yanlış mı düşünüyorum

bizim buralarda İzmirde çok kullanılır ..yedi kat yabancı işyerinde samimiyetin yokken bile biri bir yerden döndüğünde içine sinsin denir .nezaketten bir haberseniz tabi
40 yıllık İzmirliyim kimse bana içine sinsin demedi, ben de kimseye demedim.

Nezaketi bilemedim ama siz dilbilgisinden bihaber olabilirsiniz sanki.

bizim buralarda İzmirde çok kullanılır ..yedi kat yabancı işyerinde samimiyetin yokken bile biri bir yerden döndüğünde içine sinsin denir .nezaketten bir haberseniz tabi
Ya yeni bir ev ya da araba aldığında falan denir o neyse de neden tatile giden insana içine sinsin denir ya çok saçma değil mi içine sinmiş ki tatiline devam etmiş yani. Ev ya da araba aldığına pişman olabilir insan ve geri dönüşü zordur o yüzden içine sinsin iyi bir temennidir ama tatile giden insan neden kendine böyle bir beklenti de bulunur?

Kadın tatilinize bakmıyor diye dert edinmiş siniz ordan da bu anlam çıkıyor ne güzel eglenmissiniz başkasının görüp görmemesi bence umrunuzda olmasın

Hayır bir de bitmiş gitmiş tatil. İçine sinmişse sinmiştir, sinmemişse sinmemiştir. Gitmeden önce söylenmesini beklese bir derece ama döndükten sonra aşırı mantıksız.

Hayır bir de bitmiş gitmiş tatil. İçine sinmişse sinmiştir, sinmemişse sinmemiştir. Gitmeden önce söylenmesini beklese bir derece ama döndükten sonra aşırı mantıksız.
Hah işte demek istediğim bu. Baktı içine sinmiyor yarıda keser dönersin kimse zorla tutmuyor ki sonuçta geri dönüşü olan bir şey. İçine sinmese dahi arkadaşı dedi diye sinecek değil ya. Ne kadar taktı bu konuya

Ay benim nişanda düğünde aramın iyi olduğu kuzenim balayında yurtdışında bir adaya gittim hiçbir fotomu beğenmedi……

Çok üzüldü yurtdışına gittim diye kendisi gidememişti.

dünya senin çevrende dönmüyor
herkesin işi var
sen ona '' ne derdin var '' diye soruyor musun ?

Millet tatil storylerinizi görsün diye mi gidiyorsunuz tatile? Kim baktı kim bakmadı onu görüyor bunu görmüyor diye bakacak kadar çok mu zamanınız var?
Çok çiğ hareket.

Valla yorumlardaki gibi dúsúnmuyorum ben

Iyi bir arkadassaki eger iyi yatiller diler gelince sorar nasil gectigini. Nereye gitsem bir vok arkadasim bu dediklerimi yapiyor, ayrica foto bile istiyolar bol cek diye. Seviniri biri biyere giderken..

Arkadasiniz fesatlaniyor olabilir gezmelerinize

Bunların bir de şey versiyonu var fotoğraflarımı beğenmedi. Şimdiye kadar bir arkadaşımın fotoğrafına beğeni attığımı hatırlamıyorum. Hayırlı olsun denecek bir şey varsa denir yoksa kimsenin nerede gezip tozduğu eşi ve çocuğuyla attığı fotoğrafı umrumda değil.

Yakın arkadaşımsa sorarım ya ben anlatsın resimleri bana gostersin .Komik hikayeler çıktıysa o geziden beraber gülelim.Ben severim.Tabi arkadaşımsa zaten karakteri düzgündür.Amaci gösteriş değildir .Bu yüzden severim dinlerim ben.

Bide sevdiğim biriyse bildiğim biriyse canı azcik gösteriş yapmak istediyse de olabilir Hani heyecan yapmıştır . Görmediği ülke kültür çok hoşuna gitmistir .Kötü niyet değilde azcik birazcık buldumcuk olmuştur az ama .Normal ayarlarına dönecek şekilde .Bunuda dert etmem.Yani bazen bende olur oda dert etmez.Olabilir bunlar .

Arkadaşınla aynı konumda değilsen kıskançlık yapıyor olabilir. Sevdiğin birisiyse önemseme bu durumu ben sıfır araba almıştım dönüp bana hayırlı olsun bile dememişti eşimde arkadaşın bilmiyor mu araba aldığını duymazlıktan geliyor demişti araba konusu olunca çünkü araba o hafta olay olmuştu sürekli hepimiz araba muhabbeti yapıyorduk özelliklerini falan sayıyordu herkes gelip o duymazlıktan geliyordu ben de kızcağız belki kıskanmıştır demiştim çünkü aynı seviyede değildik ekonomik olarak ben bunu anlayışla karşılamıştım insanız normal.

Millet tatil storylerinizi görsün diye mi gidiyorsunuz tatile? Kim baktı kim bakmadı onu görüyor bunu görmüyor diye bakacak kadar çok mu zamanınız var?
Çok çiğ hareket.
sayın halleyy hayatınız boyunca pek kitap okumadınız sanırım algı probleminiz var ben milletten mi bahsediyorum bir kişiden mi ??ayrıca o bu kim bakmış asla umrumda değil normal bir insanın hayatında 1 ya da 2 kişi olur önemsediği ve yakın arkadaştan hemen akabinde buluşunca bir nasıl geçti sorusu beklenir hala abes olduğunu düşünmüyorum ben 5000 takipçim var kim bakmış kim bakmamış takip edemem zaten işim de olmaz umrum da..ayrıca arkadaşımı da takip etmedim abes bir şekilde dikkatimi çekti tesadüfen yani

Sayın canparca65 kitap okumadığımı düşünmenize şaşırdım. Algı problemim olduğumu düşünmüyorum.
Konunuzda gittiğiniz tatil stoylerine arkadaşınızın (özellikle siz tatildeyken)bakmadığını yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam, millet bakmış mı kim görmüş kim görmemiş diye bakmıyorsanız, bakıp bakmadığını nerden biliyorsunuz?

`