kızlar ben 1 aylık evliyim. eşimle her şeyi dertleşiriz. ya da genelde anlatan benim hep..
bu aralar fazlaca yoğun işlerinden dolayı hep mesai ctesi pazarda çalışıyor.
ev konularında bana yardım eder fln ..
hep yanımda olmustur kızkardesı fazlaca her şeye karışır zamannda çok engellediği olmustr şükür ki şuan karışmıyor allahtan bende zaten mesafeliyim. ama genelde ben her şeyi kendisine söyleyen tarafım yok o neden böle davrandı fln senn kızkardesın nedn böle davrandı yok arkadasın neden böle yaptı o da haklısın ama hayatım ne yapayım fln der. en son tartsmamızda ben kızkardesınden hbr beklerken (davet etmıstım)oda gidip abisini aramıştı . benmki de dalga evin işlerine bakıyo ona hbr ver demiş.. mesela bnu ona söyledim benm hbr beklediğimi biliyor neden beni yok sayıp seni arıyor dedim nereden bileyim fln dedi. söz konusu bu durum baya tartısmaya sebep oldu. çok ince dusunuyosun herkes öle dusunemez sen ikizler burcusun kafaya takıyosun bilmem ne fln dedi. bende dayanamadım bak yapılması gerekenler vardr dedim birisi vefat ettiğinde genel olrk arayıp herkes baş sağlığı diler biri haber bekliyosa da hbr verirsin o kişiye dedim seni arayabiliyosa beni de arayabilirdi fln dedim baya uzadı ..
ben sürekli böyle konustgm için hata mı yapıyorum. kızkardesını arayıp söyleyebilirdm bu durumu ama çok sonradan aklıma geldi. ben senden hbr beklerken sen neden abini aradın diye ama bu sefer de aklıma gelmedi fln modu oldu olacak diye çok umursamadım. ama bu durum benmkıyle arama giriyor sanki ..