- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi
Eski eş adı üstünde eskimiş bitmiş gitmiş boşverin onu, atın gitsin. Zaten o iç sesin size ait olduğunu da hiç sanmıyorum ben muhtemelen sizin iç sesiniz kılığına bürünmüş eski koca sesidir o. Hiç kendinizi korkutmayın yeni ihtimaller için. Hemen apar topar düşünmeden evlenecek toy biri değilsiniz ki artık. Siz hoşlandığınız durumların tadını çıkarmaya bakın. Kendinize güvenin. Zaten sizi etkileyebilecek kaliteli bir insan ikna edecektir yeni bir birlikteliğe. Bu bilinçle kendi değerinizin farkında olarak hak eden kişiye şans tanıyacaksınız elbette.Buraya yazan her kadın gibi sizde o kadar haklısınız o kadar kalbimde bir yerlere dokunduki sözleriniz anlatamam. Ben de böyle düşünüyorum çoğunlukla daha çok gençsin diyorum kendime olması çok doğal diyorum ama safiyenin annesi gibi çıkıyor biyerdenbikaç seçenek sundum kendime hepsi de olabilir hiç biri de olmayabilir. Eski eşim boşandıktan sonra da psikolojik şiddetine devam etti manüpüle etti hep ya bu yüzden böyle düşünüyorum ya da ilk evliliğimde yaşadığım sıkıntıları yaşarsam diye korkumdan bilinç altımın savunma sistemi bilemiyorum.
Hayat güzel, siz de genç ve özgür bir kadınsınız. Hayata katılıp mutlu olmanız sizin en doğal hakkınız olduğu gibi çocuğunuza da olumlu yansıyacaktır eminim