- Emoji Skoru
- 60
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi canparca65
-
Tatilleri eşiniz dostunuz arkadaşlariniz sosyal medyada beğensin diye mi yapıyorsunuz?Bana her mesajında can dostum diye hitap eden bir arkadaşım var ,ama benim içime sinmeyen bir şeyler var yanlış düşünüyorsun da diyebilirsiniz ..misal ben bodrum tatilinden dönüyorum hemen anında buluştuk naptın nasıl geçti içine sinsin bile demedi.. bir hafta İsveç , Norveç , Danimarka tatilinden döndüm yine ne iyi yolculuklar dedi,,döndüğümde buluştuk nasıl geçti demedi ..üstüne sosyal medyada her storyme bakan bu kişi tatil yurtdışı hikayelerime bakmıyor sonrasında günlük paylaşımlara bakmaya devam ediyor kasıtlı yaptığını düşünüyorum ben herkesi kendim gibi sanıyorum maalesef ben sevdiğim dediğim arkadaşlarıma mutlu anlarını sorarım bakmaktan keyif alırım..siz ne düşünüyorsunuz
Tatili niye bu kadar büyüttünüz gözünüzde? İnsanın terfi almasıyla tatile gitmesi aynı şey mi? Arkadaşınız hiç gitmiyor mu tatile, o yüzden mi kıskandığını düşünüyorsunuz? Belki de öyledir bilemiyorum ama siz sordunuz biz söyledik. Ben kimseye sormam. Hepimiz gidiyoruz zaten, aynı şeyler. Neyini merak edeyimtatilimi insanlar için yaptığımı nerden çıkardınız tatil en basit örnek mutlu anlardan verdiğim bir örnek bu bir başarı da olur terfi de olur ..algılamak isteyen istediği gibi algılasın fakat ben değer verdiğim insanın başarı tatil vs görmezden gelmem bu konuda hassas olmamım sebebi belki de bu
Can dostum demesiBana her mesajında can dostum diye hitap eden bir arkadaşım var ,ama benim içime sinmeyen bir şeyler var yanlış düşünüyorsun da diyebilirsiniz ..misal ben bodrum tatilinden dönüyorum hemen anında buluştuk naptın nasıl geçti içine sinsin bile demedi.. bir hafta İsveç , Norveç , Danimarka tatilinden döndüm yine ne iyi yolculuklar dedi,,döndüğümde buluştuk nasıl geçti demedi ..üstüne sosyal medyada her storyme bakan bu kişi tatil yurtdışı hikayelerime bakmıyor sonrasında günlük paylaşımlara bakmaya devam ediyor kasıtlı yaptığını düşünüyorum ben herkesi kendim gibi sanıyorum maalesef ben sevdiğim dediğim arkadaşlarıma mutlu anlarını sorarım bakmaktan keyif alırım..siz ne düşünüyorsunuz
Sen iyi niyetlisin ve herkes seni kıskanıyor mu diyelim? Tatile gitmişsin işte ne sorsun insanlar? Hikayeme kim baktı diye incelemek de ayrı bir komedi zaten.Bana her mesajında can dostum diye hitap eden bir arkadaşım var ,ama benim içime sinmeyen bir şeyler var yanlış düşünüyorsun da diyebilirsiniz ..misal ben bodrum tatilinden dönüyorum hemen anında buluştuk naptın nasıl geçti içine sinsin bile demedi.. bir hafta İsveç , Norveç , Danimarka tatilinden döndüm yine ne iyi yolculuklar dedi,,döndüğümde buluştuk nasıl geçti demedi ..üstüne sosyal medyada her storyme bakan bu kişi tatil yurtdışı hikayelerime bakmıyor sonrasında günlük paylaşımlara bakmaya devam ediyor kasıtlı yaptığını düşünüyorum ben herkesi kendim gibi sanıyorum maalesef ben sevdiğim dediğim arkadaşlarıma mutlu anlarını sorarım bakmaktan keyif alırım..siz ne düşünüyorsunuz
ne alaka ya sanki hacdan geldinBana her mesajında can dostum diye hitap eden bir arkadaşım var ,ama benim içime sinmeyen bir şeyler var yanlış düşünüyorsun da diyebilirsiniz ..misal ben bodrum tatilinden dönüyorum hemen anında buluştuk naptın nasıl geçti içine sinsin bile demedi.. bir hafta İsveç , Norveç , Danimarka tatilinden döndüm yine ne iyi yolculuklar dedi,,döndüğümde buluştuk nasıl geçti demedi ..üstüne sosyal medyada her storyme bakan bu kişi tatil yurtdışı hikayelerime bakmıyor sonrasında günlük paylaşımlara bakmaya devam ediyor kasıtlı yaptığını düşünüyorum ben herkesi kendim gibi sanıyorum maalesef ben sevdiğim dediğim arkadaşlarıma mutlu anlarını sorarım bakmaktan keyif alırım..siz ne düşünüyorsunuz
İçine mi sinsin hagsgsf bunu fark etmemişimne alaka ya sanki hacdan geldin
elaleme ne ha amsterdama gittin ha memlekete annenin yanina. onca yere gittim daha birinden "naptin nasil gecti icine sinsin" cumlesi duymadim.
sacma bir beklenti. paran, vaktin varsa gez. elalemin de cok da umrunda
genelde tatile gidenler pespese 20 story atiyor ben de gorunce izlemiyorum ilgimi ceken bir ulke degilse. bunda birsey yok
burada bakİçine mi sinsin hagsgsf bunu fark etmemişim
ki bodrum tatili dedigin nedir ki, herkes muglada zaten yazin. alt tarafi tatile gitti diye neden birine ekstra ilgi gostereyim ki?..misal ben bodrum tatilinden dönüyorum hemen anında buluştuk naptın nasıl geçti içine sinsin bile demedi.. l