Bence hiç karışmamalısın.
Eşin bugun kızar, yarın döner kucaklar.
Rahatsızsa bu kadar görmek istemeyecek kadar ailesini
Sordukları zaman anlatır derdini.
Maşallah paralar havalarda uçuşuyor.
Siz karışmayın.
Eşiniz çok rahatsızsa gitsin konuşsun 2 ev satışa çıkarılsın toplam para da 3e bölünsün herkes yoluna baksın bir daha da para konusu olmasın böyle.
Iste soru orada eşim anlatmıyor.annesine bir seyler cıtlatmış sanırım.ama abileriyle hiç bir sey olmamiş gibi.para yüzünden abilerini kırmaktan küsmelerinden mi cekiniyor onu bilemiyorum.
Yok evler satılmaz canım .satmazlar yani.yatirim amaclı alınmiş zamanında zaten
Normal şartlarda hakkaniyetli davranan insanlar anlattığın kadarıyla kayınvalide ve peder.
Belki onlar yakınlarında oldukları için,herşeyine koştukları içindir.İhtiyaçları daha çoktur.Belki bekarlıklarında dha çok fedakarlık yapmışlardır.Ya da daha ilgililerdir.Yani bunlar sebep mi değil mi bilemem ama sana düşen bir söz hakkı yok.Sen niye kendini kötü ediyorsun ki.Eşin uygun bir dille konuşsun.Konuşamıyorsada dertlenmenin alemi yok.Ağlamayana meme vermezler.
Normal şartlarda hakkaniyetli davranan insanlar anlattığın kadarıyla kayınvalide ve peder.
Belki onlar yakınlarında oldukları için,herşeyine koştukları içindir.İhtiyaçları daha çoktur.Belki bekarlıklarında dha çok fedakarlık yapmışlardır.Ya da daha ilgililerdir.Yani bunlar sebep mi değil mi bilemem ama sana düşen bir söz hakkı yok.Sen niye kendini kötü ediyorsun ki.Eşin uygun bir dille konuşsun.Konuşamıyorsada dertlenmenin alemi yok.Ağlamayana meme vermezler.
Küçük evlat olmanın dezavantajları.Dediğim gibi.Konuşacak kişi eşin.Rahatsız oluyorsa hakkını arayacak.Aramıyorsa rahatsız olmayacak.Haklısiniz son cümlenizde.ancak işlerini yaptırmak için eşimi beklerler.bekarlıkları yanlarında geçmedi ayrıca.yani esimden farklı davranmazlar.hatta en iyisi esim.bir abisi bagırir cagirir küser.zaten o küser diyo susuyor anneleri de sanırim
Şimdi diğer 2 kardeş evliler mi
Kendilerine ait evleri olduğu halde mi geçip o evlere oturdular.
Yoksa kirada oturacaklarına ailesinin evlerine mi geçtiler.
Sizin evinizi ailesi mi aldı mesela.
Kendi imkanlarınız la mı aldınız.
Cevaplarına göre yorumum değişir
Şimdi diğer 2 kardeş evliler mi
Kendilerine ait evleri olduğu halde mi geçip o evlere oturdular.
Yoksa kirada oturacaklarına ailesinin evlerine mi geçtiler.
Sizin evinizi ailesi mi aldı mesela.
Kendi imkanlarınız la mı aldınız.
Cevaplarına göre yorumum değişir
Biz herseyimizi kendimiz yaptik.krediyle aldik ev ve arabayi.onlarinda ayrica kendi aldiklari evleri arabaları var.ancak önceki calıştikları sehirlerde.
Evliler.aynı meslegi yapıyoruz hepimiz.eşleri de dahil.aynı maasları kazanıyoruz.evet kayınvalidemlerin evi olmasaydı kira ödeyeceklerdi yine.
Para sizin için önemli değilse dert etmeyin. Epey bir hesap kitap içeriyor yazdıklarınız.
Benim anlamadığım evlatların düşüncesizliğini neden kayınpeder ve kayınvalide üstlenir.
Buradan aldığım ders, birikimlerimi çatır çatır yicem, çocuklarıma asla bir şey bırakmıycam.
Arkamdan konuşacak evlat, gelin, damat istemem.
Demek ki evlada ne yapsan da yaranilmiyor.
Ben bu yazidan bunu cikarttim
Para sizin için önemli değilse dert etmeyin. Epey bir hesap kitap içeriyor yazdıklarınız.
Benim anlamadığım evlatların düşüncesizliğini neden kayınpeder ve kayınvalide üstlenir.
Buradan aldığım ders, birikimlerimi çatır çatır yicem, çocuklarıma asla bir şey bırakmıycam.
Arkamdan konuşacak evlat, gelin, damat istemem.
Demek ki evlada ne yapsan da yaranilmiyor.
Ben bu yazidan bunu cikarttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?