Yanlış mı yaptım, hatalı mıyım.

unknownearth

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2025
6
0
1
25
Hepinize selamlar. 2 buçuk yıl süren toksik bir ilişkim vardı çok seviyordum o da sevdi. Lakin sürekli rahatsız olduğu şeyler yüzünden kavga çıkarıp engellerdi 2 ay 2 buçuk ay engelli kalırdım. Her defasında ben adım attım tüm o engellemelere rağmen,hep suyuna gittim çünkü kendimi suçlu hissediyodum halbuki ayrılık sebebi olmayan aşırı saçma şeylerdi. Bana çok çektirdi sevgi adı altında kendi doğrulsrını bana diretirdi.
Asıl konuya gelicem. Bu insanla 1 yıldır ayrıyız o zaman diliminde ne aradı ne sordu taa ki o fotoğrafı görene kadar. Ben gerçekten ilişkiyi kafamda bitirdim çok acı çekiyordum. Ama bu ilişkinin artık devam etmemesi gerektiğini de biliyordum. Beni kaybetmekten korkmayan adama artık kaybettiğini anlasın diye başka birine şans verdim onu sevmek istedim sevilmek istedim ve bir müzik platformunda beni yanağımdan öperken bir fotoğraf koydum yeni çocukla .beni stalklıyo olacak ki sabahına anında yazdı bu olay biz ayrıldıktan 3 buçuk ay sonra oldu. Ve o günden beri ara ara kendini hatırlatıp bize ihanet ettin diyip duruyor evet keşke o fotoğrafi görmeseydi. Ama ilişkimiz bitmişti. Beni aldatmakla suçluyor hala kendimi çok suçlu hissediyorum. Ara ara yazıp kendini hatırlatıp benim onun için hala değerli olduğumu ama bir daha beraber olamıycağımızı söylüyor. Ne onla olabiliyorum ne de onu sevmekten vazgeçebiliyorum nasıl geçecek bu?

Engelle

Konuyu rencide edilmek için açmışsın herhalde. Şu konunun başka açıklamasını bulamadım. Yorum bile yapasım gelmedi.

2.5 ay engelli kaldığım adamla ne ilişkisi yav? Bir de 2.5 ay engeli kaldırsın diye bekliyor muydunuz? Değil o süre zarfında onu beklemek, evlenseniz diyecek tek lafı yok.
Sizin zamanınız niye bu kadar kıymetsiz? Aylarca körü körüne beklemek nedir? Ölümsüz değiliz, hepimizin belli bir zamanı var biliyorsunuz di mi?

Adı üstünde sizin de yazdığınız gibi toksik ilişki bu. Hayatınızda daha önce o yokken de yaşıyordunuz yine yapabilirsiniz. O paylaşımı yaparken içten içe onun da görmesini, kıskanmasını istediniz. Bari şimdiki erkek arkadaşınızdan ayrılın da onun vebaline girmeyin eğer bu ilişkiye odaklanamıyor, sevemiyorsanız. Her yerden izinizi kaybettirin. Ne siz onu stalklayın ne de o sizi stalklasın. Bu toksik ilişki ikinize de zarar vermekten başka bir şey yapmaz. Giden daha fazla zamana yazık olur.

Hayır onunla devam etmiyorum 1 ay sürdü yaklaşık 7 ay geçti

Manüpüle edildiğimin farkındayım ama bir insan uyuyakaldığı için suçlu olmaz kimle ne yapıyorsan yap ben yokum dedi ve engelleyip numarasını değiştirmişti
Ee o zaman daha ne diye soruyorsun haksız mıyım diye?
Ki küsüp giden birisini değil 2 ay beklemek, 2 hafta bile beklemek zorunda değilsiniz.

Hâlâ hastalıklı ilişkiden kurtulmayıp ( bile isteye çekiyorsunuz bahaneye gerek yok)Başka insanları bu bataklığa çekmeyin,sağa sola ümit vermeyin.Gidin tedavi olun ama olmaz değil mi,işte bazıları böyle arabesk seviyor ,bol toksit bol ağlamalı isyanlı, beddualı falan......

Kesinlikle onun görmesi için yaptı yüzde yüz size katılıyorum.Bazı ilişkiler kaos sever bununla beslenir Başkalarının başını yakmadıkları sürece ne halt yerlerde yesinler

Haklısınız ama cidden kör olmuştum. Onu kaybetmiyim diye kendimi kaybetmişim ama hatalı hep benim ona göre yaptığı onca şey benim yüüzmdenmiş
Ya küsüp engellediği anda onu kaybetmişsin zaten. Bunu bir anlasan her şey daha kolay olacak. 2 ay sonra barıştın diye onu kaybetmemiş mi oluyordun?

Ya cidden delireceğim burada hemcinslerim kendinize gelin ya kendinize
Resmen erkeklere paspas yapıyorsunuz
Adam bulmuş senin oh ne güzel istediği gibi egosunu tatmin ediyor

Hala keşke o fotoyu koymasaydım diyorsun gercekten pes. Valla aşırı sinirlendim.

Ya salla gitsin ortada ihanet de yok ne ihaneti ? bu kadar eziklemesine izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…