- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
Yaklaşık 10 yıldır memleketime gitmiyorum. Anne ve babam yanımıza geliyor. Ama teyze, kuzen,can arkadaşlsr,25 yıl yaşadığım şehir burnumda tütüyor. Bu yıl sene başından beri gitme planı yaptım.8 günlük bir tatil. Teyzemleri göreceğim, eniştem kanserden ameliyat oldu onu ziyaret edeceğiz.Dolu dolu memleketimi yaşayacağım 8 gün istedim.Eşimin abisi ve ablası da memleketime 1,5 saat mesafede başka bir şehirde oturuyor.Ama onlarla her yaz bir ay birlikteyiz eşimin köyünde. Temmuz ayında yine hep beraber köyde buluşacağız yani görüşme sıkıntısı yok. Ama ayıp olmasın o kadar yol gittik onlara da uğrayalım dedim.8 günün 2 gecesi oraya gidelim dedik.Hadi ben 3 e çıkardım iyi niyetlimle.Cuma akşam üzeri gidelim pazartesi sabahı benim memleketime dönelim dedim.Böylece cuma sabah ve pazartesi öğleden sonra bana ait olacaktı.ama akşam eşimin abisi aradı ben işten izin aldım.direk buraya gelin, 3 gece yetmez Vs eşim de o zaman cuma sabah erken gidelim pazartesi geç dönelim dedi.sonuç 4 gün dolu dolu Temmuz ayında zaten bir ay dip dibe olacağımız adamlarla geçecek.4 gün de benim 10 yıldır görmediğim insanlarla.bence tatilin amacı bu değildi. Ben gitmiyorum dedim eşime ve gerçekten gitmeyeceğim bu şartlar altında. Yanlış mı yapıyorum