- 12 Ocak 2010
- 1.813
- 6.074
- 683
- 33
Erkek arkadaşı ile yaşadığı şeyler haram diye artik bütün haramları günahları işleyebilir diye bisey yok. Onunla yaşadıkları ayrı bisey mahrem yerlerini diğer mahremlerden sakınması ayrı. Ayrıca sizin gibi dostum olsun istemezdim kız size özelini açmış siz ilk fırsatta yüzüne vurmuşsunuz
gayet iyi bir hatırlatma olmuş.Iyi geceler herkese.
Bu saat oldu hala uyuyamadim birini sanirim cok kırdım bugun ama dayanamadim artik.
Soyle anlatayim cok sevdigim bir arkadasim var bu arkadasim kapali. Nyse birlikte ailelerimizle tatile geldik o kapali olduğu icin bayanlar plajina falan gidiyoruz buraya kadar sıkıntı yok zaten denize girdikten sinra bayanlar plaji veya degil benim icin sorun degil.
Sorun surda bu arkadas kapalilik olayini cok takıntı yapmis kaldigimiz yerin karsi balkonuna adam cikiyir hemen bana kulagim gorunuyir mu diye soruyor adamin onun kulagini gormesi icin durbunle bakmasi lazim ...Kadinlar plajinda uzaktan tekne geçiyor icinde erkek var buranin kadinlar plaji oldugunu bilmiyor mu buradan geciyir falan diyor,yada bir erkek buna bakiyor bi yerim mi acik benim adam bana bakiyor falan diye soruyor bu vb. Bi cok sey yasadim.
Ancak bu arkadasin gecmisin de ve simdide erkek arkadaslari ile olan ilişkisini biliyorum yasadigi seyleri..
Bende artik o kadar cok daraldim ki bi anda ay o kulagimi görüyor mu sacim mi gorunuyor diye bana yeniden sorunca kendimi tutamadim ve bunlari taktigini ama arasinda nikah iliskisi olmayan kişiler ile yasadiklarini söyleyip oda haram olmuyor mu dedim aslinda dgru soyledim ama patavatsizca oldu galiba.. Yani benim kaldiramadigim sey ay ben kapaliyim imaji verilmesi amaa eger kapaliysa bu erkek ark. Ile yasananlarinda yasanmamasi gerekiyor diye düşünüyorum.
Kimseyi acik yada kapali diye eleştirmek vs degil haddim ama orda taaa uzaktaki adamin kulagini görüp gormemesini dert edip x biri ile bisiler yasanmasi bana dgru gelmiyor. Bir cogumuz ole bole erkek arkadaslarimiz ile bisiler yasamisizdir ama ne bilimm disariya boyle yansitma cabasinda degilizdir herhalde...ay bilemiyorum cok kafaama taktim kirdim galiba onusiz olsaydiniz bennim söylediğimi soylermiydiniz... Yanlis mi yaptim sizce
Özel hayatını size anlatmış ve yüzüne vurmussunuz gibi.. hoş olmamış..sıkıntinizi farklı şekilde anlatsaydiniz keşke. .
yaptıgınız ayıp olmus vicdan azabı duyman cok normel belki biraz abatmıstır ama bi bayan gecmisde erkek arkadaslarıyla bişiler yasadı diye sonradan değişip dini açıdan n çok dikkatli bi insan olmayacagı anlamına gelmezki oz aman gecmişte günah işledik diye bugün daha çok işleyelim öyle mi patavatsızca buldum sizi
Sorun sadece gecmiste degil haala yasiyor olmasi... Benim de gecmiste hatalarim olmustur ben onu yargilamadim hic bir zaman.. Neler gecti basindan her zman yanindaydim benim de hatam olmus olabilir hatasizom demiyorum ama ben bu tarz seylere gelemiyorim
evli değil mi ailelerimizle deyince ben su an evlendi sandım kendi anne babasıyla hııı hala devam ediosa durum başka tabide gene de kapalılık ayrı bu konu ayrı keske 4 4 lük yapsak ama namaz kılıp dedikoduda yaapıoruz malesef
Arkadaşınızın tepkisi ne oldu?
Iyi demissin agzina saglik
Sinir oluyorum boyle insanlara
Resmen taciz ediyorlar etrafindakileri. Yahu bana ne senin kulagindan orandan burandan, ister gorunsun ister gorunmesin. Bana mi guvendin? Al tedbirini cik veya evde perde arkasinda otur madem
Çok ayıp etmişsiniz ben olsam bir daha yüzünüze bakmam. Size göre o çok namuslu geçiniyor kapalı imajı veriyor ama aslında her gördüğüyle birlikte olan biriymiş gibi lanse etmişsiniz. Bir insan kapalı da olsa duyguları var birine bir şey hissedebilir ve birşeyler yaşayabilir kaldı ki ilişkiye girdim diye de anlatmıyordur herhalde ama geri kalan erkekleri haram olarak görebilir istemeyebilir rahatsız olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?