- 28 Mayıs 2021
- 1.569
- 622
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Kızlar merhaba yine ko'nu açıyorum çünkü objektif bakış acısıyla bakılmasını istediğim bir konu var .Eşimin babası akciğer hastası malesef bu durum uzuyor hepimizi .bizim de malum depremde evimiz yıkıldı . Ben de farkli bir sehirde ilcede gorev yapiyorum ogrenci yurdunda kalıyorum.Esimle her haftasonu hem evimiz olmadığı için hem de babası hasta diye gidiyoruz. Eve gidince ben de kaynanama yardim ediyorum eşime diyorum bir haftasonu şehir dışı gezmeye gidelim birlikte gezelim diyorum ben yoruluyorum diyorum anlamıyor ev tuttuk haftasonu oraya gideceğiz ama ben mi bencil düşünüyorum. Benden kahvaltı hazırlamalı istemişler galiba eşim söylendi ben de hazirlamadim hafta için zat3n yoruluyorum yurt ortamı bunalıyorum. Ve kayinvavamgil misafir geliyor beN de gelin olarak kahve çay ikram ediyorum . Bulasik vs yardim ediyorum Bir hafta sonu burda ilçede kaldık eşim tavır yaptı. Babası hasta ama ben orda yoruluyorum hafta ici iş haftasonu orası yani kendi halime kalmak istiyorum eşimin babası hasta ama çok zor birisi çok nazlı ve narsist bundan sonra kendi evimize g3cince gitmeyi düşünmüyorum ben mi yanlis düşünüyorum . Kayın babam da üzülüyorum hastalığı zor ama evliliğimiz böyle giderse artık umudum kalmadı