yanlış mı yapıyorum

Evet yanlış yapıyorsunuz hiç olgun değilsiniz.

Küçücük olayda ben eşek başı miyim diye olay çıkardığınizda saygınlığınız artmaz azalır. Cool olun biraz.

Eşinize görümcenizden bahsederken sürekli karşı taraf diyorsunuz. Savaş mi var hayırdır dese ne diyeceksiniz? Ne demek karşı taraf? Düşmanca davrandığınizi bu kadar belli etmeyin yoksa eşini dolduran gelin konumuna düşmeniz an meselesi.

Tabi eşiniz de şimdilik alttan alıyor ama bir süre sonra eh yeter diyecektir. Kim ister ki sürekli şikayetlenen insan?

Bir de Allah aşkına mantıklı düşünün kardeşi onu aradiysa eşiniz ne yapsın? Bunu şikayet etmeniz çok saçma.
kötu bi nıyet olarak yapmıyorum bnu . derdımı anlatmak mabnda yapıyorum hepsi bu.. bazı konularda haklısınız evet ama ben bunu artniyet olarak asla yapmıyorum.

Kız aman be.
Görümcenle bu kadar tartışsaydın şimdiye sorun çözülmüştü.Ya küsmüştünüz yada görümcen tavırlarını düzeltmişti.
Başkalarının hareketlerinden yola çıkarak eşinizle kavga etmeniz başlı başına yanlış

Kız aman be.
Görümcenle bu kadar tartışsaydın şimdiye sorun çözülmüştü.Ya küsmüştünüz yada görümcen tavırlarını düzeltmişti.
Başkalarının hareketlerinden yola çıkarak eşinizle kavga etmeniz başlı başına yanlış
haklısınız en guzeli onun davrandıgı gibi davranmaya devam etmek. Boş vermek en iyisi..

kızlar ben 1 aylık evliyim. eşimle her şeyi dertleşiriz. ya da genelde anlatan benim hep..
bu aralar fazlaca yoğun işlerinden dolayı hep mesai ctesi pazarda çalışıyor.
ev konularında bana yardım eder fln ..
hep yanımda olmustur kızkardesı fazlaca her şeye karışır zamannda çok engellediği olmustr şükür ki şuan karışmıyor allahtan bende zaten mesafeliyim. ama genelde ben her şeyi kendisine söyleyen tarafım yok o neden böle davrandı fln senn kızkardesın nedn böle davrandı yok arkadasın neden böle yaptı o da haklısın ama hayatım ne yapayım fln der. en son tartsmamızda ben kızkardesınden hbr beklerken (davet etmıstım)oda gidip abisini aramıştı . benmki de dalga evin işlerine bakıyo ona hbr ver demiş.. mesela bnu ona söyledim benm hbr beklediğimi biliyor neden beni yok sayıp seni arıyor dedim nereden bileyim fln dedi. söz konusu bu durum baya tartısmaya sebep oldu. çok ince dusunuyosun herkes öle dusunemez sen ikizler burcusun kafaya takıyosun bilmem ne fln dedi. bende dayanamadım bak yapılması gerekenler vardr dedim birisi vefat ettiğinde genel olrk arayıp herkes baş sağlığı diler biri haber bekliyosa da hbr verirsin o kişiye dedim seni arayabiliyosa beni de arayabilirdi fln dedim baya uzadı ..

ben sürekli böyle konustgm için hata mı yapıyorum. kızkardesını arayıp söyleyebilirdm bu durumu ama çok sonradan aklıma geldi. ben senden hbr beklerken sen neden abini aradın diye ama bu sefer de aklıma gelmedi fln modu oldu olacak diye çok umursamadım. ama bu durum benmkıyle arama giriyor sanki ..
Ben 4 yıllık evliyim asla eşimle ailesini karşı karşıya getirmedim. Şimdi büyük sözler etmek bana düşmez etmicem de çünkü çok büyük şeyler yaşamadım eşime iletecek kadar. Yani eşimin araya girmesine gerek olacak şeyler olmadı ben hep gerekeni yaptım. Yani demek istediğim siz de söylüyorsunuz bu durum eşimle arama giriyo diye. Böyle her şeyi eşinize anlatmanın bir anlamı yok. Bir gün yeri gelir böyle durumlarda abini değil beni ara dersin olur biter .öyle eşinle tartışacak aranızı açacak bir konu değil ama bunlar birikirse adam da bir süre sonra yeter artık der. Bunlar kendinizin halledebilecegi konular ve bence bir kadın kimsenin korumasına muhtaç değil . Kendi hakkınızı savunun sizi üzen durumlara dur diyebilirsiniz. Eglenmissiniz netice de yani küçük çocuk değilsiniz. Bu durum bir süre sonra eşinizin ailesi tarafından sürekli oglumuzu dolduruşa getiriyor bizden soğutuyor vs olur ki öyle de. Ben kv ile yeri gelir tartisirim ama eşime hiç söylemem ki ben haklıyımdır. Kv de bunu çok iyi bir.

Kadın dırdırı dedikleri tam da bu olsa gerek.
Yazık adama, işten gelince evde de huzur yok.
Kardeşin onu dedi, bunu demedi, seni aradı beni aramadı...
Eşinizin yerinde olsam bu hayat böyle nasıl geçecek? Diye derdime yanardım.

Ben 4 yıllık evliyim asla eşimle ailesini karşı karşıya getirmedim. Şimdi büyük sözler etmek bana düşmez etmicem de çünkü çok büyük şeyler yaşamadım eşime iletecek kadar. Yani eşimin araya girmesine gerek olacak şeyler olmadı ben hep gerekeni yaptım. Yani demek istediğim siz de söylüyorsunuz bu durum eşimle arama giriyo diye. Böyle her şeyi eşinize anlatmanın bir anlamı yok. Bir gün yeri gelir böyle durumlarda abini değil beni ara dersin olur biter .öyle eşinle tartışacak aranızı açacak bir konu değil ama bunlar birikirse adam da bir süre sonra yeter artık der. Bunlar kendinizin halledebilecegi konular ve bence bir kadın kimsenin korumasına muhtaç değil . Kendi hakkınızı savunun sizi üzen durumlara dur diyebilirsiniz. Eglenmissiniz netice de yani küçük çocuk değilsiniz. Bu durum bir süre sonra eşinizin ailesi tarafından sürekli oglumuzu dolduruşa getiriyor bizden soğutuyor vs olur ki öyle de. Ben kv ile yeri gelir tartisirim ama eşime hiç söylemem ki ben haklıyımdır. Kv de bunu çok iyi bir.
çok haklısınız bende söyle bi durum var çekingenlk değil ama kırmama durumu var. ama en iyisi kndi işini kendi halletmek en guzeli .

Bu şekilde evliliğinizi yıpratırsınız, sizi çok sevse bile sürekli olumsuz yorum yapman sizin olumsuz bir insan olduğunuzun fikrini oluşturabilir ayrıca biraz boşvermek kazım bende sizin gibi herşeyi ince düşünür kendime eziyet ediyorum ama artık dile döktürmüyorum bunu

Bu şekilde evliliğinizi yıpratırsınız, sizi çok sevse bile sürekli olumsuz yorum yapman sizin olumsuz bir insan olduğunuzun fikrini oluşturabilir ayrıca biraz boşvermek kazım bende sizin gibi herşeyi ince düşünür kendime eziyet ediyorum ama artık dile döktürmüyorum bunu
dile dökmemek gerek evet ama bazen kendmı tutamıyorum pat pat çıkıyor. bu huyuma dur demem lazım..

kız öyle valla bıkbıkbık devamlı konuşsa biri deliririm ben. kafaya takacak başka şeyler bul hobi edin.
çalışıyorum zaten . kafaya takacak biri değilim aslında. o kızın benmle ilgili geçmişyn derdi var onu anlamıyorum bir şey yapmışm gibi. saygılı olsun yeter. böyle abisnn yannda ailesinn yannda canımlar cicimler bi guzel konusmalr fln samimi gelmiyor.

çalışıyorum zaten . kafaya takacak biri değilim aslında. o kızın benmle ilgili geçmişyn derdi var onu anlamıyorum bir şey yapmışm gibi. saygılı olsun yeter. böyle abisnn yannda ailesinn yannda canımlar cicimler bi guzel konusmalr fln samimi gelmiyor.
çağırma konuşma illa akraba diye her dk örüşmek her yaptığından anlam çıkarmak da gerekmiyo

çağırma konuşma illa akraba diye her dk örüşmek her yaptığından anlam çıkarmak da gerekmiyo
birebir söylenen bir şey yok bu sefer de kardesımı neden cagırmıyorz neden gelmıyor gıtmıyoruz modu olacak ben ne yaptım modu olacak. abisnn yannda ii davrandıgı içinde kimse anlamıyor bişiy..

Böyle basit şeylerden eşinizle tartışmayın.Adamlar susuyor susuyor sonra dolup birden ben senden boşanmak istiyorum diyor.Burada kaç tane böyle konu okuduk.Eşiniz kızkardeşinin size saygısızlık yapmasına izin vermiyorsa,sizi savunuyorsa geri kalan önemli değil.Tartışma çıkarmayın

Böyle basit şeylerden eşinizle tartışmayın.Adamlar susuyor susuyor sonra dolup birden ben senden boşanmak istiyorum diyor.Burada kaç tane böyle konu okuduk.Eşiniz kızkardeşinin size saygısızlık yapmasına izin vermiyorsa,sizi savunuyorsa geri kalan önemli değil.Tartışma çıkarmayın
allah için ne desem yaptı adam hakkını ödeyemem. bazen bir şey oldugunda merak etme seni kimsenn ezmesine izin vermem diyo. biri bişy mi yaptı sende yap biri bşy mi dedi sende söyle dio.. evet beni savunuyor.

allah için ne desem yaptı adam hakkını ödeyemem. bazen bir şey oldugunda merak etme seni kimsenn ezmesine izin vermem diyo. biri bişy mi yaptı sende yap biri bşy mi dedi sende söyle dio.. evet beni savunuyor.

Merak ettim normalde mükemmeliyetçi misiniz yani en ufak bir şey istediğiniz gibi değilse moraliniz aşırı bozuluyor mu genel olarak

Sen bu kafayla devam edersen,tartışmaya devam edersen,görümce melek sen ise dırdırcı ve geçimsiz kadın olacaksın.

Back
X