Yanlis mi yaptim?

Ağzınıza sağlık.
Cidden tavırlarında en ufak bitir yapmacıklık seziyorsanız çok ama çok iyi demişsiniz.
Ben olsam hiç pişman olmazdım.

Kulağının görünme olasılığı var mıydı gerçekten? Ne vardı başında, açık mıydı?

Haram haramdır, orası net.
Ama bir günah işlendi diye diğer bütün günahları da işleyebilirsin diye birşey yok.

Ben de tesettürlüyüm.
Eşimle de sevgili olarak evlendim, başbaşa buluştum bu günaha girdim evet. Ama ayrıyetten balkona dahi, kısa kolla veya başım boynum açık çıkmam.
Bu ikisi se benim günahım - sevabım, yerleri ayrı.. Kime ne? Yargılamak size düşmez.

Ama başta sorduğum gibi kulağı açık mıydı? Kapalı ise ve yapmacık bir şekilde davranıyorsa haklısınız sinirlenmekte

Kesinlikle haklısınız

gayet iyi bir hatırlatma olmuş.
buna ihtiyacı var belli ki.
kimse kimsenin günahını tartamaz vs. de.
orada seni çok bunaltmış.
kaldı ki kadınlar plajı da olsa sonuçta etrafı açık bir alan.
bu tür olasılıkları en baştan biliyor olmalıydı kendisi.
etrafında binalar var ise erkekler de olacaktır veya açık deniz sonuçta tekne vs. de geçebilecektir.
buu bilip ona göre tedbirli olmalıydı.
erkek arkadaşı ile ne yaşadığı kendini bağlar.
ancaks en her iki durumunu da görünce ister istemez tepki duymuşsuun.
kim olsa tepki gösterir.
yakın bir arkadaşın sonuçta.
içi başka dışı başka bir insanı taşımak ta kolay değildir.
kimse istemez böylesini yakınında.

yaptıgınız ayıp olmus vicdan azabı duyman cok normel belki biraz abatmıstır ama bi bayan gecmisde erkek arkadaslarıyla bişiler yasadı diye sonradan değişip dini açıdan n çok dikkatli bi insan olmayacagı anlamına gelmezki oz aman gecmişte günah işledik diye bugün daha çok işleyelim öyle mi patavatsızca buldum sizi

arkadasın fazla abartmıs
ben bu kadar abartılı kısılerle arkadaslık yapmam
yuze vurmak yerıne gorusmeyı sınırlandırırım

Sorun sadece gecmiste degil haala yasiyor olmasi... Benim de gecmiste hatalarim olmustur ben onu yargilamadim hic bir zaman.. Neler gecti basindan her zman yanindaydim benim de hatam olmus olabilir hatasizom demiyorum ama ben bu tarz seylere gelemiyorim

İyi yapmışsın bende böyle yapmacık ve 2 yüzlü tavırlara dayanamam.
Ha denizdeki adam ha sevgilisi ikisi arasında fark yok bunun farkında değil galiba.
Ortamlarda kendini çok muhafazarmış gibi gösterenler ayrıca itici.

Yaptığın şey çok ayıp. Sen kapalısın ama bak sevişmişsin buluşmuşsun falan hakikaten bunları söylememen gerekirdi

Kız da bence çok yapmacık açıkçası, ben görüşmem bu tarz kişilerle.
Hiç samimi gelmiyor.
Ama sınırı da bilmek lazım

Çok ayıp etmişsiniz ben olsam bir daha yüzünüze bakmam. Size göre o çok namuslu geçiniyor kapalı imajı veriyor ama aslında her gördüğüyle birlikte olan biriymiş gibi lanse etmişsiniz. Bir insan kapalı da olsa duyguları var birine bir şey hissedebilir ve birşeyler yaşayabilir kaldı ki ilişkiye girdim diye de anlatmıyordur herhalde ama geri kalan erkekleri haram olarak görebilir istemeyebilir rahatsız olabilir.

o seyleri yapıyo diye kendi nildiği gercfkleri uygulamayack diye birsey yok. kapalı kadınların cogu kulagım sacım görünüyormu der.ama sinir olmaktada haklısınız elinizde olmadan

evli değil mi ailelerimizle deyince ben su an evlendi sandım kendi anne babasıyla hııı hala devam ediosa durum başka tabide gene de kapalılık ayrı bu konu ayrı keske 4 4 lük yapsak ama namaz kılıp dedikoduda yaapıoruz malesef

Iyi demissin agzina saglik
Sinir oluyorum boyle insanlara
Resmen taciz ediyorlar etrafindakileri. Yahu bana ne senin kulagindan orandan burandan, ister gorunsun ister gorunmesin. Bana mi guvendin? Al tedbirini cik veya evde perde arkasinda otur madem

Hayir evli degil. Aynen hic birimiz 4 4 luk degiliz veya dini gereklilikleri yerine getirmiyoruz belki de ama bu durum canımı sıktı iste

Arkadaşınızın tepkisi ne oldu?

En azindan tek kisi görüyor suan dedi bende ne farki varsa olay gunah haram olmasi ise o da ayni sey dedim... Pek bisi demedi snra da gitti yatti zaten.. Sabah pek konusmayan soguk biri bekliodum ama pek ole olmadi suan az mesafe olsa da konusyrz normal .. Ikimizde dun geceyi unuttuk sanirim

Iyi demissin agzina saglik
Sinir oluyorum boyle insanlara
Resmen taciz ediyorlar etrafindakileri. Yahu bana ne senin kulagindan orandan burandan, ister gorunsun ister gorunmesin. Bana mi guvendin? Al tedbirini cik veya evde perde arkasinda otur madem

Ya tabiiki ben yardimci olurum saci kulagini görünsün istemem gerekirse bende görsem uyaririm ondan gocunmuyorum ama burda bole yaparken yada icinde bulundugumuz ortamda disarda bambaska brii olmasi beni biraz bezdirdi galiba

Her gördüğü ole birlikte olan biri degil ancak yasadigi seyler zor ve herksin kabul edebilecegi seyler degildi o bakimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…