• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı düşünüyorum ?

Bence siz de yaptığınızın kötü bi davranış olmadığının farkındasınız ama alışamıyosunuz bir türlü bu duruma. Sanki onunla konuşana kadar çocuğumla ilgilensem düşüncesi sürekli geçiyor aklınızdan ama bir insanı tanımak kadar yaptığınız doğal bir şey yok bence ☺️

biriyle flört ediyorsunuz diye , heyecanlanıyorsunuz diye kötü anne değilsiniz .
çocuğunuz hasta ama iyileşebilir ve geçici bir durum, değil mi ?
sevmek sevilmek heyecanlanmak sizin de hakkınız.
eski eşi yada çocuğunuzu yada annelik kavramını aldatmış , ona ihanet etmiş olmazsınız.
Ya iyi ki konu açmışım her aklıma gelşnce düşünceler açıp açıp okuyacağım bu mesajları 🤗

Bence siz de yaptığınızın kötü bi davranış olmadığının farkındasınız ama alışamıyosunuz bir türlü bu duruma. Sanki onunla konuşana kadar çocuğumla ilgilensem düşüncesi sürekli geçiyor aklınızdan ama bir insanı tanımak kadar yaptığınız doğal bir şey yok bence ☺️
Çok teşekkür ediyorum 😍

İlişki istemiyorum evlilik falan aman diyorum hala ama flört etmek, güzel sohbet etmek kalbime ılık ılık akıyor açıkcası ilerisini istemiyorum zaten
Zaten kastim evlilik falan değildi . Hoş sohbet edebilmek ,anlasabilmek ,birşeyler paylaşabilmek bunlar güzel seyler . Karşınızdakini tanımadan ,konuşmadan da bilemezsiniz .

Zaten kastim evlilik falan değildi . Hoş sohbet edebilmek ,anlasabilmek ,birşeyler paylaşabilmek bunlar güzel seyler . Karşınızdakini tanımadan ,konuşmadan da bilemezsiniz .
Çok haklısınız benim bir tarafım aynen burdaki hanımların dedikleri gibi düşünüyor ama arada yoklayan kocaları tadımı kaçırıyor

Böyle çarpık dusunceleri toplumun düşünceleri merhaba aşılıyor ki bize?
Daha gencecik yasinizda içinizden ikide bir çıkıp cık cık diyen kocakarı varsa kesin böyledir yani. Bu yaşta mesela oldugunuzdan yaşlı görünmek istemezsiniz hatta 5 yaş küçük gostermek istersiniz, hepimiz kadınız tahmin ediyorum.
Eee düşünceler kısmında neden tam tersini düşünelim.
25 yaşımda görüneyim ama 65 gibi düşüneyim saçma bir durum bence.
Yanlış hiçbir şey yok yaptığınızda yanlışı gectim çok doğal bir süreç. 1 yıl olmuş yahu. Eski eşiniz belki 3. Sevgiliyle ayrıldı dün.
Özgür düşünürüm hep hatta savunurum normalde böyleyim ama bazen o içimdeki ses gelip tüm keyfimi kaçırıyor

En doğal hakkın bu duyguları yaşamak bir kadın olarak.
Neden kendine bunu yapıyorsun.
İnanın hiç bilmiyorum etrafımda böyle düşüncesi olan kimse de yok ailemde olsun arkadaş çevremde olsun hatta onlar ilk aylardan beri kendini kapatma kimseye karşı falan diyorlardı ama içimdeki o ses 😏

Çok haklısınız benim bir tarafım aynen burdaki hanımların dedikleri gibi düşünüyor ama arada yoklayan kocaları tadımı kaçırıyor
Yani bilmiyorum benim boşanan çocuklu ,cocuksuz arkadaşlarım çok güzel ilişkiler yaşıyorlar . Çokta mutlular . Kimsenin haddi değilken konuşmak sizde içinizdekini susturun 😀

Anne olunca duygularını çöpe atmıyosun ya papatya konuş tabi buluş sinemaya git beraber sahilde oturun gençsin duyguların hala taze niye kendini mahrum edesin. Ama seçimlerini iyi yap takılmalık bile olsa oturaklı şeker erkeklerle takıl 😚 bol şanslar 🤪

İnanın hiç bilmiyorum etrafımda böyle düşüncesi olan kimse de yok ailemde olsun arkadaş çevremde olsun hatta onlar ilk aylardan beri kendini kapatma kimseye karşı falan diyorlardı ama içimdeki o ses 😏
Bu duyguları yakalamak her zaman mümkün olmuyor. Gittiği yere kadar gönlünüzce yaşayın derim.annesiniz evet ama kadınsiniz neticede.
Bir kadını en çok mutlu eden, ışıl ışıl parlatan iki şey var bence, annelik ve aşk. Ne mutlu ki anneliği tatmissiniz nasip olmuş. Diğerini de yaşamalısınız.

Bu duyguları yakalamak her zaman mümkün olmuyor. Gittiği yere kadar gönlünüzce yaşayın derim.annesiniz evet ama kadınsiniz neticede.
Bir kadını en çok mutlu eden, ışıl ışıl parlatan iki şey var bence, annelik ve aşk. Ne mutlu ki anneliği tatmissiniz nasip olmuş. Diğerini de yaşamalısınız.
ya çok teşekkür ederim 😍 evet gittiği yere kadar gitmeliyim bence de konuşmaya başladığımızdan beri gülümsüyorum en son ne zaman böyle güldüm bu duyguları hissettim hatırlamıyorum bile kendime mutlu olmayı değer mi bulmuyorum acaba diye düşündüm bazen eski koca çok manüpüle etti beni ayrıldıktan sonra özellikle

Hanımlar iyi geceler öncelikle 🙂 ben yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama “hadi bi cesaret papatya” dedim 🙃 sorarken bile suçluluk hissediyorum lütfen kırıcı yorum yapmayın 😘
Ben bir seneden fazladır eşimden boşandım bir de iki yaşında oğlum var. Bu zamana kadar karşı cinsten kimseyle konuşmadım istemedim hiç. Aslında yine ilişki falan istemiyorum ama biriylede sohbet ediyorum ne diyor gençler flört gibi 😅 ama bir yandan da suçluluk hissediyorum oğluma karşı, çocuğun var senin genç kızlar gibi ne flört ediyorsun diyorum kendi kendime yani içimde bi mahalle kocakarısı var sürekli kendimi baskılıyorum ama konuşmakta iyi geliyor ne olacak ki papatya napıyon sanki diyorum.
of bilemedim hanımlar sizce biraz daha zaman geçmeli mi ? Ayıplanacak bir şey mi yapıyorum?
Yoo neticede bekar bir kadınsınız canınız ne istiyorsa yapasınız ayıplanacak bir şey yok .Yeni bir ilişki de olur evlilikte gayet normal .

Çocuğunuzu bakıma muhtaç bırakıp erkek peşinde koşmuyorsunuz. Birisini bulunca bu çocuğa annelik yapmayacağım da demiyorsunuz. Yani çocuğunuza karşı kendinizi mahçup hissetmekle o kadar alakasız bir konu ki bu.

Açıklama yaparken bile savunmadasınız nedense. (yeni bir ilişki istemiyorum vs gibi) Flörttür sohbettir derken öyle iyi gelir ki size, hayatınızda birini de istersiniz evlilik de düşünürsünüz ne var ki bunda.

Ben 70 indeki bekar insanları bile bu konularda ayıplayanlarla tartışıyorum. İnsan nefes aldığı müddetçe sohbete de sevgiye de ilgiye de, elini tutacak sıcak bir ele de hak sahibidir

İçinizdeki o sese "kapa çeneni ve bir daha konuşma, çünkü ben yaşamayı ve mutlu olmayı seçiyorum" deyin olur mu 😊

Çocuğunuzu bakıma muhtaç bırakıp erkek peşinde koşmuyorsunuz. Birisini bulunca bu çocuğa annelik yapmayacağım da demiyorsunuz. Yani çocuğunuza karşı kendinizi mahçup hissetmekle o kadar alakasız bir konu ki bu.

Açıklama yaparken bile savunmadasınız nedense. (yeni bir ilişki istemiyorum vs gibi) Flörttür sohbettir derken öyle iyi gelir ki size, hayatınızda birini de istersiniz evlilik de düşünürsünüz ne var ki bunda.

Ben 70 indeki bekar insanları bile bu konularda ayıplayanlarla tartışıyorum. İnsan nefes aldığı müddetçe sohbete de sevgiye de ilgiye de, elini tutacak sıcak bir ele de hak sahibidir

İçinizdeki o sese "kapa çeneni ve bir daha konuşma, çünkü ben yaşamayı ve mutlu olmayı seçiyorum" deyin olur mu 😊
Buraya yazan her kadın gibi sizde o kadar haklısınız o kadar kalbimde bir yerlere dokunduki sözleriniz anlatamam. Ben de böyle düşünüyorum çoğunlukla daha çok gençsin diyorum kendime olması çok doğal diyorum ama safiyenin annesi gibi çıkıyor biyerden 🙄 bikaç seçenek sundum kendime hepsi de olabilir hiç biri de olmayabilir. Eski eşim boşandıktan sonra da psikolojik şiddetine devam etti manüpüle etti hep ya bu yüzden böyle düşünüyorum ya da ilk evliliğimde yaşadığım sıkıntıları yaşarsam diye korkumdan bilinç altımın savunma sistemi bilemiyorum.

Kötü hiç bir şey yapmiyorsunuz öncelikle , Oğlunuza Allah şifa versin. Bunlar güzel duygular ama karşınızdaki insani iyi seçin, neden evlilik düşünmüyorsunuz ki gençsiniz ayrıca iyice tanidikdan sonra evlilikde düşünün. Hatta bence iyi geliyor diye boş muhabetlere girmeyin insanlar çok zalim iyi niyetinizi bile suistimal ede bilir. İleriye dönük düşünün benim tavsiyem sonucda annesiniz tabiki sevin aşık olun ama ciddi ilişkiler olmalı bence , ben böyle düşünüyorum tabiki en doğru kararı siz verirsiniz çünkü sizin hayatınız. :)

Back
X