merhaba hanımlar. erkek arkadaşımla uzun bir süredir beraberiz ve yakın zamanda aileler tanışacak. erkek arkadaşım şu an askerde ve iki aydan az bir vakti kaldı askerliğin bitmesine. bu aralar biraz tartışıyoruz, hem uzak mesafe ilişkisi hem de araya askerlik girdi. dün görüntülü konuştuk, canı sıkıldı iş hayatından ve sınavlardan söz ettiğimde. dün sormama rağmen canının sıkılmadığını söyledi. içimde kaldı, tekrardan sordum bugün. "senin bir an yanımda olmama ihtimalin bile canımı o kadar acıtıyor ki bazen" dedi, biraz sonra da "sana karşı ilgisiz kaldığımı düşünüyor musun?" dedi. bu sorular beni açıkçası bir hayli üzdü, ona karşı kötü müyüm diye sorguladım bi kendimi ve ona da sordum. o da, tam tersine iyi olduğum için böyle düşündüğünü söyledi. benim merak ettiğim nokta şu: acaba kendini yetersiz hissetmesine sebep olacak bir şeyler yapıyorum da farkında mı değilim. ondan beklentilerim elbette var ama kalbini kıracak bir şey mi yaptım anlayamıyorum. şimdi bana, fazla düşünme kafayı yersin falan diyen olur :) zaten yeterince kötüyüm, kpss beni fazlasıyla yoruyor.