Senin yerinde bende olsam artık sinir olurdum. Hani yaşadığı ilişkilerde de dikkat etse tamam bu kız bütünüyle muhafazakar der dinini dilediği gibi yaşayabilmesi için senin yaptığın gibi yardımcı olurdum. Ama senin de bir sabrın var. Valla böyle bir şey nasıl söylenir bilmiyorum ama artık arkadasinin kendini eleştirme zamanı gelmiş.
Belki de böyle davranarak önceki davranışlarını kendince örtbas ettiğini düşünüyor. Bilinçli olarak yapmayabilir ama bence içinizdekini söylemeniz iyi oldu. Yoksa içten içe daha çok gıcık olacaktınız.Bende sizin gbi dusunerek bunu soyledim.. Bir cok kapali arkadadim var mesela muhafazakar olarak görüyorum erkek arkadaslari ile bulusmuyorlar bile ole diyeyim ole olsa anlarim ok derim.. Kaldi ki burda konuyu cok acmak istemiyorum ama yaşadığı seyler ole cok basit seyler degildi .. Insanlarin bizi gormesi zor yani takinti mi yapmis ortamimiz da ole bir imaj bi cizmeye calisiyor gercekten anlamadim bende bozdum sonundakalkti gitti snra yanimdan yatti bozuldu muhtemelen gerceklerle yuzlesmek zor geldi yada bilmiorim
Belki de böyle davranarak önceki davranışlarını kendince örtbas ettiğini düşünüyor. Bilinçli olarak yapmayabilir ama bence içinizdekini söylemeniz iyi oldu. Yoksa içten içe daha çok gıcık olacaktınız.
Erkek arkadaşı ile yaşadığı şeyler haram diye artik bütün haramları günahları işleyebilir diye bisey yok. Onunla yaşadıkları ayrı bisey mahrem yerlerini diğer mahremlerden sakınması ayrı. Ayrıca sizin gibi dostum olsun istemezdim kız size özelini açmış siz ilk fırsatta yüzüne vurmuşsunuz
Hakki ile yapmıyorsa kapanmasın ne demek? Kapalı bi bayan misal namazını eksik kılıyorsa açılsın mi geri . Her günahın kendine göre vebalı var arkadaşınız diğer hatayı günahı yapıyor olabilir ama tesettürünü tam yapmak istiyordur. Ayrıca kimseye ispat çabasına girmiyor ki sizi arkadaş gördüğü için size soruyor . Yerinde olsaydım inanın sizi hayatımdan çıkarırdım . Bence yarin kendisine biranlik söylediğim sözlerdi kusura bakma diyerek gönlünü alin sizde kabul edin ki yaptığınız hoş bisey değil. Evet arkadaşınızın da yaptığı hoş bisey değil belki ama..Son cumleniz biraz agir olmus ben onun belki de kimsenin kabul etmeyeceği yuzunu donecegi zamanlar da yaninda oldum.bunu kimse bilemez ama bence nir insan kapaliysa hakkiyle yapmali düşünüyorum yapamiyorsa da kapanmamali. Bende sutten cikmis ak kasik degilim kimse değildir belki de ama kimseye de ay ben soyle sunu yapıyorum diye bir ispat cabasina girmedim. Artik bi haftadan beri bu vb seyler yasayinca sabrim taştı bi anlik sinirle soledim .. Vursaydim yzune coktan vuracagim cok sey vardi aslinda... Nyse sizin de dusuncenize saygi duyuyorum tabii ki
Hakki ile yapmıyorsa kapanmasın ne demek? Kapalı bi bayan misal namazını eksik kılıyorsa açılsın mi geri . Her günahın kendine göre vebalı var arkadaşınız diğer hatayı günahı yapıyor olabilir ama tesettürünü tam yapmak istiyordur. Ayrıca kimseye ispat çabasına girmiyor ki sizi arkadaş gördüğü için size soruyor . Yerinde olsaydım inanın sizi hayatımdan çıkarırdım . Bence yarin kendisine biranlik söylediğim sözlerdi kusura bakma diyerek gönlünü alin sizde kabul edin ki yaptığınız hoş bisey değil. Evet arkadaşınızın da yaptığı hoş bisey değil belki ama..
Tabii ki ikisi arasında hic bir fark yok. Ben nişanlı iken esimin dahi elini tutmazdım. Ama arkadaşınız hata etmiş erkek arkadaşına bu tavizi vermiş ama extradan digerlerine de göstersin mahrem yerlerini diyemeyiz (mahrem yerden kastim yabancı erkeğe haram olan uzuvları )Hayır diyelim ki disardaki adam kulagini gördü eee sevgilisi ile yasadiginda sevgilisinin bi yerini gormesi ile ne fark var ?tesetturunu tam yapmak istiyorsa... Ben onu anlayamiyorum.. Iki kisi arasinda dinen bir fark var mi bence yok. Her iki tarafta ona haram kılınmış mi bence kılınmış...Disardaki birinin bi yerini gormesini istemiyorsan bunu her zaman her konuda uygulanmasi gerektigini savunuyorum. Nyse ben dusuncemin arkasindayim bu sekilde davraniyorsa digerlerinibde yapmamali benim derdim kirici olddugumu farkettim cozecegiz artik onu da bir sekilde tesekkur ederim yorumunuz icin.
Tabii ki ikisi arasında hic bir fark yok. Ben nişanlı iken esimin dahi elini tutmazdım. Ama arkadaşınız hata etmiş erkek arkadaşına bu tavizi vermiş ama extradan digerlerine de göstersin mahrem yerlerini diyemeyiz (mahrem yerden kastim yabancı erkeğe haram olan uzuvları )
İyi yapmışsın ,boş konuşuyor dediğin gibi şeyler yaşamış ise bir kulağı dert etmesi çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?