- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Kızlar bir özel ders veren merkezde doğumuma ve belki sonrasında da part time çalışmak için anlaştık. Para durumu yetmeyecekti doğumla bende biraz biriktirmeye karar verdim hemde hep gitmiyorum derken iyi oldu. Neyse konu bu değil tabibugün beni üzen bir olay yaşadım. 6. Sınıf öğrencilerinden oluşan bir 5 kişilik gruba ders verdşm. İlk kez tanışıyorum onlarla. Bir kız öğrencinin tavrı dikkatimi çekti. Ben sınıfa girdim tanışma vs derken ders başladı kız öğrenci her defasında beni ve yanındaki bir kız öğrenciyi ciddi bir bakışla süzdü. Ayakkabıdan saçtaki tokaya kadar sonrasında yanında yakın arkadaşı olan başka bir kıza bir şeyler söyledi. Sonra ikisi de baktı ama bu kız çok daha fazla süzdü. Ayakkabı tayt vs her şeye baktı. Bakışları o kadar rahatsız etti ki sordum kendisine bir sorun mu var diye. Fakat yok diyerek göz süzüp geçti. Kızda değişik bir hava vardı yani nasıl diyim böyle üstten bakar gibi ezer gibi çok anlam veremedim fakat o an hemen kızlarımı düşündüm. İleride yaşanabilecekleri. Ben belki yanlış anladım bilmiyorum ama o bakışlar çok rahatsız etti ne yapmak lazım yani böyle bir nesil yetişememesi için. İnsanların dış görünüşüne bakan onları rahatsız eden bakışları olan insanlar yetişmesin diye nerede doğru yapmak lazım. Biz neyi yanlış yapıyoruz. Ben böyle kızlarım olsun istemiyorum mesela insanlara insani duyguları ile yaklaşsınlar maddi olmasın mesela hiçbir şey. Ne yapmalı
Öyle demeyin bugün bu yaşta kibir olması güzel bir durum mu yaşı çok küçük hangi ara kibirlendi bu kadar6. Sınıf öğrencisi hep kibir olsa ne olur ayolll
Ben ve eşim böyle kişiler değiliz zaten fakat korku geldi içime yani konuşsak anlarlar mı. Ne yapmak lazım kızlarıma ileride böyle baksalar ne hissederler diye bile düşündğmÇocuklarınıza söylersiniz, güzel güzel anlatırsınız ve daha önemlisi babasıyla birlikte davranışlarınızla örnek olursunuz. Çocuklar en çok görerek öğreniyor. O çocuk da çevresinden öyle gördü demek ki.
Umarım ama sanırım sadece bana öyle gelmedi çünkü yanında oturan öğrenci o öğrenci baktığında bana dönüp baktı ve sandalyesini çekti birkaç kez yerleşmeye çalıştıSize öyle gelmiştir
Umarım onun içindir ve belki bende hamile oldupum için hassas davrandım ve hemen kendi kızlarımı düşündümAy bu çocuklar hep böyle bir süzüyorlar. Kötü anlamda değildir. Hamile olduğunuz için belki değişik gelmiştir.
Ne olsun koskoca kadinlar bile insanlara tepedem bakiyorlar örnek olmamiz gereken yerde yanlis davranisi yeri geliyo bizler de yapiyoruz ulke olarak kndimize gelelim bnceUmarım ama sanırım sadece bana öyle gelmedi çünkü yanında oturan öğrenci o öğrenci baktığında bana dönüp baktı ve sandalyesini çekti birkaç kez yerleşmeye çalıştı
Belki bunda bir etken sosyal medya giysiler makyajlar derken baya etkiliyor onları sanırım. Belkide tutabilirsek çocukları bu internet ortamından uzak tutmak laızm. Belki önüne öyle geçilir. Benim kafa hemen kurmaya başladı o an kızlarıma böyle bakan olursa ya onlar bakarsa kur kur ama çok takmamak lazım dimi ya da güzelce anlatmak lazım çocuklarımıza yine deO yaş grubu öyle maalesef.
Ben de mesleğin ilk yıllarında ortaokul derslerine giriyordum gözümdeki rimelden,saçımdaki tokaya kadar inceliyorlardı, cesareti bulan derste soru soracak gibi parmak kaldırıp sorunun sonuna ekliyordu ..... nızı nereden aldınız hocam diye
Boşverin hiç takılmayın yaşları gereği çok anormal değil yani yetismesiyle alakası pek yok lisede falan normale dönüyorlar, tabii bir de sosyal medya çok etkiliyor çocukları, oradaki kişileri,yaşantıları görüp etrafındaki insalarla benzerlik kurmaya çalışıyorlar
Çünkü rahatsız oldum. Yani kibirli de değildi sanki ama bir uzaktan bakışı vardı böyle rahatsız eder gibi. Doğru bulmadım. Bu yüzden de takıldım. Bireysel farklılıklar var belki ama ben daha önce böyle öğrenciye sahip olmadım mesela ondan da farklı geldi belkiKüçük çocuk onlar, o yaşlarda öyle olur. Niye kafanıza takıyorsunuz
Her istediğini almadığımızda sorun halledilir dimi belki. Bende öğleden beri bunu düşünüyorum kızıma zaten hiçbir şeyi fazlasıyla almam. Hatta markette avm de istediği gösterdiği şeyleri de almam ona lazım değilse gereksizse he bu nereye kadar devam eder bu çağda bilmiyorum ama herkes böyle düşünüp davransa belki ileride birbirine tepeden bakan şanslar olmazValla var maalesef. Her istediklerini almayarak, pazardan da giydirerek, moda programlarından uzak tutarak biraz daha önüne geçebilir belki...
Kızlar bir özel ders veren merkezde doğumuma ve belki sonrasında da part time çalışmak için anlaştık. Para durumu yetmeyecekti doğumla bende biraz biriktirmeye karar verdim hemde hep gitmiyorum derken iyi oldu. Neyse konu bu değil tabibugün beni üzen bir olay yaşadım. 6. Sınıf öğrencilerinden oluşan bir 5 kişilik gruba ders verdşm. İlk kez tanışıyorum onlarla. Bir kız öğrencinin tavrı dikkatimi çekti. Ben sınıfa girdim tanışma vs derken ders başladı kız öğrenci her defasında beni ve yanındaki bir kız öğrenciyi ciddi bir bakışla süzdü. Ayakkabıdan saçtaki tokaya kadar sonrasında yanında yakın arkadaşı olan başka bir kıza bir şeyler söyledi. Sonra ikisi de baktı ama bu kız çok daha fazla süzdü. Ayakkabı tayt vs her şeye baktı. Bakışları o kadar rahatsız etti ki sordum kendisine bir sorun mu var diye. Fakat yok diyerek göz süzüp geçti. Kızda değişik bir hava vardı yani nasıl diyim böyle üstten bakar gibi ezer gibi çok anlam veremedim fakat o an hemen kızlarımı düşündüm. İleride yaşanabilecekleri. Ben belki yanlış anladım bilmiyorum ama o bakışlar çok rahatsız etti ne yapmak lazım yani böyle bir nesil yetişememesi için. İnsanların dış görünüşüne bakan onları rahatsız eden bakışları olan insanlar yetişmesin diye nerede doğru yapmak lazım. Biz neyi yanlış yapıyoruz. Ben böyle kızlarım olsun istemiyorum mesela insanlara insani duyguları ile yaklaşsınlar maddi olmasın mesela hiçbir şey. Ne yapmalı
Valla bazı yerlerde sivil gidiliyor okula. Mesela bu çok büyük etken bence.Her istediğini almadığımızda sorun halledilir dimi belki. Bende öğleden beri bunu düşünüyorum kızıma zaten hiçbir şeyi fazlasıyla almam. Hatta markette avm de istediği gösterdiği şeyleri de almam ona lazım değilse gereksizse he bu nereye kadar devam eder bu çağda bilmiyorum ama herkes böyle düşünüp davransa belki ileride birbirine tepeden bakan şanslar olmaz
Katılıyorum birileri kendisine gelmeli artık. Taşı küçük bir birey yani bir yerde yanlış var bunu söylemek istiyprum aslında yoksa konu çocuğun öyle balmasından çok onu o hale getirenleri bulmak ne getirdi neden öyle oldu. Bellii bir hata var. Mesela ben artık giysi konuşan sürekli almak tüketmek konularını konuşan arkadaşlarımşa görüşmüyorum. O onu giymiş bu bunu almış diye konuşmaya ayıracak zamanım yok artık birkaç zamandır rahatsız eder oldu beni. Keşke böyle olmasa daha kaliteli konuşsak zamanı daha verimli harcasak mesela geçerken bugğn böyle olunca daha bir farkına vardım insanların kimliği kim olduklarından çok daha önemliNe olsun koskoca kadinlar bile insanlara tepedem bakiyorlar örnek olmamiz gereken yerde yanlis davranisi yeri geliyo bizler de yapiyoruz ulke olarak kndimize gelelim bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?