Merhaba kızlar elimden geldiğince kısa yazmaya çalışacağım biz eltimle yakın yerlerde oturuyoruz kaynım ve eşim ortak market işletiyorlar sabah 7 akşam 11 çalışıyorlar maşallah iyide anlaşıyorlar bizde eltimle ufak tefek şeyler dışında iyi anlaşırız kaynım pamuk gibi adamdır evlendim evleneli bir kötü lafını tanımam kardeşim diye sever beni bende öyle iyi sakin bir insan bu akşam eşim abisi ve kuzenlerini eve getireceğini söyledi bende tamam dedim eltim beni aradı napıyosun diyince bende çay demliyorum abimler gelicek dedim o da nee oraya mı gelcekler imkanı yok eve gelsin ya ne işleri var orda ben sıkılırım dur ben Bi hasta numarası yapayımda eve gelsin dedi ben ne kadar yapma günahtır marketten başka gördüğü bir yer yok gelsinler nolcak desem de dinlemedi o sıra eşim abisi falan geldi tam yemeğe oturdular kaynımı aradı eltim eve gel çok hastayım beni doktora götür diye kaynım tam gidiyordu acıdım ona yemin ederim kotu Bi niyetim yoktu hasta değil şaka yaptı yemeğini ye dedim o da oturdu yedi eltim beni aradı guluyo geliyor mu falan dedi bende yok gelmiyor yemek yiyorlar dedim kaynımı sürekli arayınca numara yapıyorsun biliyorum dedi eltim sen söyledin dimi diye bana kızdı konuşmuyor benim de içim içimi yiyor ama sonradan numara olduğunu ve benim bildiğimi öğrense kaynım bana çok kırılır ama şimdide eltim kırıldı yanlış mı yaptım sizce