Yanlış nerede?

Ben de öğretmenim sevgili L Love_your_life bazı kız öğrencilerde böyle davranışlar olabiliyor. Kıyafetinizi saçınızı her hareketinizi inceleyerek diğer arkadaşıyla konuşuyor ve bunu özellikle sizi rahatsız etmek amacıyla göstere göstere yapıyor. Ben bu durumlarda bakışlarımı sertleştirip dik dik bir iki dakika bakıyorum sonra da benimle ilgili herhangi bir problemin mi var diye soruyorum. Afallayıp yok hayır şeklinde kısa bir cevapla savuşturup aynı şeyi en azından gözünüz önünde yapmıyorlar. Sınırlarınızı çizin ki nerde durmaları gerektiğini bilsinler.
Bunu ifade ettim bende bir sorun mu var dedim bakışlarını eğdi hemen ama başta çok hoş olmadı keşke bunu sormak zorunda kalmasaydım ama maalesef kalıyoruz

Sanırım öylr değil çünkü bugün konuştukta İngilizce öğretmeni ile ona da ukala davranmış. Bizr okulda özel bir İngilizce sınıfı açtılar ve kitaplar ABD den gelecek sizinle paylaşamayız demiş. Kadın şok olmuş. Onu da süzmüş ayrıca bir anda ikimizde anlatırken bulduk kendimizi
Şimdiki çocuklarda çok bilmiş oluyo insan korkacak valla

Öyle demeyin bugün bu yaşta kibir olması güzel bir durum mu yaşı çok küçük hangi ara kibirlendi bu kadar
Belki kibir değildır. .Sadece detaylara takılan biridir.
Siz bir Eğitimcisiniz ön yargılarınızdan arınmış bir şekilde siniflariniza girmelisiniz. Zamanla taniyacaksiniz çocukları. .

Siniflariniza olumlu enerjiyle girerseniz olumlu enerjiyle karşılaşırsınız.

Bunu ifade ettim bende bir sorun mu var dedim bakışlarını eğdi hemen ama başta çok hoş olmadı keşke bunu sormak zorunda kalmasaydım ama maalesef kalıyoruz
Aynen keşke hiç sormasaydiniz.

Onlarda sizi bir şekilde tanımaya çalışıyorlar sert bir üsluba gerek yok.

Belki kibir değildır. .Sadece detaylara takılan biridir.
Siz bir Eğitimcisiniz ön yargılarınızdan arınmış bir şekilde siniflariniza girmelisiniz. Zamanla taniyacaksiniz çocukları. .

Siniflariniza olumlu enerjiyle girerseniz olumlu enerjiyle karşılaşırsınız.
Hiçbir öğrencime ön yargılı davranmıyorum. Her zaman güzel tanımaya ve yaklaşmaya çalışırım. Fakat bu öğrenci gerçekten yaşına göre farklıydı. Bugün İngilizce öğretmeni ile konuştuk bayan daha ben demeden ya hocam bu 6. Sınıfta nir kız var beni böyle böyle rahatsız etti çok farklı konuştu bakışları çok rahatsız ediciydi dedi ve ben o an fark ettim ön yargı değil bu öngörü ben sadece o kızı gördüm bu kadar ben givi görende var. Ben bunu görmeliyim görüp değiştirmeliyim bir şeyleri bir şeylerin önüne geçmeliyim. Eğer bu bakışa sahip olmazsam herkese olumlu bakar araştırmazsam bazı şeyleri göremem

Back
X