o zaman doğru kişiyi beklemeye devamKendin istemedikçe olmasın
İçinden geldiği gibi
Ilişki olsun diye değil de
Doğru kişi çıkınca zaten olur
Allah iyilerle karşılaştırsın
umarım böyle bir şey yaşamam :)İlk görüşte aşkı bir kere yaşadım ben. Dil kursunda derse başladık ve biri girdi sınıfa. Gözlerim doldu o an, karnimda bir ağrı falan. Neyse ben zaten o kadar aşığım ki yüzüne bile bakamıyorum bırakın tanışmayı. Haftalar sonra ders molasinda arkadaşıyla konuşurken evli olduğunu öğrendim. Duraklarım uçukladı, üzüldüm, kendime kızdım. Karmakarışık duygular yaşadım. İlk goruste ask her zaman iyi olmuyoe bebce :)
haklısınız :)bence fırsatları değerlendirmek lazım.
içinin ısınmadığı biri ile sevgililik bana da çok ters geliyor
ama tanışıp sohbet etmek ve flörte yönelik bir ilişki için de aşık olmayı şart koşmayın, o zaman gerçekten çok iyi insanları kaçırabilirsiniz
cevremde herkes bu şekilde ilişki yaşadığı için ben de yok mudur dedim. Inşallah bana da nasip olur :)İlk görüşte aşk var buna Emin olun hemde öyle bişey ki iki tarafta birden hissediyor durumu yıllardır tanıdığın biriymiş gibi hissediyorsun yaşadım ve bir sürü yaşayan var birde 19yaşında aşka inancımı kaybettim ne demek
Napayım :) biraz karamsar bir insanım galiba19 yaşında aşka sevgiye inancını yitirmek nedir yav? =)
Canın nasıl istiyorsa öyle yaşa, illa bir ilişkim olmalı diye kendini şartlamak saçma. Çok gençsin, zamanla karşına tanımaya değer gördüğün insanlar çıkacaktır, tanışmaktan zarar gelmez. İnsan bazen ilk görüşte çarpılmaz ama tanıdıkça çarpılır. Bunu unutma sadece.
Evet evet aşk olmasa bile etkilensem ona da razıyım :) teşekkür ederimAcele etme. Bekle.
İlk görüşte aşk var. En azından ilk görüşte etkilenmek çok önemli.
Emin ol görünce çarpılacağın biri çıkacak karşına.
Anlıyorum. Haklısınız acele etmemeliyim. Teşekkür ederim :)İlk görüşte aşk deyince herkes böyle çok gözünde büyütüyor da aslında ilk görüşte aşk, ilk görüşte birini fark edip onu unutamayıp kafaya takmak oluyor ehehe. İki kere geldi başıma, ikisiyle de yürümedi.Şu anda ilişkimi yürüttüğüm kişi, eski sevgilimden ayrıldığımda arkadaşlarımın beni kafamı dağıtmam için zorla götürdükleri bir yerde tanıştığım, beni mutlu etmek için gördüğü günden beri komiklik yapan, düzenli olarak ilgilenerek beni zamanla tavlayan, kendine aşık eden birisi. İlk görüşte aşk her zaman en iyisi olmayabiliyor herhalde. :) Çok acele etme derim o yüzden.
hahaha teşekkür ederim :)Aşkın ömrü 3 yılmış
bilimsel veriler bu yönde ama sevgi
( beslendikçe ) ömür boyu sürer..
O kadar gençsin ki aşkı aramaya gerek yok tatlım vakti gelince o gelir seni bulur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?