- 28 Mayıs 2021
- 1.569
- 622
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Daha az gitmeyi düşünüyorum çünkü yoruldum artıkKızlar merhaba yine ko'nu açıyorum çünkü objektif bakış acısıyla bakılmasını istediğim bir konu var .Eşimin babası akciğer hastası malesef bu durum uzuyor hepimizi .bizim de malum depremde evimiz yıkıldı . Ben de farkli bir sehirde ilcede gorev yapiyorum ogrenci yurdunda kalıyorum.Esimle her haftasonu hem evimiz olmadığı için hem de babası hasta diye gidiyoruz. Eve gidince ben de kaynanama yardim ediyorum eşime diyorum bir haftasonu şehir dışı gezmeye gidelim birlikte gezelim diyorum ben yoruluyorum diyorum anlamıyor ev tuttuk haftasonu oraya gideceğiz ama ben mi bencil düşünüyorum. Benden kahvaltı hazırlamalı istemişler galiba eşim söylendi ben de hazirlamadim hafta için zat3n yoruluyorum yurt ortamı bunalıyorum. Ve kayinvavamgil misafir geliyor beN de gelin olarak kahve çay ikram ediyorum . Bulasik vs yardim ediyorum Bir hafta sonu burda ilçede kaldık eşim tavır yaptı. Babası hasta ama ben orda yoruluyorum hafta ici iş haftasonu orası yani kendi halime kalmak istiyorum eşimin babası hasta ama çok zor birisi çok nazlı ve narsist bundan sonra kendi evimize g3cince gitmeyi düşünmüyorum ben mi yanlis düşünüyorum . Kayın babam da üzülüyorum hastalığı zor ama evliliğimiz böyle giderse artık umudum kalmadı
Kızlar merhaba yine ko'nu açıyorum çünkü objektif bakış acısıyla bakılmasını istediğim bir konu var .Eşimin babası akciğer hastası malesef bu durum uzuyor hepimizi .bizim de malum depremde evimiz yıkıldı . Ben de farkli bir sehirde ilcede gorev yapiyorum ogrenci yurdunda kalıyorum.Esimle her haftasonu hem evimiz olmadığı için hem de babası hasta diye gidiyoruz. Eve gidince ben de kaynanama yardim ediyorum eşime diyorum bir haftasonu şehir dışı gezmeye gidelim birlikte gezelim diyorum ben yoruluyorum diyorum anlamıyor ev tuttuk haftasonu oraya gideceğiz ama ben mi bencil düşünüyorum. Benden kahvaltı hazırlamalı istemişler galiba eşim söylendi ben de hazirlamadim hafta için zat3n yoruluyorum yurt ortamı bunalıyorum. Ve kayinvavamgil misafir geliyor beN de gelin olarak kahve çay ikram ediyorum . Bulasik vs yardim ediyorum Bir hafta sonu burda ilçede kaldık eşim tavır yaptı. Babası hasta ama ben orda yoruluyorum hafta ici iş haftasonu orası yani kendi halime kalmak istiyorum eşimin babası hasta ama çok zor birisi çok nazlı ve narsist bundan sonra kendi evimize g3cince gitmeyi düşünmüyorum ben mi yanlis düşünüyorum . Kayın babam da üzülüyorum hastalığı zor ama evliliğimiz böyle giderse artık umudum kalmadı
Narsistlik değil bu kesinlikle. Empati yoksunluğu narsistliğin büyük bir belirtisi. Babası hasta olan o. Sizinle beraber depremi de yaşadı. Haliyle onun ruh halide mükemmel değildir. Sizin kendi babanız olsaydı evliliğinizin derdine siz de pek düşemezdiniz sanıyorum ki. Bence hasta olan babasını her hafta sonu görmek istemesi sizin açınızdan evlilik bitirici bir sebep olmayabilir. Benim hasta babamın yanına gitmemi dert eden kişiyle evliliği bitirmeye ben daha yakın olurdum sanırım.Kızlar merhaba yine ko'nu açıyorum çünkü objektif bakış acısıyla bakılmasını istediğim bir konu var .Eşimin babası akciğer hastası malesef bu durum uzuyor hepimizi .bizim de malum depremde evimiz yıkıldı . Ben de farkli bir sehirde ilcede gorev yapiyorum ogrenci yurdunda kalıyorum.Esimle her haftasonu hem evimiz olmadığı için hem de babası hasta diye gidiyoruz. Eve gidince ben de kaynanama yardim ediyorum eşime diyorum bir haftasonu şehir dışı gezmeye gidelim birlikte gezelim diyorum ben yoruluyorum diyorum anlamıyor ev tuttuk haftasonu oraya gideceğiz ama ben mi bencil düşünüyorum. Benden kahvaltı hazırlamalı istemişler galiba eşim söylendi ben de hazirlamadim hafta için zat3n yoruluyorum yurt ortamı bunalıyorum. Ve kayinvavamgil misafir geliyor beN de gelin olarak kahve çay ikram ediyorum . Bulasik vs yardim ediyorum Bir hafta sonu burda ilçede kaldık eşim tavır yaptı. Babası hasta ama ben orda yoruluyorum hafta ici iş haftasonu orası yani kendi halime kalmak istiyorum eşimin babası hasta ama çok zor birisi çok nazlı ve narsist bundan sonra kendi evimize g3cince gitmeyi düşünmüyorum ben mi yanlis düşünüyorum . Kayın babam da üzülüyorum hastalığı zor ama evliliğimiz böyle giderse artık umudum kalmadı
Babasıyla belki de son zamanlari. Evet yoruluyorsunuz kendince de haklısın ama bu farklı bir durum tolere edilmeli. En azından eşiniz "babamın yanında oldum destek verdim" der ilerde. Ama siz gitmeyelim dersiniz tam da gitmediginiz hafta babasını Allah korusun kaybederse işte o zaman evliliğiniz için umut kalmayabilir.Kızlar merhaba yine ko'nu açıyorum çünkü objektif bakış acısıyla bakılmasını istediğim bir konu var .Eşimin babası akciğer hastası malesef bu durum uzuyor hepimizi .bizim de malum depremde evimiz yıkıldı . Ben de farkli bir sehirde ilcede gorev yapiyorum ogrenci yurdunda kalıyorum.Esimle her haftasonu hem evimiz olmadığı için hem de babası hasta diye gidiyoruz. Eve gidince ben de kaynanama yardim ediyorum eşime diyorum bir haftasonu şehir dışı gezmeye gidelim birlikte gezelim diyorum ben yoruluyorum diyorum anlamıyor ev tuttuk haftasonu oraya gideceğiz ama ben mi bencil düşünüyorum. Benden kahvaltı hazırlamalı istemişler galiba eşim söylendi ben de hazirlamadim hafta için zat3n yoruluyorum yurt ortamı bunalıyorum. Ve kayinvavamgil misafir geliyor beN de gelin olarak kahve çay ikram ediyorum . Bulasik vs yardim ediyorum Bir hafta sonu burda ilçede kaldık eşim tavır yaptı. Babası hasta ama ben orda yoruluyorum hafta ici iş haftasonu orası yani kendi halime kalmak istiyorum eşimin babası hasta ama çok zor birisi çok nazlı ve narsist bundan sonra kendi evimize g3cince gitmeyi düşünmüyorum ben mi yanlis düşünüyorum . Kayın babam da üzülüyorum hastalığı zor ama evliliğimiz böyle giderse artık umudum kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?