sonra da psikolojik şiddetine devam etti manüpüle etti hep ya bu yüzden böyle düşünüyorum ya da ilk evliliğimde yaşadığım sıkıntıları yaşarsam diye korkumdan bilinç altımın savunma sistemi bilemiyorum.
Emin olun kendinize hayat arkadaşı bulmak çocuğunuza yapacağınız en büyük iyilik. Siz mutlu olursanız ilerde çocuğunuz evlenip barklandığında aklı sizde kalmaz. Ayrıca siz de kafayı çocuğunuzla bozup bağımlı hale gelmezsiniz. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Hanımlar iyi geceler öncelikleben yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama “hadi bi cesaret papatya” dedim sorarken bile suçluluk hissediyorum lütfen kırıcı yorum yapmayın
Ben bir seneden fazladır eşimden boşandım bir de iki yaşında oğlum var. Bu zamana kadar karşı cinsten kimseyle konuşmadım istemedim hiç. Aslında yine ilişki falan istemiyorum ama biriylede sohbet ediyorum ne diyor gençler flört gibiama bir yandan da suçluluk hissediyorum oğluma karşı, çocuğun var senin genç kızlar gibi ne flört ediyorsun diyorum kendi kendime yani içimde bi mahalle kocakarısı var sürekli kendimi baskılıyorum ama konuşmakta iyi geliyor ne olacak ki papatya napıyon sanki diyorum.
of bilemedim hanımlar sizce biraz daha zaman geçmeli mi ? Ayıplanacak bir şey mi yapıyorum?
Çok teşekkür ederim. Evlilikten korkuyorum ve hiç istemiyorumKötü hiç bir şey yapmiyorsunuz öncelikle , Oğlunuza Allah şifa versin. Bunlar güzel duygular ama karşınızdaki insani iyi seçin, neden evlilik düşünmüyorsunuz ki gençsiniz ayrıca iyice tanidikdan sonra evlilikde düşünün. Hatta bence iyi geliyor diye boş muhabetlere girmeyin insanlar çok zalim iyi niyetinizi bile suistimal ede bilir. İleriye dönük düşünün benim tavsiyem sonucda annesiniz tabiki sevin aşık olun ama ciddi ilişkiler olmalı bence , ben böyle düşünüyorum tabiki en doğru kararı siz verirsiniz çünkü sizin hayatınız. :)
Çok teşekkür ederimRabbim acil şifalar versin miniğe.
Artık sende bekar bir kadınsın. İster flört edersin , ister gider birlikte olursun. Kime ne? Böyle davranırsan başkalarının da hayatında söz hakkı sahibi olmasını sağlarsın. Yaptığın şey asla yanlış değil. Sevmek , sevilmek herkesin hakkı.
Herkesin hakkına kimsecikler garışamaz
Bence eski kocasıİçinize o koca karıyı kim soktu bu kadar dır dır ediyor?
Eski kocayla flörtleşmekte ne bilim :dBence eski kocası
Yok flörtleşmiyordu, herif Suriye 'ye gidince yalnız kalıp kadına sarmıştı.Eski kocayla flörtleşmekte ne bilim :d
VisenyaaEski kocayla flörtleşmekte ne bilim :d
HayirHanımlar iyi geceler öncelikleben yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama “hadi bi cesaret papatya” dedim sorarken bile suçluluk hissediyorum lütfen kırıcı yorum yapmayın
Ben bir seneden fazladır eşimden boşandım bir de iki yaşında oğlum var. Bu zamana kadar karşı cinsten kimseyle konuşmadım istemedim hiç. Aslında yine ilişki falan istemiyorum ama biriylede sohbet ediyorum ne diyor gençler flört gibiama bir yandan da suçluluk hissediyorum oğluma karşı, çocuğun var senin genç kızlar gibi ne flört ediyorsun diyorum kendi kendime yani içimde bi mahalle kocakarısı var sürekli kendimi baskılıyorum ama konuşmakta iyi geliyor ne olacak ki papatya napıyon sanki diyorum.
of bilemedim hanımlar sizce biraz daha zaman geçmeli mi ? Ayıplanacak bir şey mi yapıyorum?
Direkman diye bir kahraman mi var?Visenyaadirekman bam bam bam diyorsun yani.
Elinin altında doluyla varken sardığı seye bakYok flörtleşmiyordu, herif Suriye 'ye gidince yalnız kalıp kadına sarmıştı.
Anladın kızVisenyaadirekman bam bam bam diyorsun yani.
?Eski kocayla flörtleşmekte ne bilim :d
Öyle bir şey söz konusu değil eskiden tanıdığım birisi sadece sohbet ediyoruz ileriye dönük hayalim ve isteğim de yok güzel sohbet etmek amacım şuanBir annenin önceliği tabiki evladı olmalı. Ama bu düşünce asla bir daha evlenmemeli anlamına da gelmiyor. Sonuçta siz karşınızdaki adamın, evladınız için bir sorun oluşturup oluşturmayacağını anlarsınız, eğer ona iyi bir ebeveyn olamayacaksanız o adama yaklaşmazsınız. Yani öyle olması gerektiğini düşünüyorum. Çocuğunuzla ilgili en ufak bir yan bakışı veya ters sözü olursa asla affetmeyin. Ama böyle şeyler yoksa ve herşey güzelse ne olabilir ki, sizin de aile olmaya ihtiyacınız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?