- Emoji Skoru
- 2.031
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi canparca65
-
Herşey bir kenara duruma insani bir yönden bakalım ve bence en katıksız tarafsız durum bu olur,yurtdışı tatili yapıp gezip gezip fotoğraflar paylaşan bir arkadaşım varsa ve ben sadece bakmakla yetiniyorsam dürüst olalım zevkten dört köşe olmaz kimse,geçin bunları ben arkadaşım adına mutlu olurum fln fln niye yahu kim niye başkası geziyor tozuyor diye çok mutlu olsunki,bu kötü niyet değil bu tamamen insani bir durum o yüzden bunun için yadırganmamalı bir insan,ben şuanda sıkıntıdan ölüyorum mesela,bir arkadaşım Danimarkadan bir bacağı havada baybay yaparken bir fotoğraf paylaşsa arkadaşlıktan bile çıkartırım engelleyedebilirim çok emin değilim kendimdenBana her mesajında can dostum diye hitap eden bir arkadaşım var ,ama benim içime sinmeyen bir şeyler var yanlış düşünüyorsun da diyebilirsiniz ..misal ben bodrum tatilinden dönüyorum hemen anında buluştuk naptın nasıl geçti içine sinsin bile demedi.. bir hafta İsveç , Norveç , Danimarka tatilinden döndüm yine ne iyi yolculuklar dedi,,döndüğümde buluştuk nasıl geçti demedi ..üstüne sosyal medyada her storyme bakan bu kişi tatil yurtdışı hikayelerime bakmıyor sonrasında günlük paylaşımlara bakmaya devam ediyor kasıtlı yaptığını düşünüyorum ben herkesi kendim gibi sanıyorum maalesef ben sevdiğim dediğim arkadaşlarıma mutlu anlarını sorarım bakmaktan keyif alırım..siz ne düşünüyorsunuz
Tatilleri eşiniz dostunuz arkadaşlariniz sosyal medyada beğensin diye mi yapıyorsunuz?
Ev, araba alana içine sinsin dendiğini duydum da tatilden dönene niye densin ya? Çok mu yokluk çekmiş anlamadım, niye böyle bir tribe girmişburada bak
ki bodrum tatili dedigin nedir ki, herkes muglada zaten yazin. alt tarafi tatile gitti diye neden birine ekstra ilgi gostereyim ki?
ki gezmek benim icin yasam tarzi, bayilirim insanlarin gezi storisine bakmaya. ama her insanin degil. gitmeyi dusundugum yere gidip onerilerde bulunanlari hem izlerim hem ekra goruntusu alirim. ama cogu insan ya kendini cekiyor ya restorani mekani. bana ne yani neden izleyeyim. bayramda arkadasim guneydogu ve doguya gitti turla. oralari cok severim, tekrar tekrar gitmek isterim. mesela gitmisken degisik yerlere ugrasa ne bileyim bingöl yüzen adalari paylassa falan izler izler screenshot alirim. ama bir on gözlu kopruyu cekmis, bir ongozlu kopru manzsrali kahvesini cekmis, bir on gozlu koprude şık şıkıdım kendini cekmis, bir turdaki arladasiyla "on gozli koprude ne mutluyuz" bomerangi cekmis. gittigi yerlerin hepsi zaten ezberlenmis turistik yerler. hadi bir iki izledim yani neden 20 story izleyeyim ki?
bakmayın siz o yorumlaratatilimi insanlar için yaptığımı nerden çıkardınız tatil en basit örnek mutlu anlardan verdiğim bir örnek bu bir başarı da olur terfi de olur ..algılamak isteyen istediği gibi algılasın fakat ben değer verdiğim insanın başarı tatil vs görmezden gelmem bu konuda hassas olmamım sebebi belki de bu
Kendisi gidemiyorsa içten içe size imrenmiş olabilir.İnsan fıtratı,doğaldır.Arkadaşınızla ilgili konunuzda anlattıklarınızdan başka bir sorun yoksa normal bir şekilde devam edin arkadaşlığınıza.Bana her mesajında can dostum diye hitap eden bir arkadaşım var ,ama benim içime sinmeyen bir şeyler var yanlış düşünüyorsun da diyebilirsiniz ..misal ben bodrum tatilinden dönüyorum hemen anında buluştuk naptın nasıl geçti içine sinsin bile demedi.. bir hafta İsveç , Norveç , Danimarka tatilinden döndüm yine ne iyi yolculuklar dedi,,döndüğümde buluştuk nasıl geçti demedi ..üstüne sosyal medyada her storyme bakan bu kişi tatil yurtdışı hikayelerime bakmıyor sonrasında günlük paylaşımlara bakmaya devam ediyor kasıtlı yaptığını düşünüyorum ben herkesi kendim gibi sanıyorum maalesef ben sevdiğim dediğim arkadaşlarıma mutlu anlarını sorarım bakmaktan keyif alırım..siz ne düşünüyorsunuz
hacca umreye gitmemis ki "insalah bir gün bize de nasip olur" densin. alt tarafi bodrum (ki bodrum olmaz mugla olur, hersey dahil otel olmaz pansiyon olur kamp olur gidilir yani, yeter ki istensin. ben dar gelirli sayilabilecek biriyim, butcemi dogru yonettigim icin defalarca gjttim, rafting gibi etkinliklere de katildim hic de yuksek paralar harcamadim)bakmayın siz o yorumlara
kıskanıyor, fesat net
özellikle hikayelere bakmıyor ve sormuyorsa
kimse kusura bakmasın
benim arkadaşlarım da hep gider tanıdıklarım
hep sorarım ederim inşallah birgün bize de nasip olur vs derim
çok şükür kıskançlığım yoktur
Arkadaslarimin tatilini, yurtdisini falan kıskanmam. Coguna bakarken "surasi ilgincmis, ne guzel geziyor ya masallah" der gecerim. Ama -konu sahibini tenzih ederek- gittigi yerden gormemis gibi seksen tane story atiyorsa "ay anladik yurtdisindasin" der atlarim storylerini cunku bir yerden sonra bayiyor. Hasedimden degil yani, ben de 20 ulkeye gittim, niye hasetleneyim? Sıkıldığımdan atlarim
Muhtemelen yurtdışına, tatile gidince abartılı tepkiler veriyosunuz. Benim de böyle birkaç tanıdığım var. Saatte 38 story atıyor, döndükten sonra başka hiçbir şey konuşmuyolar. Bazen tatile, geziye gittiklerinde bu kişileri sessize alıyorum.
İroni yapıyorsunuz değil mi?bakmayın siz o yorumlara
kıskanıyor, fesat net
özellikle hikayelere bakmıyor ve sormuyorsa
kimse kusura bakmasın
benim arkadaşlarım da hep gider tanıdıklarım
hep sorarım ederim inşallah birgün bize de nasip olur vs derim
çok şükür kıskançlığım yoktur
İroni yapıyorsunuz değil mi?
Yaw shshsahajaajs vallahi kendi yorumumu okurken aklımdan bu geçiyordu
Tatil bir terfi ya da başarı değil ki .tatilimi insanlar için yaptığımı nerden çıkardınız tatil en basit örnek mutlu anlardan verdiğim bir örnek bu bir başarı da olur terfi de olur ..algılamak isteyen istediği gibi algılasın fakat ben değer verdiğim insanın başarı tatil vs görmezden gelmem bu konuda hassas olmamım sebebi belki de bu
Arkadaşım bilgisayar öğretmeni ve özel bir kolejde çalışıyor. Kolejin daha önce hiç katılmadığı bir robotik kodlama yarışmasına öğrencileri ile katılıyor ve Türkiye genelinde 2.oluyorlar. Bu bir başarıydı ve onunla gurur duydum ama aynı arkadaşım tatile gitse bununla ilgili sohbet açmam konuşmam. Çünkü sevdiğim bir sohbet konusu değil. Bu onu kıskandığım ya da sevmediğim anlamına gelmeztatilimi insanlar için yaptığımı nerden çıkardınız tatil en basit örnek mutlu anlardan verdiğim bir örnek bu bir başarı da olur terfi de olur ..algılamak isteyen istediği gibi algılasın fakat ben değer verdiğim insanın başarı tatil vs görmezden gelmem bu konuda hassas olmamım sebebi belki de bu
Ben hayatı nispet için yaşadığını bildiğim insanlara “nasıl geçti tatil” diye bile sormuyorum. Çünkü sorsam biliyorum ki kitleyecekler beni. Hayatı keyif almak için değil insanlara göstermek için yaşıyor bazıları. “Nasıl geçti” sorusu aslında nezaketen sorulan bir soru, meraktan sorulmuyor. Ama ayrıntılı ayrıntılı anlatıyolar kimsenin umrunda olmayan detayları. İyi geçti de geç.Arkadaslarimin tatilini, yurtdisini falan kıskanmam. Coguna bakarken "surasi ilgincmis, ne guzel geziyor ya masallah" der gecerim. Ama -konu sahibini tenzih ederek- gittigi yerden gormemis gibi seksen tane story atiyorsa "ay anladik yurtdisindasin" der atlarim storylerini cunku bir yerden sonra bayiyor. Hasedimden degil yani, ben de 20 ulkeye gittim, niye hasetleneyim? Sıkıldığımdan atlarim
Ha şu var sadece konu sahibine hak verebilecegim. Normal duz arkadas degilse, gercekten yakin arkadassa donunce konusurken bir "nasil gecti tatil" diye sorulur. Ben de sorarım, yakin arkadaslarim da sorar. Ama buna cevaben yarim saat tur rehberi gibi anlatilmaz, "ya guzeldi valla, baya gezdik iste, degisiklik oldu" der gecilir ekstra soru sorulmuyorsa. Arkadasi bunu bile yapmiyorsa biraz bozulmakta haksiz diyemem. Nispet firsatini kacirmaktan ziyade yakin arkadaslar birbirinin hayatiyla ilgilenir diye dusundugumden.
Ay neresiymis o ulke cok merak ettim.Hatta gezginlerin en kötü gezi tecrübemi yaşadım dediği bir ülke var. Orayı bile inanılmaz övdü. Bu da açıkçası bana samimi gelmiyor. Gezi tecrübesi aktarmıyor da en iyi hayatı kendisinin yaşadığını kanıtlamaya çalışıyor gibi oluyor.
Nere olduğunu söylemiyim çünkü illa birileri alıntılayıp ben çok beğendim diye muhalefet eder şimdi uğraşamamAy neresiymis o ulke cok merak ettim.
Hindistan olabilir mi ya genelde orası beğenilmiyor ckdxjdnxAy neresiymis o ulke cok merak ettim.