• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış mı yaptım :(

Merhaba kızlar elimden geldiğince kısa yazmaya çalışacağım biz eltimle yakın yerlerde oturuyoruz kaynım ve eşim ortak market işletiyorlar sabah 7 akşam 11 çalışıyorlar maşallah iyide anlaşıyorlar bizde eltimle ufak tefek şeyler dışında iyi anlaşırız kaynım pamuk gibi adamdır evlendim evleneli bir kötü lafını tanımam kardeşim diye sever beni bende öyle iyi sakin bir insan bu akşam eşim abisi ve kuzenlerini eve getireceğini söyledi bende tamam dedim eltim beni aradı napıyosun diyince bende çay demliyorum abimler gelicek dedim o da nee oraya mı gelcekler imkanı yok eve gelsin ya ne işleri var orda ben sıkılırım dur ben Bi hasta numarası yapayımda eve gelsin dedi ben ne kadar yapma günahtır marketten başka gördüğü bir yer yok gelsinler nolcak desem de dinlemedi o sıra eşim abisi falan geldi tam yemeğe oturdular kaynımı aradı eltim eve gel çok hastayım beni doktora götür diye kaynım tam gidiyordu acıdım ona yemin ederim kotu Bi niyetim yoktu hasta değil şaka yaptı yemeğini ye dedim o da oturdu yedi eltim beni aradı guluyo geliyor mu falan dedi bende yok gelmiyor yemek yiyorlar dedim kaynımı sürekli arayınca numara yapıyorsun biliyorum dedi eltim sen söyledin dimi diye bana kızdı konuşmuyor benim de içim içimi yiyor ama sonradan numara olduğunu ve benim bildiğimi öğrense kaynım bana çok kırılır ama şimdide eltim kırıldı yanlış mı yaptım sizce
valla iyi yapmışsın

iyi de işte ben numara yapıp çağırırım deyince keşke eltine olmaz arama adamı iki lokma yemek yesin deseydin

yani kadına olmaz öyle şey gibi bir şey dememişsin o da eşim "benim her dediğimi yapar"ı sana gösterecekmiş ama olmamış

Bence eltinizi davet etseniz çok daha güzel olurdu ama bu yaptığınızı da ben çok yanlış bulmadım. Bazen doğru ve yanlış kavramı şartlara göre değerlendirilmeli , evli insanların işine karışmak yanlış evet ama öte yandan eltinizin yaptığı da yanlış. Burada da vicdan mahkemesi yapmak en doğrusu olmuş

esı gelıyorda eltınızı nıye cagırmadınız
?
ayrıca aıle ılıskılerıne karısmayın lutfen

Yaptığın yanlış bir hareket. Önemli bir yalan değil sonuçta.

Merhaba kızlar elimden geldiğince kısa yazmaya çalışacağım biz eltimle yakın yerlerde oturuyoruz kaynım ve eşim ortak market işletiyorlar sabah 7 akşam 11 çalışıyorlar maşallah iyide anlaşıyorlar bizde eltimle ufak tefek şeyler dışında iyi anlaşırız kaynım pamuk gibi adamdır evlendim evleneli bir kötü lafını tanımam kardeşim diye sever beni bende öyle iyi sakin bir insan bu akşam eşim abisi ve kuzenlerini eve getireceğini söyledi bende tamam dedim eltim beni aradı napıyosun diyince bende çay demliyorum abimler gelicek dedim o da nee oraya mı gelcekler imkanı yok eve gelsin ya ne işleri var orda ben sıkılırım dur ben Bi hasta numarası yapayımda eve gelsin dedi ben ne kadar yapma günahtır marketten başka gördüğü bir yer yok gelsinler nolcak desem de dinlemedi o sıra eşim abisi falan geldi tam yemeğe oturdular kaynımı aradı eltim eve gel çok hastayım beni doktora götür diye kaynım tam gidiyordu acıdım ona yemin ederim kotu Bi niyetim yoktu hasta değil şaka yaptı yemeğini ye dedim o da oturdu yedi eltim beni aradı guluyo geliyor mu falan dedi bende yok gelmiyor yemek yiyorlar dedim kaynımı sürekli arayınca numara yapıyorsun biliyorum dedi eltim sen söyledin dimi diye bana kızdı konuşmuyor benim de içim içimi yiyor ama sonradan numara olduğunu ve benim bildiğimi öğrense kaynım bana çok kırılır ama şimdide eltim kırıldı yanlış mı yaptım sizce
İyi olmuş o ne öyle ya çocuk gibi saçma sapan hareketler. Yalnız eşinin size geleceğini neden sizden öğreniyor ? Neden onu da çağırmadınız ?

ama her zaman böyle yapıyor bişey olduğu zaman hemen hasta numarası insanların iyi niyetini suiistimal etmesi hoşuma gitmiyor defalarca da söyledim yüzüne karşı ama değişmiyor ki

amiyane tabir olacak ama karı koca ipektir araya giren köpektir diye bir laf vardır. kadın doğru veya yanlış senin karışman hata olmuş.

canım yazmayı unuttum davet ettim ama hava soğuk gelemem dedi bide başka Bi arkadaşa da yazdım her kaynım bir yere gideceği zaman sorun çıkardığı için kaynım söylememiş ben haberi var sanıyordum hatta kaynım sende buraya geleceğim zaman bilse de ona söyleme tamam mı dedi bana değişik dimi
Adam bıkmış demek ki. Çekilecek gibi değil valla. Birçok kişi sizi haksız görmüş de eltinizin yaptığı hiç hoş değil asıl.

Madem öyle size söylemeseymiş numara mı yapıyor ne yapacaksa sizden habersiz yapsaymış. Bile bile adamın kandırılmasına (üstelik yemek masasından kalkıp gidecekmiş) göz mü yumacaktınız iyi yapmışsınız sizi alet etmesin.

Çok ilginç diyaloglar.Dur hastayım diyeyim eve gelsin.Ne saçmalık.

Arkadaşlar Bi kaç soruya cevap vereyim kaynım ona soylemiyor bir yere gideceği zaman çünkü her zaman bunun gibi oyunlar yapıyor benim söyleme amacım karı koca ilişkisine karışmak değil sonradan kaynıma karşı mahcup olmamak çünkü adam kırk yaşında gözümün içine baka baka sende beni kandırdın kapıdan paşa paşa yolladın dicek benim evimde olmasalar karışmazdım ayıp olacağını hissettim o karısı onu affeder ama bana karşı kırgınlığı asla geçmez diye düşündüm ayrıca eltimide çağırdım soğuk gelemem dedi çocuklarına var başı boş bırakamazdı zaten vicdan yaptım falan ama yapmaz olaydım akışına bırakmak lazım biraz üç maymunu oynamak lazım şuan bir problem yok onların arasında ama olan bana oldu tecrübe olrak eğer başınıza böyle saçma sapan bir olay gelirse karışmayın derim Bi güzel yaşaşın görsün herkes

Yalan söyleyecek ise sizi de alet etmesin..
Sonra 2 elti kandirdik seni der eşine..
Siz de arada kaynarsiniz..
Ona da ders olsun eşine saçma yalanlar soylemesin çocuk gibi..
Kusura bakma ben illa doğruyu söylerim bi daha bana numara yapacağın zaman belli etme derim ben olsam..
Sırrını ifşa etmediniz ya üzülmeyin..

İyi yapmışsın daha sonra hasta olmadığı prtaya çıkacak ya da gelmen için öyle yaptım diyerek kendisi söyleyecekti seninde haberinin olduğunu söylediği an sende onu evde istememiş olacaktın. İyi olmuş yalan söylememeyi öğrensin. Gitmesini istemiyorsa istemiyorum desin oyuna gerek yok siz bi ailesiniz

Eltini neden cGarmadin hakikatenbir de sana guvenmis soylemis sen gammazlamissin afferin .artik ondan guven beklemesana karsi.bitmis kankiliginiz bu kdr basit
Söylemesen pasif ezik hissedecektin adamin gitmesine izi vericektin yemegini yemeden ama kötüolan sen olmussun artik

E eltinizide davet etseydiniz sendd geksene yenege diye onu niye davet etmediniz bu olayda suclu hissetmeyin bence eltinizin sacmaligi bu

bence cok iyi yapmıssınız esine de gidip gencanneee de biliyordu dicekti kadın tam bir histerik eşinin orda olmasını istememiş ne geçtyse artık küçük beynınden sana kızdıgında beni böyle şakalarına alet etme deseydin keşke sakın özür dileme... eltin entrikacı biraz yalancı da aynı zamanda

Back
X