• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı düşünüyorum?

yeni geline neden ikinci el ürün teklif ediyorsunuz? sizin eskinizi kullanmak zorunda mı?

teklif dahi etme bence abin de çok sinirlenir.
Kendisi dedi ikinci el de olur uygun fiyatli bir koltuk bakacağım diye öyle deyince dedim ben de isterse diye . Zaten abim istemedi konu kapandı .

Alsın başına çalsın koltuğunu
Hem haksız hem de sinirli mi
Abin yerde otursun onun koltuğunda oturmasın
Aslında abime karşı yanlış davrandığının farkında ama bu olaylardan olmadan önce eşim abimle sohbet ederken abim bir olaydan bahsetmiş arkadaşım boşandı şu kadar tazminat aldı çok iyi para falan diye. Bizimde düğün de böyle para olayı oldu sonra abim benden habersiz eşimden kredi çekmesini falan istedi falan filan derken eşim abimin paragöz olduğunu düşündü ve bizi abimin ayırdığına inaniyo tazminat parası için o yüzden nefret ediyo abimden . Yoksa bana dedi ki şu an ailenle görüşseydim maddi manevi babana kesinlikle destek olurdum diye olurdu da merhametli gerçekten

Abin evleniyorsa evindeki kullanılmış eşyayı vermek bence ayıp, yardım etmeyi çok istiyorsan hediye olarak yeni bir tane alabilirsin almayacaksan da ortalığı karıştırma.

Kocan tam densiz, yeni evleneceklere, evindeki koltuğu satmak ne demek ya! İkinci el istiyorlarsa gider alırlar neden senin kocanın götünü yaydığı koltuğu alsınlar ki?

Bir de hesap yapıyorsun, eski fiyattan düşünmek lazım değil mi diye yani cidden abine bunu teklif ediceksin öyle mi?

Benim ablam yalnız yaşıyor evini değiştirecek, eşyalarını da komple değiştirecek, eşim 2 tane beyaz eşyasını biz hediye alalım dedi.
Kocanın nasıl bir dangoz olduğunu anla diye anlattım.
Canım bu kadar da zengin değiliz ki. Valla imkanım olsa abimin bütün düğün masrafını karşılarım.
Tamam ilk başta ben de ücret istemedim zaten. Eşim kem küm edince dedim eski fiyattan olsun bari diye. Sonuçta bizim de borçlarımız var . Evindeki yeni koltuğu da bedava vermeye razı olmayabilir ne diyim zaten abim istemedi konu kapandı

Altınları çalmadı. Eşimin iş yerinde düğün için arkadaşları aralarında para toplamışlar . Bir arkadaşı zarfın içinde düğüne getirmiş abimi eşimin kardesi sanmış vermiş. Abim de bize hiç söylemedi vermedi zarfı . Sonra ortaya çıktı abim de bizim düğün gecemizde annemin teyzesi vefat etmişti sabahına şehir dışına yola çıktılar öyle haber alınca unuttum zarfı dedi. Ama abimi savunmuyorum maalesef böyle huyları var eğer biz üzerine düşmeseydik para nerde diye abim gelip de vermezdi.
Kusura bakmayın benjm aklımda öyle kalmış

Aileyi birbirine düşüren sendin hatirlatirim. Ayrıca esin merhametli falan değil. Çocuk olayı harika olmuş ama çok tebrik ederim. Yeni konularin bosanamiyorum çünkü çocuğum var şeklinde olacak. Hayırlı uğurlu olsun.
Aileyi neden ben birbirine düşürmüşüm mantıklı bir açıklamanız var mı?
Kavgalarımızı yaptığım her şeyi ailesine kötü lanse eden dedikodumu yapan kocam ve kaynanam varken ben mi suçlu oluyorum. Hatırlatirim çift terapisine bile eşimi zorla ikna edip gitmiştik ondan sonra bile benden habersiz annesini alıp benim aileme gitmişti beni şikayete.
İyi okuyun iyi anlayin. Oturduğunuz yerden boş boş eleştiri yapmayın. İlahi Adalet var ...

Yazdılar canım sakin yapma diye oda kesinlikle dedi falan baya biseyler demişti
Sizin hayatınız hep aynı mi devam ediyor . Yani hiç mi problem yaşamıyorsunuz hiç mi aksilik olmuyor hiç mi imtihandan geçmiyorsunuz. O zaman yaşadıklarımdan dolayı öyle düşünüyordum öyle de yaptım . Sonra zaman geçti ve şu an mutluyum napiyim eskiden öyle oldu diye anne olmak istemek hakkım değil mi .

Sizin hayatınız hep aynı mi devam ediyor . Yani hiç mi problem yaşamıyorsunuz hiç mi aksilik olmuyor hiç mi imtihandan geçmiyorsunuz. O zaman yaşadıklarımdan dolayı öyle düşünüyordum öyle de yaptım . Sonra zaman geçti ve şu an mutluyum napiyim eskiden öyle oldu diye anne olmak istemek hakkım değil mi .
Yukardaki mesajınizda daha ılımlı burada çok fevrisin cift karakterlimisin eski konularına bak büyük büyük konusan asla çocuk yapmam bu adam baba olmayı hak etmiyor diyen sensin me yaparsanız yapın

Yukardaki mesajınizda daha ılımlı burada çok fevrisin cift karakterlimisin eski konularına bak büyük büyük konusan asla çocuk yapmam bu adam baba olmayı hak etmiyor diyen sensin me yaparsanız yapın
Çift karakterli olmakla ne ilgisi var. Saçma düşünüyorsunuz benim demek istediğim insan her dönem her gün yani aynı olmayabilir o zaman büyük bir stres ve baskı altındaydım o şekilde düşünüyordum sonra zaman geçti ve bir şeyler düzeldi ve artık farklı düşünüyorum bu olabilir insanların bunu yargılayıp eleştirmesine kızıyorum sanki şiddet yanlısı uyuşturucu bağımlısı bir eşe dönmüşüm gibi bir tavır var bu formda

Aileyi birbirine düşüren sendin hatirlatirim. Ayrıca esin merhametli falan değil. Çocuk olayı harika olmuş ama çok tebrik ederim. Yeni konularin bosanamiyorum çünkü çocuğum var şeklinde olacak. Hayırlı uğurlu olsun.

Pericim bu mesajımın nesine şaşırdın? Böyle kendini bütün konularda habersiz, uzayliymissin da biz kendi kendimize uydurup yaziyormusuz gibi tavırlarına bayılıyorum.

Abinle esinin arasinda ne gecti bilmiyorum ama abin en doğru olani yapmış. Sizden gelen koltugu da istemez muhtemelen.

Aileyi neden ben birbirine düşürmüşüm mantıklı bir açıklamanız var mı?
Kavgalarımızı yaptığım her şeyi ailesine kötü lanse eden dedikodumu yapan kocam ve kaynanam varken ben mi suçlu oluyorum. Hatırlatirim çift terapisine bile eşimi zorla ikna edip gitmiştik ondan sonra bile benden habersiz annesini alıp benim aileme gitmişti beni şikayete.
İyi okuyun iyi anlayin. Oturduğunuz yerden boş boş eleştiri yapmayın. İlahi Adalet var ...

Peri açtırma bana eski konularını. Usenmesem hepsini tek tek dökerim buraya. Herkesin zekasını kendi zekanla bir tutma. Bir ara sevgili bile yaptın reglim benimle ilgilenmiyor diyordun, sorunca boşandık yazıyodun. Sen daha evliyken boşanmadan sevgili derdine dusmustun. Şimdi kalkıp burada herkes koca düşmanı yazan yine sen.

Günün sonunda çocuk yapıp evde oturcaktın da neden onca tantana çıkardın? Sonunda adamın dediği oluyor, sen rahat bi üç yıl yoksun sahalarda, çalışayım desen hemen anasını burnuna sokacak anam baksın ben bakıcı istemem diye yokuş yapacak. Daha çok konuşuruz biz senle burda Peri.

Biz eşimle problemli olduğumuz dönemde abimle kavga etmişlerdi ama abim haklıydı. Sonra biz barıştık falan ama abim eşimi istemiyor kesinlikle.
Şimdi abim evleniyor ve durumu da iyi değil yani gelinimiz de çalışıyor kira da oturacaklar borçla ev düzmeye çalışıyorlar. Gelinimizle dün sohbet ederken bana dediki oturma odası için yumuşak bir L koltuk almayı düşünüyorum ucuz bir yerden dedi. Benim de aklıma şu geldi biz de çocuk odası yapmayı düşünüyoruz oturma odasına ve tam da istedigi koltuk var ben de düşünüyordum ne yaparız diye eşime dedim abim gile versek mi. O da bedavaya vermem kesinlikle koltuğun fiyatı şu an ne kadarsa 5 aşagisindan veririm yaptı. Ben de bozuldum. Çünkü 4 yıl önce almıştık ne kadar az kullansak bile 2. El sonuçta bir de 4 sene önceki fiyattan düşmek gerekmiyor mu bana kalsa hiç para almam
Bilemiyorum eşim de abimi haksız buluyor sınırlı ona karşı o yüzden de böyle davrandığını düşünüyorum yoksa merhametli biridir . Ama çok sinir oldum
Esime karşı yanlış mı düşünüyorum
Biz eşimle problemli olduğumuz dönemde abimle kavga etmişlerdi ama abim haklıydı. Sonra biz barıştık falan ama abim eşimi istemiyor kesinlikle.
Şimdi abim evleniyor ve durumu da iyi değil yani gelinimiz de çalışıyor kira da oturacaklar borçla ev düzmeye çalışıyorlar. Gelinimizle dün sohbet ederken bana dediki oturma odası için yumuşak bir L koltuk almayı düşünüyorum ucuz bir yerden dedi. Benim de aklıma şu geldi biz de çocuk odası yapmayı düşünüyoruz oturma odasına ve tam da istedigi koltuk var ben de düşünüyordum ne yaparız diye eşime dedim abim gile versek mi. O da bedavaya vermem kesinlikle koltuğun fiyatı şu an ne kadarsa 5 aşagisindan veririm yaptı. Ben de bozuldum. Çünkü 4 yıl önce almıştık ne kadar az kullansak bile 2. El sonuçta bir de 4 sene önceki fiyattan düşmek gerekmiyor mu bana kalsa hiç para almam
Bilemiyorum eşim de abimi haksız buluyor sınırlı ona karşı o yüzden de böyle davrandığını düşünüyorum yoksa merhametli biridir . Ama çok sinir oldum
Esime karşı yanlış mı düşünüyorum
Yorum yazmiştım ama iş çok farkli yerlere gitmiş 😁

Back
X