yanlış mı yaptım komşuma?

kızlar eşimin işyerinden bize bayramda cikolata lokum vs verirler fazlaca.dün eşim işten gelirken altkatımda samimi oldugum komşumla karsılaşmış elinde cikolatalar varken. kız da hamile. ben de canı istemiştir geç de oldu , eşide işte diye bi tabak hazırlayıp götürdüm. ama kız gerek yoktu falan dedi ofladı gibi kapıda. görgüsüzlük olmamıştır dimi. verirken canım biyerin falan şişer dedim gülerek ama tamamen iyi niyetle.
oflama sana öyle gelmiştir diye düşünüyorum mesela bazen benimki öyle bir tekme atıyor gülerken birden off çektiriyor. ya da kafamda başka birşey oluyor o anda sevinecek tepkiyi veremiyorum hamilelik psikolojisi garip bişi aklınıza kötü bişe getirmeyin gerekirse açıklayın çocuğun canı çeker diye getirdim diyin HoppaHoppa

Herşeyde hamileliğin üzerine atılıyor ya 🤣 bir bana gelemiyor bu hamilelik psikolojisi artık bende yapıp yapıp ya ben hamileyim hamilelik psikolojisi diyeceğim karar verdim 🤣🤣🤣
hahaaha :D 15. haftadan sonra coşuyor bende senin gibi diyordu ne bu milletteki psikoloji olayı diye bende niye yok diyodum ama sonradan çıkıyor :D

Hamilelik psikolojisidir o oflama. Vallahi insan tuhaf oluyor. Dün eşim yolda karşıya geçemedik bir türlü arabalar hızlı geliyordu ben de korktum biraz of hadi dedi. Ya vallahi ağlayacaktım zor tuttum kendimi. Hem de 2 3 saat sürdü etkisi. Hormonlardan hep. O da kim bilir ne düşündü o an. Kilo alacam yine mi dedi artık baska bi sey mi ama bosverin
eşiniz of hadi dedi diye 2 3 saat mi üzüldünüz anlamadım?

hahaaha :KK70: 15. haftadan sonra coşuyor bende senin gibi diyordu ne bu milletteki psikoloji olayı diye bende niye yok diyodum ama sonradan çıkıyor :KK70:
Bende hiç bir hamilelik belirtisi yok ondan durmadan doktora gitmek istiyoruz 🤣 bir önceki Pazartesi gittik bu Pazartesi duramadım kontrolü değerlendirelim diye gittik . Doktor diyor ki yani ne yapabilirim ki seninde hamileliğin böyle sakin geçecek ama doğumunu düşünmeye başladım çok pinpiriklisiz bebek halay çekiyor sen daha buraya geliyorsun diyip yolladı beni 🤣

Bazı insanlar kompleksli. Şey kafasında yaşıyorlar. İstesem alamıycam sanki elin getirdiği çikolataya muhtaç mı kaldım :kahve:.Annemin bir komşusu vardı hasta ziyaretine süt meyve falan götürmüşler zamanında. Annem şoklar içinde eve dönmüştü. Ne old dedim. Benim meyve alamayacağımı mı sanıyorsunuz deyip buzluğundaki bütün iki tavuğu çıkarıp masaya koymuş misafirlerin önünde:KK48: Allah’ın komplekslileri.harbiden insanlar değişik. Aklıma şey geldi. Bir kızla tanıştım üniversitede. Çok güzel saçları vardı reklamlardaki gibi. Saçların çok güzel nasılbakım yapıyorsun falan diye birkaç soru sordum. Merakımdan da değil, bunu duymaya ihtiyacı varmış gibi duran tipler vardır ya. Hep bir etrafı izletip bakan var mı falan triplerinde gezerler. Ben de övdüm dilime yapışmaz ya:KK48: ertesi hafta bir arkadaş toplantısında diyor ki ‘of saçlarım çok kötü yaa, böyle bazıları dillendiriyor falan nazar oluyor hep.’ Sittin sene düşünsem birinin övgüden nem kalacağını düşünmezdim. Allah’ın garip gudubetleri:sopa:

daha dur deseydiniz o saçlara neler olacak şöyle gözleride belertip :KK70: :KK70:

kızlar eşimin işyerinden bize bayramda cikolata lokum vs verirler fazlaca.dün eşim işten gelirken altkatımda samimi oldugum komşumla karsılaşmış elinde cikolatalar varken. kız da hamile. ben de canı istemiştir geç de oldu , eşide işte diye bi tabak hazırlayıp götürdüm. ama kız gerek yoktu falan dedi ofladı gibi kapıda. görgüsüzlük olmamıştır dimi. verirken canım biyerin falan şişer dedim gülerek ama tamamen iyi niyetle.

yanlış anlarsa zaten onla konuşma senin niyetini kötüye çekecekse sen onunla arkadaşlık ederken hep temkinli olacaksan aman ne der aman ne düşür gibi rahat edemeyeceksen arkadaşın yanında gereğide yok zaten o arkadaş komşu değildir merhaba merhaba yeter

bizim orda bebegin canı ister eksik kalır manasında söylenir o. aşagılamak maksatlı asla degil

al hadi bak bir yerin şişer diye bir şey ikram edilmesi bana hoş gelmedi.
komşunuza da gelmemiş olabilir.

o da size benzer cümle kurar mı?
yada bir şey verirken size al hadi al bir yerin şişmesin, dese normal mi karşılarsınız?

Espiriniz çirkin ama onun dışında kötü bişey yok . Babam da bayram da bir çok şeyi fazla fazla alırdı ve etraftaki komşulara da dağıtırdık. İş yerinden fazla fazla gelen şeyler olurdu dağıtırdık paylaşırdık sorun yok bence

al hadi bak bir yerin şişer diye bir şey ikram edilmesi bana hoş gelmedi.
komşunuza da gelmemiş olabilir.

o da size benzer cümle kurar mı?
yada bir şey verirken size al hadi al bir yerin şişmesin, dese normal mi karşılarsınız?
tabi ki normal karşılarım zaten üslubunca söyledim.kapıyı açtı kuzum eşimin elinde gördün hamilesin canın cekmiştir dedım kız of gerek yoktu dedi dedim biyerin falan şişer güldüm o da güldü.

tabi ki normal karşılarım zaten üslubunca söyledim.kapıyı açtı kuzum eşimin elinde gördün hamilesin canın cekmiştir dedım kız of gerek yoktu dedi dedim biyerin falan şişer güldüm o da güldü.

bir tarafın şişer diye bir şey ikram edilse irrite olurum açıkcası :)

ben de sorun demekki, belki de insan ilişkilerindeki genel anlamda resmî olduğu için garipsedim.

karşılıklı gülüştüyseniz sorun ne?
belki kız acaba adamın eline farkında olmadan göz diktim de mi getirme ihtiyacı duydular diye kendine oflamıştır.
madem aranızda bu samimiyet var, bu kadar havadan nem kapmayın.

Bende hiç bir hamilelik belirtisi yok ondan durmadan doktora gitmek istiyoruz 🤣 bir önceki Pazartesi gittik bu Pazartesi duramadım kontrolü değerlendirelim diye gittik . Doktor diyor ki yani ne yapabilirim ki seninde hamileliğin böyle sakin geçecek ama doğumunu düşünmeye başladım çok pinpiriklisiz bebek halay çekiyor sen daha buraya geliyorsun diyip yolladı beni 🤣
20. haftalarda bebiş tekmelere başlamadan önce öyle oluyor ama tekmeler başlayınca doktora gitmeyi önemsemiyosun :D

bir tarafın şişer diye bir şey ikram edilse irrite olurum açıkcası :)

ben de sorun demekki, belki de insan ilişkilerindeki genel anlamda resmî olduğu için garipsedim.

karşılıklı gülüştüyseniz sorun ne?
belki kız acaba adamın eline farkında olmadan göz diktim de mi getirme ihtiyacı duydular diye kendine oflamıştır.
madem aranızda bu samimiyet var, bu kadar havadan nem kapmayın.
ben de resmiyim dün aksam böyle bi gaflette bulunup çenem acıldı.ondan bi arada kaldım :)

Bence başka bi şeye canı sıkkındır siz üzerinize alınmışsınız. Çikolataya kim oflar. Siz yine de bi daha onlara çikolata vermeyin, bana verin:KK53::spor:

Back
X