Güzelim çevrendeki insanlar halt etmişler.2011 yılındayız ve bekaret hala çok değerli.
Bekaretin önemli oladığını söyleyen erkekler bu palavrayı karşısındaki kızı kolayca yatağa atabilmek için uydururlar. Sana ezik ve taşralı diyen kız arkadaşların da eminim kendileri bakire değildirler, asıl kendileri bakire olmamalarının ezikliğini yaşıyorlardır ve sen de onlar gibi olduğunda kendilerini daha iyi hissedecekleri için seni de aralarında görmek istiyorlardır. Çünkü sen karşılarında bakire olarak durdukça onlara pişmanlıklarını hatırlatıyorsun. Yanlış anlaşılmasın, evlenmeden bekaretini kaybeden bayanları da asla kınamıyorum, asla kötü gözle bakmam, bakana da çok kızarım ama senin kararına saygı duymayıp seni eziklik ve taşralılıkla suçlamaları da büyük saygısızlık. Sen ayrılıp giden et meraklısı erkekleri boşver, kararına saygı duyacak ve sana değer verecek bir adam mutlaka karşına çıkacak, onu bekle. O zaman "iyi ki beklemişim" diyeceksin emin ol!
![]()
ben de hep böyle düşünürdüm de
bakıyorum onların ilişkileri çok güzel gidiyor, ben hep terkedilmeye mahkum
insanın psikolojisi bozuluyor. ve inanki hiç birine onların bana yaptığı gibi sen yanlışsın modunda yaklaşmadım
senelerdir her gelen benden bunu bekledi, dedim bu kadar mı değişti bu toplum