yanlış mı düşünüyorum

canparca65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
60
Puanlar
3
Bana her mesajında can dostum diye hitap eden bir arkadaşım var ,ama benim içime sinmeyen bir şeyler var yanlış düşünüyorsun da diyebilirsiniz ..misal ben bodrum tatilinden dönüyorum hemen anında buluştuk naptın nasıl geçti içine sinsin bile demedi.. bir hafta İsveç , Norveç , Danimarka tatilinden döndüm yine ne iyi yolculuklar dedi,,döndüğümde buluştuk nasıl geçti demedi ..üstüne sosyal medyada her storyme bakan bu kişi tatil yurtdışı hikayelerime bakmıyor sonrasında günlük paylaşımlara bakmaya devam ediyor kasıtlı yaptığını düşünüyorum ben herkesi kendim gibi sanıyorum maalesef ben sevdiğim dediğim arkadaşlarıma mutlu anlarını sorarım bakmaktan keyif alırım..siz ne düşünüyorsunuz

Tatilleri eşiniz dostunuz arkadaşlariniz sosyal medyada beğensin diye mi yapıyorsunuz?

Arkadaş grubumda yaz tatiline giden de var yurt dışına çıkan da. Kimse kimseye sormaz bir şey. Sorsalar ne anlatacağım ki, aynı şeyler. Tatilde ne yapılırsa o, standart belli. Sosyal medyada da paylaşılıyor zaten bir şeyler. Merak edecek bir kısım göremiyorum. En fazla ne zaman gittin/geldin, bu kadar.

Diğer yorumların aksine senin yakın arkadaşın ise mutluluğunla mutlu olmak ister üzülürsen üzülür .
Kıskanıyor olabilir illaki imkanı el vermiyorsa
Sonuçta insan heveslerini mutluluklarını anılarını en yakını ile paylaşmak ister bunu seziyorsan uzaklaşabilirsin

tatilimi insanlar için yaptığımı nerden çıkardınız tatil en basit örnek mutlu anlardan verdiğim bir örnek bu bir başarı da olur terfi de olur ..algılamak isteyen istediği gibi algılasın fakat ben değer verdiğim insanın başarı tatil vs görmezden gelmem bu konuda hassas olmamım sebebi belki de bu

Tatili niye bu kadar büyüttünüz gözünüzde? İnsanın terfi almasıyla tatile gitmesi aynı şey mi? Arkadaşınız hiç gitmiyor mu tatile, o yüzden mi kıskandığını düşünüyorsunuz? Belki de öyledir bilemiyorum ama siz sordunuz biz söyledik. Ben kimseye sormam. Hepimiz gidiyoruz zaten, aynı şeyler. Neyini merak edeyim

Can dostum demesi

Dostum, kankam diye yaklaşan birinin "güle güle git, çok güzel geçsin, hoş geldin" vs demesini beklemek abes değil. Niyeti nedir bilemem ama ben sizi haklı buldum.

Ben seni anladım
Haklısın
Kimi kadınlar kıskançlığını saklayamıyor

Ben olsam mesela, sen gitmediğim bir ülkeye gitsen, nasıl geçti, önerir misin, nerelere gideyim diye sorarım
Böyleleri ya yok sayar ya da mesela ilişkini falan anlatsan küçültmeye çalışır, sevinmez

Millet haset ya. Ve fark etmiyoruz zannediyorlar

Sen iyi niyetlisin ve herkes seni kıskanıyor mu diyelim? Tatile gitmişsin işte ne sorsun insanlar? Hikayeme kim baktı diye incelemek de ayrı bir komedi zaten.

seni kıskandığı için özellikle sormuyor dememizi bekliyorsun sanırım diyelim ki öyle olsun bu neyi değiştirecek? belki yapabildiğin şeyleri o yapamıyor diye eksik hissettiği için görmezden gelmek istiyordur insan kendine ne kötü geliyorsa ondan kaçınmalı zaten. arkadaşlığınıza bir eksisi var mı bu durumun yani her şeyi ne kadar büyütüyorsunuz gözünüzde şaşırıyorum bazen

Aranızda herhangi bir olumsuz durum yaşanmamış, kötü bir söz yok, kötü bir eylem yok. Storylerimi izlemedi, tatilimi sormadı diye arkadaşa bilenmek bence 15 yaş hareketleri falan. Arkadaşınıza nispet yapamadığınız için biraz bozulmuş gibi izlenim veriyosunuz konuyu okuyunca.

Muhtemelen yurtdışına, tatile gidince abartılı tepkiler veriyosunuz. Benim de böyle birkaç tanıdığım var. Saatte 38 story atıyor, döndükten sonra başka hiçbir şey konuşmuyolar. Bazen tatile, geziye gittiklerinde bu kişileri sessize alıyorum. Halbuki gittikleri yerlerin çoğuna ben de gittim. Çünkü inanamayabilirsiniz ama herkesin tatili de gezisi de kendine güzel ve diğer insanlar bunları dinlemekten de izlemekten de sıkılabilir. Siz sanırım uzun uzun tatillerinizi anlatmak istiyosunuz

ne alaka ya sanki hacdan geldin
elaleme ne ha amsterdama gittin ha memlekete annenin yanina. onca yere gittim daha birinden "naptin nasil gecti icine sinsin" cumlesi duymadim.
sacma bir beklenti. paran, vaktin varsa gez. elalemin de cok da umrunda
genelde tatile gidenler pespese 20 story atiyor ben de gorunce izlemiyorum ilgimi ceken bir ulke degilse. bunda birsey yok

Neden sormadığını bilemeyiz,illa bir art niyet aramak karakter analizi yapmak yanlış.Herkese aynı davranıyorsa bu onun normalidir ben sormam mesela arkadaşlar anlatmadıkça merak etmem çok ilginç bir şey yaşamalı ki ilgimi çeksin.Belki kendi imkanı yok ,üzülüyor bu onun içinde bir yara, yok saymayı tercih ediyor,ya da lafta arkadaş özde öylesine birisiniz onun için ....

İçine mi sinsin hagsgsf bunu fark etmemişim

Tavşan dağa küsmüş misali... Bu ilişkide samimi olmayan sizsiniz bence. 38 yaşında bir kadın için ne kadar boş vaktiniz var ki hikayelerinize kimin bakıp bakmadığını irdeliyorsunuz ve sonrasında zihin okuyorsunuz. Bana Sağlıklı gelmedi.

benim konyalı fesat bi yenge var onun annemin storilerine attığı standart laftır "içine sindirsin". ilk defa başkasından da duydum şimdi talcid mi rennie mi bu, içine sinsin sindirsin ne demek bilmem

konuya gelecek olursak, ben sosyal medya kullanmıyorum o yüzden aşırı saçma geldi. demek baktığın bakmadığın da kabahat oluyor artık. aman hiç uğraşamam

Sosyal medyada hikayelere elim otomatik alışmış, açtığımda otomatik bakıp kaydiriyorum, kim paylaşmış görmüyorum bile bakmak aklıma gelmiyor sadece hikayeye bakiyorum, acaba bana da diyorlar mıdır gördü de yazmadı kıskanç diye

Son düzenleme:
İçine mi sinsin hagsgsf bunu fark etmemişim
burada bak
..misal ben bodrum tatilinden dönüyorum hemen anında buluştuk naptın nasıl geçti içine sinsin bile demedi.. l
ki bodrum tatili dedigin nedir ki, herkes muglada zaten yazin. alt tarafi tatile gitti diye neden birine ekstra ilgi gostereyim ki?
ki gezmek benim icin yasam tarzi, bayilirim insanlarin gezi storisine bakmaya. ama her insanin degil. gitmeyi dusundugum yere gidip onerilerde bulunanlari hem izlerim hem ekra goruntusu alirim. ama cogu insan ya kendini cekiyor ya restorani mekani. bana ne yani neden izleyeyim. bayramda arkadasim guneydogu ve doguya gitti turla. oralari cok severim, tekrar tekrar gitmek isterim. mesela gitmisken degisik yerlere ugrasa ne bileyim bingöl yüzen adalari paylassa falan izler izler screenshot alirim. ama bir on gözlu kopruyu cekmis, bir ongozlu kopru manzsrali kahvesini cekmis, bir on gozlu koprude şık şıkıdım kendini cekmis, bir turdaki arladasiyla "on gozli koprude ne mutluyuz" bomerangi cekmis. gittigi yerlerin hepsi zaten ezberlenmis turistik yerler. hadi bir iki izledim yani neden 20 story izleyeyim ki?

`