- 20 Ağustos 2015
- 6.537
- 15.758
- 248
- Konu Sahibi burcubahar0635
Bu adamla evlenmekle evet yanlış yapmışsın.
keşke bilebilseydim baştan kesinlikle evlenmezdim.
Bazi insanlarin parayla arasi iyi olmuyor ne kadar kotu bi dusunceleri yoksa bile bu boyle oluyor biliyorum cunku kendi babam boyle bi insan ve yillarca bizde senin gibi hep borc dusunduk icralar vs. sanirim esinde bu kategoride. bence verme inan o ipi eline verdin mi corap sokugu gibi
aynen borç olayı bi kere başladı mı hiç bitmiyo sanırım.ben daha bittiğini göremedim şahsen.
Sakın verme iyi yapmışsın. Sen düşünceğine o düşünsün.
orası öyle de aynı evin içinde devamlı baskı..daha nereye kadar katlancam bilemiyorum.
Lafını esirgeme canım öylesi hallerde. 5 - 10 bin filan olsa, söylenmese de olur, ama 200 binlik bir borç, kesinlikle söylenmeliydi evlenmeden önce. Bilemem hani eşinin mizacını, hangi sözü hangi şiddette kaldırabilir ama ben ağır konuşurdum yerinde olsam.
Hele bi de o kadar destek olacağım da bin lirayı başka bir ödemeyi düşünerek vermeyeceğim, bana da paragöz filan diyecek o muameleyi çekecek... Acıtırım onu, canının en yanacağı yerden vururum.
Not: Ya çoğu gitmiş azı kalmış, teşekkür edeceğine, sanki senin hayat gayenmiş, vazifenmiş gibi başına kakması ne demektir ya? Neyse oralı olmayıp bildiğini okumaya devam etmek en iyisi gibi, sen benim ilk dediğimi yapma yine.
çok yaptım.karşında utanan bi insan yoksa ya da mevcut borçlar bitmiyosa bi işe yaramıyo ki bağırıp çağırmak..adam yok işte yok ödemem lazım diyo o da sayıp sövüyo her şey daha beter oluyo karşılıklı sövüşüyoruz.bi faydası yok.
Benim durumumda olan biri daha ..Çook iyi yapmışsın vermemekle.
Ben veriyorum.Eşim borçlarına sadıktır ama benim yüzüne baktığım kişilerin borçlarını değil,kendi utanacağı kişilerin borçlarına öncelik verir,bu konuda yalanını da yakaladım kaç kere. benim maaş kartımı alır şu kadar çek dememe rağmen alır verir kafasına göre,sonra da saklamaya kaçmaya çalışır,amann saçma salak durumlar işte.Benden gizlediği borçları da var ki hiç yetmedi maaşlarımız,hatta borçlar da bitmedi.
Öff şiştim yine
seninki de çok fenaymış.insan kendini aptal gibi hissediyo bi süreden sonra.
aslında ben doğrudan borçlarına yardım etmiyorum.kendisi ve babası ödüyor.ama tabi elinde para kalmadığı için evi ben geçindiriyorum.yoksa bi de borcuna hayatta para vermem.ama teknik olarak vermiş oluyorum sanırım.3 senedir borçlara yardım ettiğin için yanlış yapmışsın.
200 bintl 3 yıl da nasıl ödediniz ben onu anlayamadım
biz ödemedik.babası çok para verdi çok büyük bi kısmını o ödedi.geri kalanını da kendi ödedi.