Yanlis mi yaptim

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Erkek arkadasim ilerde evlendiğimiz zaman annem hasta olursa ona bakar misin dedi, ben de beni denediğini anladim sinirleniyorum neden böyle sorular soruyorsun bakarim dedim tripli bişekilde beni denemesine sinirlendim. Babam bile anneme daha böyle bir şey demedi beni evlilik düşüncesinden sogutuyorsun dedim. Ben kötü niyetli biri tabiki degilim ama duruma göre degisir bu durum bence. Böyle şeyler söyleme Allah gecinden versin de dedim. Bakarim veya bakmam nasil diyim simdi haksiz miyim ben ?

Doğmamış çocuğa don biçmişsiniz. Hele durun bakalım siz evlenene kadar kim öle kim kala
Aynen öyle yani
Evlenmisiz seneler geçmiş allah korusun annesi hastalanmis gibi konuşuyor ne geregi var bunu konusmanin

Bunlar konuşulması gereken şeyler bence, sonradan sıkıntı çıkmasındansa.
Senin de sorman gerek, "denemen" gerek.
Ben de karşımdaki adama sorarım ben anama babama bakıcam görevimi yerine getiricem uzaklarına gitmem derim mesela.
Ee denemiş olmuyorum karşımdakinin fikrini öğrenmiş oluyorum.

Şimdi bakmam desen ne olucak bakarım desen ne olucak.zaman ne gösterir bilinmez,resmen ona Ayy tabi bakarim o ikimizin de anası demeni bekliyor.

• Beğen
Reactions: anu
Ayyhhh
Hastane var,hasta bakıcı var var kere var.
O kadar kötü olursa durumu zaten siz bakamazsınız.
Hala klişeler var denemek için sevginin seviyesini.
:kusmuk:

Kendisi baksın ya da ablası falan varsa kız kardeşi o baksın. Sinir oluyorum he erkeklerin bu olayına hiç bi bayan sormaz ama benim anneme bişey olsa şeklinde

Bence bunun cevabini vermek icin cok erken. Belki cok iyi bir kv olacak size, anne gibi. O zaman bakilir. Ya da her kv gibi cadaloz olur, o zaman da bakilmaz yani kimse kusura bakmasin.
Aynen bence de duruma göre değişir yani

Ne olursa olsun ben KV'me bakarım. İsterse kötü olsun. Çünkü o bir anne ve kendi annem için ne düşünüyorsam onun içinde düşünürüm. Yaşlı evin bereketidir. Aynı duruma bizlerde düşebiliriz. Yarın ne olacağımız belli olmaz. Ve bence erkek arkadaşının böyle bir soru sorması çok normal. Bugün hem kendi anneme bakılsın isterim hemde annesine bakarım.

Kendisi baksin sen neden bakacaksin? Bu erkeklerin eşlerinin sirtindan ana baba vefakarligi yapmalarina sinir oluyorum.
Direkt olarak "sen" bakar mısın diyerek şimdiden omzuna yük bindirmesi yanlış evet ama sizin anneniz babanız muhtaç kalsa, siz bakmak zorunda olsanız evinize bile alırsınız dimi? Peki eşiniz ben neden ananı babanı barındıyorum dese? O zaman da bu düşüncenizi savunur musunuz? Sadece merak ediyorum yani benim eşim benim annemi babamı kendi annesi babası gibi düşünüyorsa, ben de onun ailesini düşünürüm, insanlık var her şeyden önce. Yaşlı muhtaç insanlar var. Direkt ben neden bakıyorum diyemem o benim hayat arkadaşım olacak, iyi günde kötü günde değil mi? Gerekirse o da benim anamın babamın cefasını çekecek.

Direkt olarak "sen" bakar mısın diyerek şimdiden omzuna yük bindirmesi yanlış evet ama sizin anneniz babanız muhtaç kalsa, siz bakmak zorunda olsanız evinize bile alırsınız dimi? Peki eşiniz ben neden ananı babanı barındıyorum dese? O zaman da bu düşüncenizi savunur musunuz? Sadece merak ediyorum yani benim eşim benim annemi babamı kendi annesi babası gibi düşünüyorsa, ben de onun ailesini düşünürüm, insanlık var her şeyden önce. Yaşlı muhtaç insanlar var. Direkt ben neden bakıyorum diyemem o benim hayat arkadaşım olacak, iyi günde kötü günde değil mi? Gerekirse o da benim anamın babamın cefasını çekecek.
O zaman beraber bakar miyiz? Demesi gerek. Kadina direkt bakar misin demeyecek. Adam ise gidip gelecek kadin bakacak iste evde tum her seyi kadin çekecek. Hayatta bakmam ya hayat arkadasim diye kimsenin hastabakiciligini yapmam ben. Kendi anne babam da hastalansin aynisi gecerli. Ev acarim, hasta bakici tutarim, gider gelirim ama esimi buna mecbur birakmam.

Back
X